- 1 Ağustos 2018
- 2.855
- 4.861
- 133
Bende aynı burun aspratörü ve ateş ölçer için çoğunluk ne alırsa ondan alıcam bekliyorjmBurun aspiretorunun nefesle çekilen beni benden alıyor. Düşünmek bile istemiyorum. Diğerine güçsüz diyorlar. Supurgeye takılanlar beynini çeker gibi geliyor
Ne yapacağımı bilmiyorum. Ateş olcer icinde ayni duygular içindeyim. Herseyi bu kadar dusunursem bebek doğana kadar kalacak
Aynen çok önemli ya aspire etmek. Burun akıntısı olmasa bile her sabah rutin uyanınca ben temizledim, böylece geniz akıntısı da olmuyor. Otribebe candır. Burun damlaların sakın dünya paralar vermeyin 100ml lik fizyolojik serum alın 1 yıl yetiyor 2lik de enjektör misss.. M MaviFeslegen 8 yaşındaki koca dananın burnunu aspire edip buraya video atasım geliyor sen böyle yazdıkça çok güldürüyorsun beniAYY BURUN ASPİRATORU SERUM FİZYOLOJİK FALAN MUTLAKA alınnn. kardeşim cocuk doktoru hastaneden cıkmadan elinin altında olsun dioaciller tıkalı burunlu bebekle ve panikten dört donen anne babalarla doluyomuş nefes almıyo bu die getiriyolarmıs. temizleseler sıkıntı yok dio
Benim sütüm de cok olurdu, sabah uyandığımda hep ıslanmış olurdu önüm. Emzirme sütyeninin içine , göğüs pedi koyardım hep emsin bari ıslak kalmasın diye. Hiç yara olmadı şükür . Kalkan almadım bu yüzden yine almam galibaNoo beybisi bence yetmez. Çocuğun çok iyi becerir e meyi hiç yara yapmaz orası ayrı belki ama kalkansız napardım ben bilmiyorum. Aventin kalkanı keşfeden kadar olan süreçte lanolin sürüp memeler açık geziyordum evin içinde atlet sütyen falan değmesin diye, paçozunnn başkanıydımmmkalkan geldi insana döndüm
Canım bende senin gibiydim. Neyse doktor bir kontrolümüzde sterimar diye bir deniz suyu spreyi bir de otri bebe önerdi. Ben yapamayacağım dedim. Hep eşim çekti bu yüzden. Daha yeni alıştım nerdeyse.Burun aspiretorunun nefesle çekilen beni benden alıyor. Düşünmek bile istemiyorum. Diğerine güçsüz diyorlar. Supurgeye takılanlar beynini çeker gibi geliyor
Ne yapacağımı bilmiyorum. Ateş olcer icinde ayni duygular içindeyim. Herseyi bu kadar dusunursem bebek doğana kadar kalacak
Bende boyleyim ama mecburuz eksik degerleri tamamlamak lazimKizlar merhaba iyi akşamlar. Sorunum şu; ben gebelikte galiba fazla ilaç kullanıyorum. Sabahları trioit için aç karnına ilaç, sonra kahvaltı yapıp kan sulandırıcı coraspirin. Öğlen yemekten sonra decavit vitamin. Akşam yemekten iki saat önce kan hapı. Akşam yatarken magnezyum. Sizce de çok değil mi bir kısmını sağlık ocağı bir kısmını doktorum verdi. Bebeğe bişi olmaz değil mi sizlerde durum nasıl hepinize sağlıklı gebelikler
Bunların içinde tek ilaç tiroit ilacı ve coraspin, diğerleri vitamin ve mineral takviyesi. Bana göre baya az alıyorsun benceKizlar merhaba iyi akşamlar. Sorunum şu; ben gebelikte galiba fazla ilaç kullanıyorum. Sabahları trioit için aç karnına ilaç, sonra kahvaltı yapıp kan sulandırıcı coraspirin. Öğlen yemekten sonra decavit vitamin. Akşam yemekten iki saat önce kan hapı. Akşam yatarken magnezyum. Sizce de çok değil mi bir kısmını sağlık ocağı bir kısmını doktorum verdi. Bebeğe bişi olmaz değil mi sizlerde durum nasıl hepinize sağlıklı gebelikler
Ben mesela o kadar ağır yürüyorum zor yatıyorum zor dönüyorum bir kilot değiştirmek çorap giymek pijama giymek işkence gibi. Gece eşimden tutunup sağa sola dönüyorum normal herhalde oğlumdada böyleydim ben. Kasıklarımda baskı çok bu hafta bebeğin tüm ağırlığı orda sanki2 gündür kasık ağrım eklem ağrılarım var halsiz hissediyorum ve bebek normalde kıpır kıpırken 2 gündür çok nadir hareket ediyor 4 gün önce kontrole gittim bir şey yoktu böyle olan var mı bir an da kendini ağırlaşmış hisseden?
