2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bende 2 3 gundur bebem az hareket ediyo diye dertteyim ama hareket ediyo yine de diye sakinligimi korumaya calisiyorum
ben artık bu konuyu aştım yeni dertler buldum kendime
bizim çocuk odamız gereksiz eşyalarla dolu kullanılmayan bir oda, gecen gün odayı biraz bosaltayım dedim, yerlerde esyalar vardı hep eğil kalk mahvoldum kramplar girdi her yerime. sonra korktum işte o günden beri pimpirikliyim

Canım arkadaşlarım tavsiye etti benim attığımı inanılmaz kullanışlı bebeişin herşeyini topluyor bunada bakabilirsin farklı versiyonları var ben bundan iki tane aldım
bu benim de gözüme kestirdiklerim arasındaçok popüler bu ara cogu kiside görüyorum...

Bende toplamda 2.8 kilo almışım kızlar , çok göbeğim de yok kilo da almadığım için hala fıtı dıtı dolanıyorum etrafta ama sonradan acısı çıkıyor yorgunluk hissediyorum inanılmaz. Geçen gün evdeki kütüphanenin yerini değiştirdim kitapların tozunu aldım felan imanım gevredi sonra

şaka mı bu kilo maşallah ben 10 kilo aldım
ama hepsi göbeğimde gibi hissediyorum

Alırsın inş canım ama ben sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum, yaz bize de
Bende 2 3 gundur bebem az hareket ediyo diye dertteyim ama hareket ediyo yine de diye sakinligimi korumaya calisiyorum
Kız ben bugün ayağını cimcirsim resmen çocuğun. Ankaraya giderken yol oyu, gittik hastanede beklerken hep aynı yeri tekmeledi. Elimle seveyim omşıyayım dedim elimi bi attım sert bişi allaalla ne ki bu diye aşağı yukarı hareket ettirdim(malum yumuşuk bir insan olduğundan ihtimal vermedim) ay bi vurdu topuğuymuş meğerhemen eşimin elibi koydum ne bu böyle diyor çeri domates gibi orda bi tane de ona yapıştırdı mest oldukk
Ayak tırnaklarım geç uzuyor Allahtan ama sıradaki uzayışta im out. Kocakişisi halleder. Bayadır yere eğiliyorum ben ayak parmaklarıyla yakala yukarı uzat formülüyle çalışıyorum

burda biri sana insanüstü demişti sen gerçekten de insanüstüsün kızz topuğunu nasıl yakaladın bebenin

Canım bebek ağırlaşıyor. Aynısını yaşıyorum. Ayağa kalktığımda kasıklarım da doluluk hissediyorum. Sıkışık hissediyorum. İlerleyen zamanlara doğru daha sık olacak dedi doktorum korkma yani

burda biri sana insanüstü demişti sen gerçekten de insanüstüsün kızz topuğunu nasıl yakaladın bebenin
Ay vallahi topuk diye tutmadım, kendime hastalık konduracaktım beze mi o ne öyle diye, hiç beklemiyordum. Oynatıyorum bide öyle oynamaz anne, bak böyle oynar deyip nasıl da güzel yapıştırdı teyzesi bi görsen. Eşim yanımda olmasa orda bekleyen kadınların falan elini alıp koyabilirdim bak ne buldum diye

Acil bir durum yoktur hepsini İnan bende yaşıyorum birden sertlik oluşuyor fakat bu dönemlerde yalancı sancı ve kasılmalar normal diye okumuştum tatlım. Benim karnımın alt kısmı çok acıyor hafif bastırsam bile acı var sanırım ayaklarından dolayı miniğimin.
Kızlar hepsiburadada baby turco da bir alana ikincisi 1 tl , brn kızıma sadece prima kullandım şuan daha bez almadım ne kullanacağım bilemiyorum önerilere açığıö.
Canım sleepy önerdiler bi 4 paket falan aldım kızımda prima kullandım geçen gün arkadaş doğum yaptı sleepy çok sızdırdı geri primaya geçtik dedi ben de stok yapmaktan vazgeçtim .

