- 8 Kasım 2019
- 714
- 1.492
- 113
- 31
Detaylı da raporu göstermemişmiydiniz. Şimdi mi gördüKizlar peritoliji icin kacinci haftalar arasi bakılıyor. Bana kalbine tam bakmamis bir daha baktır dedi doktor simdi
Canım bildiğim ayrıntılı ultrason haftalarında bakıyprlar ama ileri haftalardada baktıran var sen istediğin zaman gidebilirsin nasılmış bebiş büyümüştürKizlar peritoliji icin kacinci haftalar arasi bakılıyor. Bana kalbine tam bakmamis bir daha baktır dedi doktor simdi
Acaba hangi modele baktınız yaben magazada mamas papas maxi cosi falan baktıgımda bana cok agır geldi ya eşim maxi cosi aksamlarını falan begenmedi.. baktıgımız model kaynaklı da olabilir. peg-perego cok pratikti. tekerler aksam içinde saglam bana bir tık agır geldi. 8-10 kiloysa mamas papaslar 15 falan. inglesinalar bayagı bir pratik açılıp kapanıyor az yer kaplıyor. cybex lerde hafif ve katlaması cok kolay. cybexte anakucagı için ek aparat lazım. inglesina da aparat ihtiyacı yok. peg peregoda tek elle kapanıp açılıyor.
Benimkinin de kalbine tam bakamadı ya iki kere gittik iki kere de yüz üstü idi. Hoca geldiğğinde hatırlat dedi. Benim doktorum kendi baktığı için.Kizlar peritoliji icin kacinci haftalar arasi bakılıyor. Bana kalbine tam bakmamis bir daha baktır dedi doktor simdi
Benim baktığımda adaptör dahil değilHayır bebek arabasıyla adaptör geliyor ama mutlaka bak model pusetle uyumlumu diye bizde önce citi 2 aldık uyumlu değildi iade edip pebble aldık mecbur
Olabilir internetten alıcaksan iyice bak kuzum ben biraz acele ettim eşim çok beğendi yoksa iade edebilirdim bilemiyorum tekerleri tır tekeri gibi geliyor gözümeBenim baktığımda adaptör dahil değil
Insallah nasip olacak oo ne ara geçmiş zaman diye bile konuşacağız :)Ya masallah. Bizimkilerde boyle oynar insallah bıcır bıcır. Yer sıkıntım var o yüzden katlanır almak istiyorum bende. Yoksa diğerini de alırdım.
Hepsi buradada 4000 şuan yüzde kırk indirimleOlabilir internetten alıcaksan iyice bak kuzum ben biraz acele ettim eşim çok beğendi yoksa iade edebilirdim bilemiyorum tekerleri tır tekeri gibi geliyor gözümebenimki bundan.
Bide kesin karar verdiysende bütün sitelere bak amazonda daha uygun hepsiburadaya göre
valla maxi cosi soruyorsan bizim ailenin en begenmedigi araba oldu . oyuzden benim kafamda hiç model falan kalmadı. çok oyalanmadık direk elediler. magaza gorevlisi de hiç önermedi o tarafa dogru bizi. biz baby mall da baktık. peg perego new book- peg perego ypsi yi cok onerdiler. tekerler şase içinde oyuzden katlanınca daha az yer kaplıyor.Acaba hangi modele baktınız ya
Benim sorunum altından ziyade çok üstünde olmamKısma canim insallah hep istahli gidersin. Vücut kitle indeksi altinda kalmakta maalesef erken doğum riskiymis.
Nasilsin, hastane şartların nasil? Umarim iyi geciyordur günlerin.
Evim 2+1 ben almam galibamerhabalar anneler bebek telsizi konusunda ne düşünüyorsunuz ? alan varmı ne önerirsiniz ? yada almak mantıksız mı diye düşünüyorsunuz ?
Merhaba canım ben Wi-Fi özelliği olmayan basit bir kamera akacağım . Anneme veya bir yere gittiğimde rahat edebilmek adına . Aşağıdakine karar verdik . Özellikleri va de iyi . Bakabilirsin istersenmerhabalar anneler bebek telsizi konusunda ne düşünüyorsunuz ? alan varmı ne önerirsiniz ? yada almak mantıksız mı diye düşünüyorsunuz ?
Ben 360 kamera aldım 6 ay hiç gerek duymadım şimdi odasında kurulu kendisi oyun oynarken ben yemek yapıyorsam telden izliyorum onu telsizin gereksiz olduğunu düşünüyorummerhabalar anneler bebek telsizi konusunda ne düşünüyorsunuz ? alan varmı ne önerirsiniz ? yada almak mantıksız mı diye düşünüyorsunuz ?
Ne kadar güzelmiş öyle ☺☺biz bir tebessume hasretiz ama elbet evin gibi olamaz sabir canim hangi gün gecmemis ki? Kolayi da bitiyor zoru da. Amerika'da manevi danismanlarda vardir uğruyorlar mi odana☺canın sıkılınca konusmak icin cagirabilirsin icinde tutmamak için böylesi zamanlarda cok lazim.Benim sorunum altından ziyade çok üstünde olmamsabah ve akşam yemeği arada meyve saati ile günü bitiriyorum umarım gereksiz kilo almamisimdir. Hastane şartları çok çok iyi burda hemsireler surekli sana teşekkür ediyor, bir istegin var mi olursa mutlaka söyle diyerek odadan çıkıyorlar. Her perşembe 2 saatlik aktivite programı var. Bu salı da yenidoğan yogunbakim gezisi varmış Gitmedim gitmemde olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum. Öğleden sonrada doğum dr unun yoga dersi vardı grip gibi hissettiğimden gitmedim. Hastaneyi altınla kaplasalarda hastane iste Bazen karamsarlık, can sıkıntısı basıyor dakikalar geçmiyor sanki. Buna bi çözüm bulmalıyım arada dışarı çıkayım diyorum ama bisey olursa korkusu da var. Bakalım zaman neler gösterecek… Sen nasılsın canım? Kasılmaların azalmistir inşallah
Günaydın canlarrr.. Bu sabah önce buradaki Dr a gidiyoruz raporu almak için sonra Ankara. baya cezaevi izlenimi oluştuğundan korkuyorum ya yine tutuklarlarsa, salmazlarsa diyee
Ben kullanmıştım baya rahatlatmıştı beni. Şimdi de kullanacağım, vermemişti birilerine. Arkadaştan da gümüş kapak alacağım ondan da çok memnunlar. Hatta avent im olmasaydı gümüş kapak alırdım sadece muhtemelen. Krem losyon falan sürünce çamaşır değmiyor meme ucu, tahrişlerde önlenmiş oluyor yapışma vs.. Ayyy gerildim şuan doğumdan ziyade meme ucu yaralarından korkuyorum. Şu Kasım indirimlerinde o kremleri, pişik kremi şampuanı falan halletmeliyimBen de aldım şuan zaten sepetim deydi hemen bunu aldım. Bir de avent göğüs kalkanı almayı düşünüyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?