2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bende aynı burun aspratörü ve ateş ölçer için çoğunluk ne alırsa ondan alıcam bekliyorjm

Aynen çok önemli ya aspire etmek. Burun akıntısı olmasa bile her sabah rutin uyanınca ben temizledim, böylece geniz akıntısı da olmuyor. Otribebe candır. Burun damlaların sakın dünya paralar vermeyin 100ml lik fizyolojik serum alın 1 yıl yetiyor 2lik de enjektör misss.. M MaviFeslegen 8 yaşındaki koca dananın burnunu aspire edip buraya video atasım geliyor sen böyle yazdıkça çok güldürüyorsun beni tabi yenidoğan melekle benim koca zobunun burnundan çıkanlar arasındaki farkı da hayal gücüne bırakıyorum

Benim sütüm de cok olurdu, sabah uyandığımda hep ıslanmış olurdu önüm. Emzirme sütyeninin içine , göğüs pedi koyardım hep emsin bari ıslak kalmasın diye. Hiç yara olmadı şükür . Kalkan almadım bu yüzden yine almam galiba

Canım bende senin gibiydim. Neyse doktor bir kontrolümüzde sterimar diye bir deniz suyu spreyi bir de otri bebe önerdi. Ben yapamayacağım dedim. Hep eşim çekti bu yüzden. Daha yeni alıştım nerdeyse. yalnız değilsin yani merak etme
Ateş ölçerde de arkadaşların dediği gibi, bebek bu durmaz , huylanır, ağlar. Hiç risk alma, temassız alından ölçerlerse al geç direkt.

Kizlar merhaba iyi akşamlar. Sorunum şu; ben gebelikte galiba fazla ilaç kullanıyorum. Sabahları trioit için aç karnına ilaç, sonra kahvaltı yapıp kan sulandırıcı coraspirin. Öğlen yemekten sonra decavit vitamin. Akşam yemekten iki saat önce kan hapı. Akşam yatarken magnezyum. Sizce de çok değil mi bir kısmını sağlık ocağı bir kısmını doktorum verdi. Bebeğe bişi olmaz değil mi sizlerde durum nasıl hepinize sağlıklı gebelikler

Bende boyleyim ama mecburuz eksik degerleri tamamlamak lazim

Bunların içinde tek ilaç tiroit ilacı ve coraspin, diğerleri vitamin ve mineral takviyesi. Bana göre baya az alıyorsun bence ben hamile olmadan önce de d3k2, magnezyum, omega, çinko, alfa lipoik asit, quercetin, resveratrol kurkumin.. Avuçavuç alıyordum. Şuanda da bi kısmını çıkarttım hala günlük 5 tane gıda takviyesi, 2 tane ilaçla yola devam. Besinlerden ihtitacımız olanı alamadığımız için mecburuz bu takviyelere

Ben mesela o kadar ağır yürüyorum zor yatıyorum zor dönüyorum bir kilot değiştirmek çorap giymek pijama giymek işkence gibi. Gece eşimden tutunup sağa sola dönüyorum normal herhalde oğlumdada böyleydim ben. Kasıklarımda baskı çok bu hafta bebeğin tüm ağırlığı orda sanki

Benimde öyle oğlumda ben kuş gibiymişim kız benim şaftımı kaydırdı bence ben hareketleri yukarda hissederdim şimdi sanki rahmimde vuruyor

Ben de biraz senin gibiyim oluyor yani normal herhalde. Doktora sordum. Dedi ki
Eğer ağrın regl kasık ağrısı gibiyse ve 15 dak. dinlenince geçmiyorsa rahatsız edici hale geldiyse o bir sorun haber veriyorsun hemen dedi. Onun dışındakiler o kadar önemli değil normal dedi.

Özledim seni dandik ya. Neyseki aralarda görüyorum ama yetmiyooooorrrr
Bu arada cok haklısın. Küçük bi ekleme olarak, bi de magnezyum içilmeli bence. Eger o da rahatlatmazsa, endişe edilebilir gibi

Kızlar selam, ben çok sık bakamıyorum gündüz çalışıyorum akşam da uyuyakaliyorum.. sizden bir ricam olacak belki daha önce paylastiniz ama alınacaklar listesi lazım resmen bı kaos yaşıyor zihnim herşey çok pahali o yüzden gereksiz birşey almak istemiyorum. Neyden ne kadar kaç tane alacağız var mı elinizde böyle bir liste

ben de özellikle o çabuk büyüyen, bir giydiğini bir daha giyemeyen dönem ne kadar sürüyor ve o sürede giyilecekleri ne kadar almalıyız diye düşünüyorum her konuda çok eşyayı hiç sevmiyorum, evim de öyle, hep az ama en beğendiğim içime sinen şeyleri almayı seviyorum

Özledim seni dandik ya. Neyseki aralarda görüyorum ama yetmiyooooorrrr
Bu arada cok haklısın. Küçük bi ekleme olarak, bi de magnezyum içilmeli bence. Eger o da rahatlatmazsa, endişe edilebilir gibi
aynen ya özledik D dandikfindik ne güzel ünlü dedikodusu yapıyorduk

kızlar şubatta bebeğe müslin giydirilir mi
yoksa penye mi olması lazım?
şöyle bir şey beğendim yaz olsa kesin bundan alırdım ama kış olması beni düşündürdü, gerci sarıp sarmalayacağız ama bilmiyorum

K kendimidurduracakdegilim aldın mı cnm rapor, gittin mi Dr a?
Bu hafta doktora gitmedim canim normalde haftada bir çağırıyordu aciklik ilerlememis iki haftada bir cagirayim dedi artik. Raporumda 8 kasimda bitiyor o gün çağırdı tam iki hafta oluyor kismetime☺
Her hafta gitmeye alismisim ama...heycanla bekliyorum

Senin mesajlarin beni cok rahatlatiyor bakış açın ve enerjin cok güzel ☺ ruh halimizin hep ayni kalmasi mümkün değil ama bir sekilde kendini toparlamayi bilmek güzel bir sey☺☺
Bende hep kendime ben güçlü durursam oğlum da hisseder güçlü durur diyorum.
5.ay sancisi baslayip normal zamaninda doğum yapanlari duymak iyi geliyor anlattigin icin sağ ol canim benim etrafimda hic yok. Herkes normal gebelik gecirmis masallah

Ben de aynı düşüncedeyim, fuzuli alış veriş yapmak istemiyorum, kendim için de öyleyim o nedenle güzel bir liste hayat kurtarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…