- 8 Kasım 2019
- 714
- 1.492
- 113
- 31
Ben de gümüş kapağın hava alma yeti olmadığı için aklıma takıldı nasıl oluyor diye. Ama avent in hava delikleri ve kapağı olduğu için sızan sütü bile içinde topluyormuş ondan bana cazip geldiBen kullanmıştım baya rahatlatmıştı beni. Şimdi de kullanacağım, vermemişti birilerine. Arkadaştan da gümüş kapak alacağım ondan da çok memnunlar. Hatta avent im olmasaydı gümüş kapak alırdım sadece muhtemelen. Krem losyon falan sürünce çamaşır değmiyor meme ucu, tahrişlerde önlenmiş oluyor yapışma vs.. Ayyy gerildim şuan doğumdan ziyade meme ucu yaralarından korkuyorum. Şu Kasım indirimlerinde o kremleri, pişik kremi şampuanı falan halletmeliyimoğlumda hiç kullanmadık pişik kremini de 2 sene önce falan attık koca kutuyu,yıllarca bekledi ama kızların özel bölgeleri daha hassas oluyor diyorlar, yine ıslak mendil kullanmam bunda da bence en büyük etken o ama bakalım inş yaşamayız pişik.
Benim hiç sızacak kadar sütüm olmadı biliyoorr musuuunnnBen de gümüş kapağın hava alma yeti olmadığı için aklıma takıldı nasıl oluyor diye. Ama avent in hava delikleri ve kapağı olduğu için sızan sütü bile içinde topluyormuş ondan bana cazip geldi
Fiyata baktım da iyiymiş şaşırdım 140 150tl falan. Hemen al benceBen de gümüş kapağın hava alma yeti olmadığı için aklıma takıldı nasıl oluyor diye. Ama avent in hava delikleri ve kapağı olduğu için sızan sütü bile içinde topluyormuş ondan bana cazip geldi
Her türlü kapak lazım mı ya sadece krem yetmiyor mu?Benim hiç sızacak kadar sütüm olmadı biliyoorr musuuunnngümüşün ekstra yara iyileştirici özelliğinde sanırım alametifarikası. Her türlü bi kapak lazım canım uçları korumaya. Şuan dünya para sanırım onlar da
Noo beybisi bence yetmez. Çocuğun çok iyi becerir e meyi hiç yara yapmaz orası ayrı belki ama kalkansız napardım ben bilmiyorum. Aventin kalkanı keşfeden kadar olan süreçte lanolin sürüp memeler açık geziyordum evin içinde atlet sütyen falan değmesin diye, paçozunnn başkanıydımmmHer türlü kapak lazım mı ya sadece krem yetmiyor mu?
Aynen alayım ben hemenFiyata baktım da iyiymiş şaşırdım 140 150tl falan. Hemen al bence
Giyilen kıyafet değiyormuş onun için krem yetmiyormuş canım.Her türlü kapak lazım mı ya sadece krem yetmiyor mu?
Elh esim hep yanımda en büyük destekçim o yüzden terapiste ihtiyac duymadım, haftada bir diyetisyen uğruyor süt içemiyorum falan gibi sormak icin biseyler soruyorum isteNe kadar güzelmiş öyle ☺☺biz bir tebessume hasretiz ama elbet evin gibi olamaz sabir canim hangi gün gecmemis ki? Kolayi da bitiyor zoru da. Amerika'da manevi danismanlarda vardir uğruyorlar mi odana☺canın sıkılınca konusmak icin cagirabilirsin icinde tutmamak için böylesi zamanlarda cok lazim.
Ben ayniyim maalesef gecmedi. Bir saat kadar önce sancim girdi artik acitiyor da canimi tam alt karnimda oldu. Yatip takip ediyorum artmadığı surece hastaneue gitmiyorum çünkü her gün yaşıyorum. Atlaticaz insallah bugünleri de.
Üç öğün bile yemiyormussun bence almamissindir daha fazla☺hem doktorun sakincali gormedikten sonra sorun da olmaz. Emzirirken bol bol verirsin.
Noo beybisi bence yetmez. Çocuğun çok iyi becerir e meyi hiç yara yapmaz orası ayrı belki ama kalkansız napardım ben bilmiyorum. Aventin kalkanı keşfeden kadar olan süreçte lanolin sürüp memeler açık geziyordum evin içinde atlet sütyen falan değmesin diye, paçozunnn başkanıydımmmkalkan geldi insana döndüm
Gümüş kapağı alınacaklar listeme ekleyem bariGiyilen kıyafet değiyormuş onun için krem yetmiyormuş canım.
