2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Acaba hangi modele baktınız ya

Benim baktığımda adaptör dahil değil
Olabilir internetten alıcaksan iyice bak kuzum ben biraz acele ettim eşim çok beğendi yoksa iade edebilirdim bilemiyorum tekerleri tır tekeri gibi geliyor gözüme benimki bundan.
Bide kesin karar verdiysende bütün sitelere bak amazonda daha uygun hepsiburadaya göre

Eklentiler

• D3185203-60DB-4226-B89A-0D43596E41C2.webp
    29 KB · Görüntüleme: 62
  • 1D94DE47-E3BA-4AD2-8F4B-C6879FBEB4F5.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 68
Ya masallah. Bizimkilerde boyle oynar insallah bıcır bıcır. Yer sıkıntım var o yüzden katlanır almak istiyorum bende. Yoksa diğerini de alırdım.
Insallah nasip olacak oo ne ara geçmiş zaman diye bile konuşacağız :)

Hepsi buradada 4000 şuan yüzde kırk indirimle

Acaba hangi modele baktınız ya
valla maxi cosi soruyorsan bizim ailenin en begenmedigi araba oldu . oyuzden benim kafamda hiç model falan kalmadı. çok oyalanmadık direk elediler. magaza gorevlisi de hiç önermedi o tarafa dogru bizi. biz baby mall da baktık. peg perego new book- peg perego ypsi yi cok onerdiler. tekerler şase içinde oyuzden katlanınca daha az yer kaplıyor.

merhabalar anneler bebek telsizi konusunda ne düşünüyorsunuz ? alan varmı ne önerirsiniz ? yada almak mantıksız mı diye düşünüyorsunuz ?

Kısma canim insallah hep istahli gidersin. Vücut kitle indeksi altinda kalmakta maalesef erken doğum riskiymis.
Nasilsin, hastane şartların nasil? Umarim iyi geciyordur günlerin.
Benim sorunum altından ziyade çok üstünde olmam sabah ve akşam yemeği arada meyve saati ile günü bitiriyorum umarım gereksiz çok kilo almamisimdir. Hastane şartları çok çok iyi burda hemsireler surekli sana teşekkür ediyor, bir istegin var mi olursa mutlaka söyle diyerek odadan çıkıyorlar. Her perşembe 2 saatlik aktivite programı var. Bu salı da yenidoğan yogunbakim gezisi varmış Gitmedim gitmemde olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum. Öğleden sonrada doğum dr unun yoga dersi vardı grip gibi hissettiğimden gitmedim. Hastaneyi altınla kaplasalarda hastane iste Bazen karamsarlık, can sıkıntısı basıyor dakikalar geçmiyor sanki. Buna bi çözüm bulmalıyım arada dışarı çıkayım diyorum ama bisey olursa korkusu da var. Bakalım zaman neler gösterecek… Sen nasılsın canım? Kasılmaların azalmistir inşallah

Son düzenleme:
merhabalar anneler bebek telsizi konusunda ne düşünüyorsunuz ? alan varmı ne önerirsiniz ? yada almak mantıksız mı diye düşünüyorsunuz ?
Merhaba canım ben Wi-Fi özelliği olmayan basit bir kamera akacağım . Anneme veya bir yere gittiğimde rahat edebilmek adına . Aşağıdakine karar verdik . Özellikleri va de iyi . Bakabilirsin istersen

Ben 360 kamera aldım 6 ay hiç gerek duymadım şimdi odasında kurulu kendisi oyun oynarken ben yemek yapıyorsam telden izliyorum onu telsizin gereksiz olduğunu düşünüyorum

Kızlar selam belkş konusu geçmiştir ben kaçırmışımdır İşler yoğun olunca pek takip edemiyorum .

Bebek kıyafetleri için hangi sabunu kullanmayı düşünüyorsunuz ?

Ne kadar güzelmiş öyle ☺☺biz bir tebessume hasretiz ama elbet evin gibi olamaz sabir canim hangi gün gecmemis ki? Kolayi da bitiyor zoru da. Amerika'da manevi danismanlarda vardir uğruyorlar mi odana☺canın sıkılınca konusmak icin cagirabilirsin icinde tutmamak için böylesi zamanlarda cok lazim.
Ben ayniyim maalesef gecmedi. Bir saat kadar önce sancim girdi artik acitiyor da canimi tam alt karnimda oldu. Yatip takip ediyorum artmadığı surece hastaneue gitmiyorum çünkü her gün yaşıyorum. Atlaticaz insallah bugünleri de.
Üç öğün bile yemiyormussun bence almamissindir daha fazla☺hem doktorun sakincali gormedikten sonra sorun da olmaz. Emzirirken bol bol verirsin.

Kızlar , aranızda grip aşısı olan var mı? Tetenozu olmadım ama geip aşısı olmamı istedi ben dün gittim sadece sağlık ocağından reçeteyle olunabiliyormuş. orda oldum. Bugün biraz halsizliğim vardı ama genede öyle etkilemedi beni. Zaten hep uykulu çabuk yorulan bir tipim.
Tetenozu ben 8. Ayda olucakmışım doğumdan sonra olucam sanıyordum. Doğuma yakın zamanda olucakmışım. Sebebi de içinde boğmaca da varmış özelde vurulan tetenozun. Devletin vurduğu tetenozda boğmaca yokmuş. Boğmaca suriyelilerin ülkeye getirdiği bize armağanmış. Olmamın faydası olduğunu söyledi doktor. Bir de düşük riskli olanlara tetenozu geç vuruyorlarmış. Allah korusun söylemeyelim çağırmayalım kötüyü….

Ben de aldım şuan zaten sepetim deydi hemen bunu aldım. Bir de avent göğüs kalkanı almayı düşünüyorum sizce?
Ben kullanmıştım baya rahatlatmıştı beni. Şimdi de kullanacağım, vermemişti birilerine. Arkadaştan da gümüş kapak alacağım ondan da çok memnunlar. Hatta avent im olmasaydı gümüş kapak alırdım sadece muhtemelen. Krem losyon falan sürünce çamaşır değmiyor meme ucu, tahrişlerde önlenmiş oluyor yapışma vs.. Ayyy gerildim şuan doğumdan ziyade meme ucu yaralarından korkuyorum. Şu Kasım indirimlerinde o kremleri, pişik kremi şampuanı falan halletmeliyim oğlumda hiç kullanmadık pişik kremini de 2 sene önce falan attık koca kutuyu,yıllarca bekledi ama kızların özel bölgeleri daha hassas oluyor diyorlar, yine ıslak mendil kullanmam bunda da bence en büyük etken o ama bakalım inş yaşamayız pişik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…