2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ben de gümüş kapağın hava alma yeti olmadığı için aklıma takıldı nasıl oluyor diye. Ama avent in hava delikleri ve kapağı olduğu için sızan sütü bile içinde topluyormuş ondan bana cazip geldi

Benim hiç sızacak kadar sütüm olmadı biliyoorr musuuunnn gümüşün ekstra yara iyileştirici özelliğinde sanırım alametifarikası. Her türlü bi kapak lazım canım uçları korumaya. Şuan dünya para sanırım onlar da

2 gündür kasık ağrım eklem ağrılarım var halsiz hissediyorum ve bebek normalde kıpır kıpırken 2 gündür çok nadir hareket ediyor 4 gün önce kontrole gittim bir şey yoktu böyle olan var mı bir an da kendini ağırlaşmış hisseden?

Her türlü kapak lazım mı ya sadece krem yetmiyor mu?
Noo beybisi bence yetmez. Çocuğun çok iyi becerir e meyi hiç yara yapmaz orası ayrı belki ama kalkansız napardım ben bilmiyorum. Aventin kalkanı keşfeden kadar olan süreçte lanolin sürüp memeler açık geziyordum evin içinde atlet sütyen falan değmesin diye, paçozunnn başkanıydımmm kalkan geldi insana döndüm

Elh esim hep yanımda en büyük destekçim o yüzden terapiste ihtiyac duymadım, haftada bir diyetisyen uğruyor süt içemiyorum falan gibi sormak icin biseyler soruyorum iste
Aynen canım bi şekilde vakit geçiyor kendimi darlayip bebege yansıtmakta istemiyorum ins ay sonu annem gelince vakit daha hızlı geçer.
Rabbim agrilarini hafifletsin, kiramplarini azaltsın inşallah Hayırlısıyla en güzel, doğru zamanda saglikla doğum yapmak nasip olsun.
Gecenlerde kadın doğum dr bir yakınımla görüştüm. 8 aylık bebegi var ve hamilelikte 5-6. aydan sonra surekli agri ve krampları olmuş. Benim yerimde başka biri olsa çalışmazdı da diyor. Bazen karnımı tutup koltuga yapışıp kalıyordum pesinden de hasta aliyordum dedi. Ama herseyin bası stres o halde bile stres yapmadım kafaya takmadım diye anlattı. Bende onu dinlemeye çalışıyorum sende agrin gelince elini karnına koyup bol bol ayetel kursu oku inşallah Allahim şifasını verecek
Benimde hamilelikte nasibime düşen buymuş diyorum demek ki seninkide bu meyvesine kavuşunca çektiklerimizi hatirlamiycaz bile ins o günleri görmek de nasip olur

Giyilen kıyafet değiyormuş onun için krem yetmiyormuş canım.
Gümüş kapağı alınacaklar listeme ekleyem bari

Detaylı da raporu göstermemişmiydiniz. Şimdi mi gördü

2 hafta izinliydi doktorum yani yeni gördü. Ben 2 doktora gidiyorum. Diğeri birsey dememişti ama bu tekrar Bakılsın bakilmamis dedi. Dogumu da bununla yapmak istiyorum. Kalp önemli sorunlu olursa doguma sehir dışına sevk ederim o yuzden bakılsın dedi. Bide bende tansiyon var diye biraz beni kontrolde tutup sorumluluk almamak istiyor.

Canım bildiğim ayrıntılı ultrason haftalarında bakıyprlar ama ileri haftalardada baktıran var sen istediğin zaman gidebilirsin nasılmış bebiş büyümüştür

Evet büyümüş cok sasirdim
Bide tam yuzunu gösterdi. Bence aynı ben ❤ cok heyacanli bir duygu. Rabbim isteyen herkese yaşatsın.

Eklentiler

• Screenshot_20221103_143121_trendyol.com.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20221103_143128_trendyol.com.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20221103_143115_trendyol.com.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 63
Mochi süper bişey bende gereksiz bulmuştum ve kullanayım ne olacak ki demiştim bir memeyi emzirirken diğerine vakum şeklinde koyup akan süte inanmazsin bence hepimizde olmalı ama göğsü yara olan arkadaşlar bir süre kullanma zorluğu çekmişti

Ben avent tercih edeceğim hava delikleri olduğu için biberon ateş ölçer burun aspiratörü chicco olacak ama
Bu ateşölçerin çok kullanışlı olduğuna emin değilim. Braunun benzeri var bende. Makattan yada koltuk altından ölçöen gerekecek. Makata yapılacak her müdahaleye karşıyım. Koltuk altı da ateşliyken sabit tutmak zor olur bence. Bi araştır istersen canım.

Normalde ben elektronik almayı düşündüm ama aklımı karıştırdılar. Sen daha tecrübelisin fikrin önemli benim için gerçekten

Dun gelinimiZle görüştüm bebegi ultrasonda kime benzettiyseniz öyle kalıyor, o hali degismiyor doğduğunda da aynı oluyor dedi. Demek ki senin bebis hep sana benzeyecek gerci doğduğunda esmer olup sonra sarıya dönen arkadasin bebeginide gördüm çocuğu birkac ay sonra gorunce sok olmustum ama o istisnadır herhalde

Normalde ben elektronik almayı düşündüm ama aklımı karıştırdılar. Sen daha tecrübelisin fikrin önemli benim için gerçekten
Benimki bu canım, daha uygunları da vardır ama bence Alından, kulaktan yada temassız gibi özellikleri olandan almalısın. yıllarca kullanılıyor, çocuklu evde 10 15 yıl kullanımı var rahat. Braun u hiç kullanamadım. Bebek yapma sürecinde yumurtlama takibinde vajinal kendi ateşim ölçmede işime yaradı sadece

Eklentiler

• Screenshot_20221103_180547_trendyol.com.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 60
Ben avent tercih edeceğim hava delikleri olduğu için biberon ateş ölçer burun aspiratörü chicco olacak ama
AYY BURUN ASPİRATORU SERUM FİZYOLOJİK FALAN MUTLAKA alınnn. kardeşim cocuk doktoru hastaneden cıkmadan elinin altında olsun dio aciller tıkalı burunlu bebekle ve panikten dört donen anne babalarla doluyomuş nefes almıyo bu die getiriyolarmıs. temizleseler sıkıntı yok dio

Burun aspiretorunun nefesle çekilen beni benden alıyor. Düşünmek bile istemiyorum. Diğerine güçsüz diyorlar. Supurgeye takılanlar beynini çeker gibi geliyor
Ne yapacağımı bilmiyorum. Ateş olcer icinde ayni duygular içindeyim. Herseyi bu kadar dusunursem bebek doğana kadar kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…