Detaylı da raporu göstermemişmiydiniz. Şimdi mi gördü
Canım bildiğim ayrıntılı ultrason haftalarında bakıyprlar ama ileri haftalardada baktıran var sen istediğin zaman gidebilirsin nasılmış bebiş büyümüştür
Ben avent tercih edeceğim hava delikleri olduğu içinGümüş kapağı alınacaklar listeme ekleyem bari
Mochi süper bişey bende gereksiz bulmuştum ve kullanayım ne olacak ki demiştim bir memeyi emzirirken diğerine vakum şeklinde koyup akan süte inanmazsin bence hepimizde olmalı ama göğsü yara olan arkadaşlar bir süre kullanma zorluğu çekmiştiGeçen sene doğum yapan arkadaşım aldı mochi ama o memnun kalmadı. Pompadan ziyade birini emzirirken öbüründen akan sütü toplamak için gibi demişti. Anlamsız gelmişti ama bilemiyorum başka kullanandan da duymak yorumlarına bakmak lazım
Bu ateşölçerin çok kullanışlı olduğuna emin değilim. Braunun benzeri var bende. Makattan yada koltuk altından ölçöen gerekecek. Makata yapılacak her müdahaleye karşıyım. Koltuk altı da ateşliyken sabit tutmak zor olur bence. Bi araştır istersen canım.Ben avent tercih edeceğim hava delikleri olduğu içinbiberon ateş ölçer burun aspiratörü chicco olacak ama
Hofs bide bunlar var dimiBen avent tercih edeceğim hava delikleri olduğu içinbiberon ateş ölçer burun aspiratörü chicco olacak ama
Normalde ben elektronik almayı düşündüm ama aklımı karıştırdılar. Sen daha tecrübelisin fikrin önemli benim için gerçektenBu ateşölçerin çok kullanışlı olduğuna emin değilim. Braunun benzeri var bende. Makattan yada koltuk altından ölçöen gerekecek. Makata yapılacak her müdahaleye karşıyım. Koltuk altı da ateşliyken sabit tutmak zor olur bence. Bi araştır istersen canım.
Dun gelinimiZle görüştüm bebegi ultrasonda kime benzettiyseniz öyle kalıyor, o hali degismiyor doğduğunda da aynı oluyor dedi. Demek ki senin bebis hep sana benzeyecek2 hafta izinliydi doktorum yani yeni gördü. Ben 2 doktora gidiyorum. Diğeri birsey dememişti ama bu tekrar Bakılsın bakilmamis dedi. Dogumu da bununla yapmak istiyorum. Kalp önemli sorunlu olursa doguma sehir dışına sevk ederim o yuzden bakılsın dedi. Bide bende tansiyon var diye biraz beni kontrolde tutup sorumluluk almamak istiyor.
Evet büyümüş cok sasirdim
Bide tam yuzunu gösterdi. Bence aynı ben❤ cok heyacanli bir duygu. Rabbim isteyen herkese yaşatsın.
Benimki bu canım, daha uygunları da vardır ama bence Alından, kulaktan yada temassız gibi özellikleri olandan almalısın. yıllarca kullanılıyor, çocuklu evde 10 15 yıl kullanımı var rahat. Braun u hiç kullanamadım. Bebek yapma sürecinde yumurtlama takibinde vajinal kendi ateşim ölçmede işime yaradı sadeceNormalde ben elektronik almayı düşündüm ama aklımı karıştırdılar. Sen daha tecrübelisin fikrin önemli benim için gerçekten
AYY BURUN ASPİRATORU SERUM FİZYOLOJİK FALAN MUTLAKA alınnn. kardeşim cocuk doktoru hastaneden cıkmadan elinin altında olsun dioBen avent tercih edeceğim hava delikleri olduğu içinbiberon ateş ölçer burun aspiratörü chicco olacak ama
Burun aspiretorunun nefesle çekilen beni benden alıyor. Düşünmek bile istemiyorum. Diğerine güçsüz diyorlar. Supurgeye takılanlar beynini çeker gibi geliyorAYY BURUN ASPİRATORU SERUM FİZYOLOJİK FALAN MUTLAKA alınnn. kardeşim cocuk doktoru hastaneden cıkmadan elinin altında olsun dioaciller tıkalı burunlu bebekle ve panikten dört donen anne babalarla doluyomuş nefes almıyo bu die getiriyolarmıs. temizleseler sıkıntı yok dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?