Benimde öyle oğlumda ben kuş gibiymişim kız benim şaftımı kaydırdı benceBen mesela o kadar ağır yürüyorum zor yatıyorum zor dönüyorum bir kilot değiştirmek çorap giymek pijama giymek işkence gibi. Gece eşimden tutunup sağa sola dönüyorum normal herhalde oğlumdada böyleydim ben. Kasıklarımda baskı çok bu hafta bebeğin tüm ağırlığı orda sanki
Ben de biraz senin gibiyim oluyor yani normal herhalde. Doktora sordum. Dedi kiBen mesela o kadar ağır yürüyorum zor yatıyorum zor dönüyorum bir kilot değiştirmek çorap giymek pijama giymek işkence gibi. Gece eşimden tutunup sağa sola dönüyorum normal herhalde oğlumdada böyleydim ben. Kasıklarımda baskı çok bu hafta bebeğin tüm ağırlığı orda sanki
Özledim seni dandik ya. Neyseki aralarda görüyorum ama yetmiyooooorrrrBen de biraz senin gibiyim oluyor yani normal herhalde. Doktora sordum. Dedi ki
Eğer ağrın regl kasık ağrısı gibiyse ve 15 dak. dinlenince geçmiyorsa rahatsız edici hale geldiyse o bir sorun haber veriyorsun hemen dedi. Onun dışındakiler o kadar önemli değil normal dedi.
ben de özellikle o çabuk büyüyen, bir giydiğini bir daha giyemeyen dönem ne kadar sürüyor ve o sürede giyilecekleri ne kadar almalıyız diye düşünüyorumKızlar selam, ben çok sık bakamıyorum gündüz çalışıyorum akşam da uyuyakaliyorum.. sizden bir ricam olacak belki daha önce paylastiniz ama alınacaklar listesi lazım resmen bı kaos yaşıyor zihnim herşey çok pahali o yüzden gereksiz birşey almak istemiyorum. Neyden ne kadar kaç tane alacağız var mı elinizde böyle bir liste
aynen ya özledik D dandikfindik ne güzel ünlü dedikodusu yapıyordukÖzledim seni dandik ya. Neyseki aralarda görüyorum ama yetmiyooooorrrr
Bu arada cok haklısın. Küçük bi ekleme olarak, bi de magnezyum içilmeli bence. Eger o da rahatlatmazsa, endişe edilebilir gibi
Bu hafta doktora gitmedim canim normalde haftada bir çağırıyordu aciklik ilerlememis iki haftada bir cagirayim dedi artik. Raporumda 8 kasimda bitiyor o gün çağırdı tam iki hafta oluyor kismetime☺K kendimidurduracakdegilim aldın mı cnm rapor, gittin mi Dr a?
Senin mesajlarin beni cok rahatlatiyor bakış açın ve enerjin cok güzel ☺ ruh halimizin hep ayni kalmasi mümkün değil ama bir sekilde kendini toparlamayi bilmek güzel bir sey☺☺Elh esim hep yanımda en büyük destekçim o yüzden terapiste ihtiyac duymadım, haftada bir diyetisyen uğruyor süt içemiyorum falan gibi sormak icin biseyler soruyorum iste
Aynen canım bi şekilde vakit geçiyor kendimi darlayip bebege yansıtmakta istemiyorum ins ay sonu annem gelince vakit daha hızlı geçer.
Rabbim agrilarini hafifletsin, kiramplarini azaltsın inşallahHayırlısıyla en güzel, doğru zamanda saglikla doğum yapmak nasip olsun.
Gecenlerde kadın doğum dr bir yakınımla görüştüm. 8 aylık bebegi var ve hamilelikte 5-6. aydan sonra surekli agri ve krampları olmuş. Benim yerimde başka biri olsa çalışmazdı da diyor. Bazen karnımı tutup koltuga yapışıp kalıyordum pesinden de hasta aliyordum dedi. Ama herseyin bası stres o halde bile stres yapmadım kafaya takmadım diye anlattı. Bende onu dinlemeye çalışıyorum sende agrin gelince elini karnına koyup bol bol ayetel kursu oku inşallah Allahim şifasını verecek
Benimde hamilelikte nasibime düşen buymuş diyorum demek ki seninkide bumeyvesine kavuşunca çektiklerimizi hatirlamiycaz bile ins o günleri görmek de nasip olur
Ben de aynı düşüncedeyim, fuzuli alış veriş yapmak istemiyorum, kendim için de öyleyim o nedenle güzel bir liste hayat kurtarırben de özellikle o çabuk büyüyen, bir giydiğini bir daha giyemeyen dönem ne kadar sürüyor ve o sürede giyilecekleri ne kadar almalıyız diye düşünüyorumher konuda çok eşyayı hiç sevmiyorum, evim de öyle, hep az ama en beğendiğim içime sinen şeyleri almayı seviyorum
Cok güzelmiş canım. Ama kış olunca düşündürdükızlar şubatta bebeğe müslin giydirilir mi
yoksa penye mi olması lazım?
şöyle bir şey beğendim yaz olsa kesin bundan alırdım ama kış olması beni düşündürdü, gerci sarıp sarmalayacağız ama bilmiyorum
Eki Görüntüle 3156167 Eki Görüntüle 3156168
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?