- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Cok güzelmiş canım. Güle güle kullan. Ben yeniden almam artık. Evde var iki tane, bunlara devamCanım arkadaşlarım tavsiye etti benim attığımı inanılmaz kullanışlı bebeişin herşeyini topluyor bunada bakabilirsin farklı versiyonları var ben bundan iki tane aldım
ben artık bu konuyu aştım yeni dertler buldum kendimeBende 2 3 gundur bebem az hareket ediyo diye dertteyimama hareket ediyo yine de diye sakinligimi korumaya calisiyorum
bizim çocuk odamız gereksiz eşyalarla dolu kullanılmayan bir oda, gecen gün odayı biraz bosaltayım dedim, yerlerde esyalar vardı hep eğil kalk mahvoldum kramplar girdi her yerime. sonra korktum işte o günden beri pimpirikliyimHem baya geride kaldı zerefim yaaa. Ayakkabı giymek, ayak tırnaklarını kesmek, yerden bi şey almak cok zorlaşacak. Ben iki gündür yerdeki oyuncakları toplarken sıkıntı yaşıyorum artık.
Olursun olursun
Saçlarını tarayıp fotosunu çekersin bi sürü
Bende bundan alacam, bana da bundan önerdilerCanım arkadaşlarım tavsiye etti benim attığımı inanılmaz kullanışlı bebeişin herşeyini topluyor bunada bakabilirsin farklı versiyonları var ben bundan iki tane aldım
bu benim de gözüme kestirdiklerim arasındaCanım arkadaşlarım tavsiye etti benim attığımı inanılmaz kullanışlı bebeişin herşeyini topluyor bunada bakabilirsin farklı versiyonları var ben bundan iki tane aldım
şaka mı bu kilo maşallahBende toplamda 2.8 kilo almışım kızlar , çok göbeğim de yok kilo da almadığım için hala fıtı dıtı dolanıyorum etrafta ama sonradan acısı çıkıyor yorgunluk hissediyorum inanılmaz. Geçen gün evdeki kütüphanenin yerini değiştirdim kitapların tozunu aldım felan imanım gevredi sonra
Alırsın inş canım ama ben sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum, yaz bize deSonı güzel olmuş sonundabende ilk serklajdan sonra heyet alırlen ikisaat bekledim sistem gitti dediler hamileyim diye kıyamadılar siz gidin öğleden aonra eşiniz alsın raporu diye aldık, bende yarın alacağım alabilirsem inşaAllah
Kız ben bugün ayağını cimcirsim resmen çocuğun. Ankaraya giderken yol oyu, gittik hastanede beklerken hep aynı yeri tekmeledi. Elimle seveyim omşıyayım dedim elimi bi attım sert bişi allaalla ne ki bu diye aşağı yukarı hareket ettirdim(malum yumuşuk bir insan olduğundan ihtimal vermedim) ay bi vurdu topuğuymuş meğerBende 2 3 gundur bebem az hareket ediyo diye dertteyimama hareket ediyo yine de diye sakinligimi korumaya calisiyorum
Ayak tırnaklarım geç uzuyor Allahtan ama sıradaki uzayışta im out. Kocakişisi halleder. Bayadır yere eğiliyorum ben ayak parmaklarıyla yakala yukarı uzat formülüyle çalışıyorumHem baya geride kaldı zerefim yaaa. Ayakkabı giymek, ayak tırnaklarını kesmek, yerden bi şey almak cok zorlaşacak. Ben iki gündür yerdeki oyuncakları toplarken sıkıntı yaşıyorum artık.