Pierre cardin in kuzulu setini aldim. Kargoda yarin gelir umarım. Kuzulu seyler hosuma gittiği için aldim bide indirim kuponum vardi onun icin ürünlerinin nasil olduğu konusunda hiçbir fikrim yok.
Bir tane de daha güzel birsey almayı düşünüyorum. Kuzuluyu yedek aldim. 2 tane alin diyolaaa tabi bu tamamen bahane. Zaten 10 takimlarin için de 2 tane takim var

Guya seni takip ediyordum kilo da ama seni geceli cok olmus benim. Bugun de deprosyandaydim dev gibi oldum.diye
Sana masallah barekAllah diyorum. Uzaktan da olsa takinindeyim

Guya seni takip ediyordum kilo da ama seni geceli cok olmus benim. Bugun de deprosyandaydim dev gibi oldum.diye
Sana masallah barekAllah diyorum. Uzaktan da olsa takinindeyim
Ya ben yiyemedim. Bence tamamen ondan. Aslında boğa burcuyum ama hamilelik döneminde gerçekten şöyle keyifle yemek yediğim çok nadir. Çok sevdiğim şeylerden bile tiksindim. Normalde de koku hassasiyetim vardı hamilelik döneminde allahu ekber dağlarına çıktı. Eşim canın bişey çeksin de gece kalkıp gidip alayım biraz nazlanayım diye gözümün içine bakıyor. Et kıyma tavuk yiyemediğim için haftada bir yediğim balık alkışlarla karşılanıyor

Ya ben böyle birsey buldum almalı mıyım. Sizlerin var mi
Nein almaaa.. İlk doğumda hastane vermişti hiç öyle yazayım romantik takılayım fırsatım olmadı, banyo yapmaya fırsatım olmuyordu değil böyle şeyler.. Devir ekonomi devri anacım yaşam için gerekli şeyleri alalım sadece
Hepsi buradada bazı avent ürünlerinde %40 indirim var. Her şey bitti emzik kaldı diye düşünüp gittim emzik aldım oğlumda tutsun diye ne ezikler almıştım, o zamanlar soothie Türkiye de yoktu yırtdışından getirtmiştim, bi halta da yaramadı orası ayrı. Emzik alan çocuk uykuya falan daha rahat dalıyor. Hayalim şöylee; emzircem gazını çıkartcam öpüp koklycam ağzına emzik yatağına koyıcam o uyuyacakkk (var bi hayalimizzz)

Bende ayni boga burcuyum. Dedigin gibi keyifle yemek yediğim ilmadi daha. Mirin kirin. 1 bucuk aydir bulanti gecti şükür kendimi zorlayarak yiyorum. Oncesinde asla zorlamiyordum. Daha bir hafta önce yine neredeyse kusacaktim.gozlerimden yaslar akti.
Et ve balığa da daha 10 gundur az az yiyorum. Ama benim tamda 5 kilo oldu. Onu da kendi zoruyla aldim umarım bundan sonrada düzeyli gider. Cunku zaten siskoyum

Markalı emzigi almayan bebekler bakkal emzigini tutuyormuş koy bakkali olmasi tercih ediliyor hatta
Ay bende birseyler yazma konusunda hic romantik degilim. Albüm de isimi görür benim. En fazla o anın resmi ile çeker tarih atarim zaten

Bu arada benim hayalim daha ütopik ama olsundu
Kim konuşsa sen simdi bebek doğunca goreceksin ağlayacak uyumayacak gazi bitmeyecek gibisinden konusuyor.
Bende hayir benim oglum sizin bildiğiniz gibi değil. Acikacak emecek. Hemen uyuyacak. Ben uyurken uyuyacak ben uyanınca uyanacak.aglamayacak diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…