- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
O kadar da gecikmesin kiz valla catlarim orta yerimdenYa bizim Ağustos analarında bir hatun vardı, sancısı ağrısı hep oluyordu. 42 haftası bitti doğurduAklıma o geliyor seni görünce.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar da gecikmesin kiz valla catlarim orta yerimdenYa bizim Ağustos analarında bir hatun vardı, sancısı ağrısı hep oluyordu. 42 haftası bitti doğurduAklıma o geliyor seni görünce.
Güzel haberlerle gel canım bebiş büyümüştür iyice bende heyecanlıyım daha cumartesi benimBu şey degil mi ya ben
Kar yagdi burda
Bende normal bi takim vermeyi dusunuyorum o da hastane cikisi ama daha uygun fiyatliydi. Diger aldigim guzel cikisi evde giydircem.
Bugun gorus gunumuz saat 2 de randevum var kizlar bakalim insaAllah her sey yolundadir bu agrilarim falan neyin nesidir anlasilir belki gece adet sancisi gibi sanciya uyandim neyseki cabuk gecti kasilma desen devamke zaten alistik ona bakalim ne diycek doktorumuz
Ben utuledim vallaArkadaşlar bu bebeğin eşyalarını yıkadım ya çorapları da ütülüyoz mu ? Bit kadar bunlar asarken bitlendim zaten bi de ütülersem kafayı sıyırabilirim![]()
Ahaha sağlıkla gelsin canım işin şakası tabiO kadar da gecikmesin kiz valla catlarim orta yerimden![]()
İnsaAllah kuzum nst girerim yine heralde sonra da muayenemizi oluruz bakalim doktor ne diycek sikayetlerime. Bi de sey sorcam çati muayenesi yaparlar mi bu haftadaGüzel haberlerle gel canım bebiş büyümüştür iyice bende heyecanlıyım daha cumartesi benim![]()
Ya sen kralsın. Kk’nın nermin yızılıtaş’ıMercimekli bulgur pilavı yap, yanına da turşu
Yok canım genelde 38de yapılıyor. Benim öyle olmuştu.İnsaAllah kuzum nst girerim yine heralde sonra da muayenemizi oluruz bakalim doktor ne diycek sikayetlerime. Bi de sey sorcam çati muayenesi yaparlar mi bu haftada
Çatlıycik hemen krem sürKızlar bi de benim yanlarım acayip kaşınıyor kendimi zor tutuyorum kaşımazsam çatlamaz dimi çatlamak istemiyorum![]()
Bunu gruptan atalım bana kendimi eksik hissettiriyoragshGgsBen utuledim valla![]()
İyi bari ya kuafore gidemedim dusa gircektim yaparlarsa hemen hallediyim diyodumYok canım genelde 38de yapılıyor. Benim öyle olmuştu.
Daha erken yaptıkları arkadaşlar oldu ama benim ilk çocuğumda hiç yapmamıştı doktor öyle gelişine doğurdum 11 saatlik sancısonrası kavuşmuştum yavrumaİnsaAllah kuzum nst girerim yine heralde sonra da muayenemizi oluruz bakalim doktor ne diycek sikayetlerime. Bi de sey sorcam çati muayenesi yaparlar mi bu haftada
Kiz o ozellik ben 6. Sinifta yuklendi bu benle ilgili bi sorunBunu gruptan atalım bana kendimi eksik hissettiriyoragshGgs![]()
Erken daha aynenİyi bari ya kuafore gidemedim dusa gircektim yaparlarsa hemen hallediyim diyodum
Tamam kuzum sagolErken daha aynenBir 36yı geçsinler pre sınırı, sonra yapılır.
Kocam memur, gömleklerini ütülüyorum sadece o da para karşılığındaKiz o ozellik ben 6. Sinifta yuklendi bu benle ilgili bi sorun6. Siniftan beri evin utusunu ben yapiyorum ondan elim cok pratik zorlanmiyorum zoruma gitmiyor bi yaşam tarzi oldu
bi de eşim zaten esnaf benim yani utu yaptigim kiyafetler benim tunik gomlekler pantollar falandi yani bayadir utu beni salmişti hosuma gitti
![]()
Ben nefret ederim ütüden. Babam memurdu, hep ben yapardım ütüsünü ceketi pantolonu gömleği. Bir de adam 2 mt off ütüle ütüle bitmezdiKiz o ozellik ben 6. Sinifta yuklendi bu benle ilgili bi sorun6. Siniftan beri evin utusunu ben yapiyorum ondan elim cok pratik zorlanmiyorum zoruma gitmiyor bi yaşam tarzi oldu
bi de eşim zaten esnaf benim yani utu yaptigim kiyafetler benim tunik gomlekler pantollar falandi yani bayadir utu beni salmişti hosuma gitti
![]()
Bunlar taze taze aslında, liearacın onarıcı jeli var ondan sürsemn faydası olur.