Olursun olursun
Saçlarını tarayıp fotosunu çekersin bi sürü
burda biri sana insanüstü demişti sen gerçekten de insanüstüsün kızz topuğunu nasıl yakaladın bebeninAlırsın inş canım ama ben sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum, yaz bize de
Kız ben bugün ayağını cimcirsim resmen çocuğun. Ankaraya giderken yol oyu, gittik hastanede beklerken hep aynı yeri tekmeledi. Elimle seveyim omşıyayım dedim elimi bi attım sert bişi allaalla ne ki bu diye aşağı yukarı hareket ettirdim(malum yumuşuk bir insan olduğundan ihtimal vermedim) ay bi vurdu topuğuymuş meğerhemen eşimin elibi koydum ne bu böyle diyor çeri domates gibi orda bi tane de ona yapıştırdı mest oldukk
Ayak tırnaklarım geç uzuyor Allahtan ama sıradaki uzayışta im out. Kocakişisi halleder. Bayadır yere eğiliyorum ben ayak parmaklarıyla yakala yukarı uzat formülüyle çalışıyorum
Ama ben zaten şişkoyumşaka mı bu kilo maşallahben 10 kilo aldım
ama hepsi göbeğimde gibi hissediyorum
Canım bebek ağırlaşıyor. Aynısını yaşıyorum. Ayağa kalktığımda kasıklarım da doluluk hissediyorum. Sıkışık hissediyorum. İlerleyen zamanlara doğru daha sık olacak dedi doktorum korkma yanikızlar selam, sayfaları okuyamadım umarım herkes iyidirben bir şey sorucam yorumlarsanız sevinirim; birkaç gündür göbeğim sanki ağır gelmeye başladı bana. aşağıya bi baskı var ama nasıl anlatsam vajinaya değil de göbekten kaynaklı bi baskı gibi tam da ifade edemedim. ara ara kasıklarımdaki kasların da gerildiğini hissediyorum gibi. kasılma hissetmedim veya nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. yürürken bazen tuvaletim geliyor gibi oluyor ama aslında yok. bunların hepsi rahatsız edici düzeyde olmadı ama kendini belli ediyor zaman zaman. göbeğim çok kocaman oldu ve top gibi öne doğru gidiyor, ben de minyonum, acaba büyümeden dolayı mı böyle oluyor yoksa acil bi durum var mı sizce? doktora gitmeli miyim? kontrolüme daha çok var.. ters bi durum olur da farkedemezsem diye korkuyorum o yüzden size danışmak istedim
Ay vallahi topuk diye tutmadım, kendime hastalık konduracaktım beze mi o ne öyle diye, hiç beklemiyordum. Oynatıyorum bideburda biri sana insanüstü demişti sen gerçekten de insanüstüsün kızz topuğunu nasıl yakaladın bebenin
Acil bir durum yoktur hepsini İnan bende yaşıyorum birden sertlik oluşuyor fakat bu dönemlerde yalancı sancı ve kasılmalar normal diye okumuştum tatlım. Benim karnımın alt kısmı çok acıyor hafif bastırsam bile acı var sanırım ayaklarından dolayı miniğimin.kızlar selam, sayfaları okuyamadım umarım herkes iyidirben bir şey sorucam yorumlarsanız sevinirim; birkaç gündür göbeğim sanki ağır gelmeye başladı bana. aşağıya bi baskı var ama nasıl anlatsam vajinaya değil de göbekten kaynaklı bi baskı gibi tam da ifade edemedim. ara ara kasıklarımdaki kasların da gerildiğini hissediyorum gibi. kasılma hissetmedim veya nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. yürürken bazen tuvaletim geliyor gibi oluyor ama aslında yok. bunların hepsi rahatsız edici düzeyde olmadı ama kendini belli ediyor zaman zaman. göbeğim çok kocaman oldu ve top gibi öne doğru gidiyor, ben de minyonum, acaba büyümeden dolayı mı böyle oluyor yoksa acil bi durum var mı sizce? doktora gitmeli miyim? kontrolüme daha çok var.. ters bi durum olur da farkedemezsem diye korkuyorum o yüzden size danışmak istedim
Canım sleepy önerdiler bi 4 paket falan aldım kızımda prima kullandım geçen gün arkadaş doğum yaptı sleepy çok sızdırdı geri primaya geçtik dedi ben de stok yapmaktan vazgeçtim .Kızlar hepsiburadada baby turco da bir alana ikincisi 1 tl , brn kızıma sadece prima kullandım şuan daha bez almadım ne kullanacağım bilemiyorum önerilere açığıö.
