2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu şey degil mi ya ben🥴

Kar yagdi burda🥴

Bende normal bi takim vermeyi dusunuyorum o da hastane cikisi ama daha uygun fiyatliydi. Diger aldigim guzel cikisi evde giydircem.

Bugun gorus gunumuz saat 2 de randevum var kizlar bakalim insaAllah her sey yolundadir bu agrilarim falan neyin nesidir anlasilir belki gece adet sancisi gibi sanciya uyandim neyseki cabuk gecti kasilma desen devamke zaten alistik ona bakalim ne diycek doktorumuz
Güzel haberlerle gel canım bebiş büyümüştür iyice bende heyecanlıyım daha cumartesi benim 🫣🫣

İnsaAllah kuzum nst girerim yine heralde sonra da muayenemizi oluruz bakalim doktor ne diycek sikayetlerime. Bi de sey sorcam çati muayenesi yaparlar mi bu haftada
Daha erken yaptıkları arkadaşlar oldu ama benim ilk çocuğumda hiç yapmamıştı doktor öyle gelişine doğurdum 11 saatlik sancısonrası kavuşmuştum yavruma😂

Bunu gruptan atalım bana kendimi eksik hissettiriyoragshGgs 🤣
Kiz o ozellik ben 6. Sinifta yuklendi bu benle ilgili bi sorun🤣 6. Siniftan beri evin utusunu ben yapiyorum ondan elim cok pratik zorlanmiyorum zoruma gitmiyor bi yaşam tarzi oldu🤣 bi de eşim zaten esnaf benim yani utu yaptigim kiyafetler benim tunik gomlekler pantollar falandi yani bayadir utu beni salmişti hosuma gitti🤣🤣🤣🤣

Kiz o ozellik ben 6. Sinifta yuklendi bu benle ilgili bi sorun🤣 6. Siniftan beri evin utusunu ben yapiyorum ondan elim cok pratik zorlanmiyorum zoruma gitmiyor bi yaşam tarzi oldu🤣 bi de eşim zaten esnaf benim yani utu yaptigim kiyafetler benim tunik gomlekler pantollar falandi yani bayadir utu beni salmişti hosuma gitti🤣🤣🤣🤣
Kocam memur, gömleklerini ütülüyorum sadece o da para karşılığında 🤣 kullanıcı adı ile uyumum agshagsggs

Ben nefret ederim ütüden. Babam memurdu, hep ben yapardım ütüsünü ceketi pantolonu gömleği. Bir de adam 2 mt off ütüle ütüle bitmezdi 😂🤣 Şimdi allahtan diyorum eşim kot, sweatshirt giyiyor işe. Sadece önlüğü oluyor, onu da iki haftada 1 filan getiriyor yıkayıp ütülüyorum. Şükür yarabbimmmmm🤣😂

Çatlıycik hemen krem sür 😬😬
Hatta bak 🫣
71B8A416-174D-4205-BAC3-A4C0EC1EFD73.webp

Back
X