Pierre cardin in kuzulu setini aldim. Kargoda yarin gelir umarım. Kuzulu seyler hosuma gittiği için aldim bide indirim kuponum vardi onun icinYa kızlar ben hala adam akıllı bi hastane çıkışı alamadım hediye gelenler var ama ilk onları giydirmek istemiyorum. Var mı önerdiğiniz bir marka ya da sayfa, idil babyde kanatlı bi set var onu beğendim daha farklı bişi bulamazsam onu alırım muhtemelen
Guya seni takip ediyordum kilo da ama seni geceli cok olmus benim. Bugun de deprosyandaydim dev gibi oldum.diyeBende toplamda 2.8 kilo almışım kızlar , çok göbeğim de yok kilo da almadığım için hala fıtı dıtı dolanıyorum etrafta ama sonradan acısı çıkıyor yorgunluk hissediyorum inanılmaz. Geçen gün evdeki kütüphanenin yerini değiştirdim kitapların tozunu aldım felan imanım gevredi sonra
Ya ben yiyemedim. Bence tamamen ondan. Aslında boğa burcuyum ama hamilelik döneminde gerçekten şöyle keyifle yemek yediğim çok nadir. Çok sevdiğim şeylerden bile tiksindim. Normalde de koku hassasiyetim vardı hamilelik döneminde allahu ekber dağlarına çıktı. Eşim canın bişey çeksin de gece kalkıp gidip alayım biraz nazlanayım diye gözümün içine bakıyor. Et kıyma tavuk yiyemediğim için haftada bir yediğim balık alkışlarla karşılanıyorGuya seni takip ediyordum kilo da ama seni geceli cok olmus benim. Bugun de deprosyandaydim dev gibi oldum.diye
Sana masallah barekAllah diyorum. Uzaktan da olsa takinindeyim
Nein almaaa.. İlk doğumda hastane vermişti hiç öyle yazayım romantik takılayım fırsatım olmadı, banyo yapmaya fırsatım olmuyordu değil böyle şeyler.. Devir ekonomi devri anacım yaşam için gerekli şeyleri alalım sadeceYa ben böyle birsey buldum almalı mıyım. Sizlerin var mi
Bende ayni boga burcuyum. Dedigin gibi keyifle yemek yediğim ilmadi daha. Mirin kirin. 1 bucuk aydir bulanti gecti şükür kendimi zorlayarak yiyorum. Oncesinde asla zorlamiyordum. Daha bir hafta önce yine neredeyse kusacaktim.gozlerimden yaslar akti.Ya ben yiyemedim. Bence tamamen ondan. Aslında boğa burcuyum ama hamilelik döneminde gerçekten şöyle keyifle yemek yediğim çok nadir. Çok sevdiğim şeylerden bile tiksindim. Normalde de koku hassasiyetim vardı hamilelik döneminde allahu ekber dağlarına çıktı. Eşim canın bişey çeksin de gece kalkıp gidip alayım biraz nazlanayım diye gözümün içine bakıyor. Et kıyma tavuk yiyemediğim için haftada bir yediğim balık alkışlarla karşılanıyor
Nein almaaa.. İlk doğumda hastane vermişti hiç öyle yazayım romantik takılayım fırsatım olmadı, banyo yapmaya fırsatım olmuyordu değil böyle şeyler.. Devir ekonomi devri anacım yaşam için gerekli şeyleri alalım sadece
Hepsi buradada bazı avent ürünlerinde %40 indirim var. Her şey bitti emzik kaldı diye düşünüp gittim emzik aldımoğlumda tutsun diye ne ezikler almıştım, o zamanlar soothie Türkiye de yoktu yırtdışından getirtmiştim, bi halta da yaramadı orası ayrı. Emzik alan çocuk uykuya falan daha rahat dalıyor. Hayalim şöylee; emzircem gazını çıkartcam öpüp koklycam ağzına emzik yatağına koyıcam o uyuyacakkk (var bi hayalimizzz)
Nein almaaa.. İlk doğumda hastane vermişti hiç öyle yazayım romantik takılayım fırsatım olmadı, banyo yapmaya fırsatım olmuyordu değil böyle şeyler.. Devir ekonomi devri anacım yaşam için gerekli şeyleri alalım sadece
Hepsi buradada bazı avent ürünlerinde %40 indirim var. Her şey bitti emzik kaldı diye düşünüp gittim emzik aldımoğlumda tutsun diye ne ezikler almıştım, o zamanlar soothie Türkiye de yoktu yırtdışından getirtmiştim, bi halta da yaramadı orası ayrı. Emzik alan çocuk uykuya falan daha rahat dalıyor. Hayalim şöylee; emzircem gazını çıkartcam öpüp koklycam ağzına emzik yatağına koyıcam o uyuyacakkk (var bi hayalimizzz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?