- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Sınava bir gün önce çalışan öğrenci misaliBenim de muayenem perşembe günü yarın bi yumurta yiyem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınava bir gün önce çalışan öğrenci misaliBenim de muayenem perşembe günü yarın bi yumurta yiyem![]()
Bende doğumdan sonra 52.gün regl oldum zaten 40 gün rahat kanamam sürmüştü tam bitti 12 gün sonra regl oldum ama iyi oldu karnım daha çabuk indi içim temizlendi resmenBen de 7.ayda oldum ilk reglimi ama korunmak zorundasın. Çünkü yumurta oluştuktan sonra regl oluyorsun yani bilemezsin arada 14 gün karanlık süre varregl olduktan sonra yumurtlasak sıkıntı yok ama tam tersi
Yok korunmak gerekiyor yine de yaPeki bu sürede korundunuz mu sorması ayıpsonuçta regl yoksa yumurtlamada olmuyordur
1 sene regl olmazsam benimkinden yakamı kurtaramam ya hahahha 9 ay yanaştırmadım hiç
![]()
İkiz taşımak kolay değil kuzum
Niye öyle oldu kiÇorapları ütüle diyen kimdi?
Allam iyi ki ı love mom’ı yakmadımallaha şükürler olsun agdhhs
Babasına mesaj attım çocuğun ütülerini yapıyorum parça başı 5 tl yarısını sana yazarım diyeNiye öyle oldu ki![]()
34. Haftada ofisten selamlarŞuan 31.haftam bitti canım yarın 31+1 oluyorum haftaya perşembe kontrolüm var 32+2 de çalışabilir alacağım ocak zammını da almış olayım hem. Birde tekim iş yerinde rapor bitene kadar git gel yapacağım idare edeceğim geldiğim kadar da maaş alacağım tabi. Çok şükür şuan rahatız ama evde kalırsam maddi açıdan darlanırız. Ev benim kendi evim düğünden önce arabamı satıp kredisini de kapatmıştım kira derdimiz yok ama kayınvalidem çocuğa bakacak diye mayıs ayından beri kiralarını ödüyoruz normalde kendi evleri ordu da bizim için izmire geldiler
Aslansın kaplansın yaparsın rowena34. Haftada ofisten selamlar
38. E kadar çalışacağım![]()
Aslansın kaplansın yaparsın rowena![]()
Bence öyle oluyor dikkate etmiyolar orda çok isimlilerden filan verme normal düz olanlardan ver canım kan oluyor kirleniyorsayın anneler. bu hemşireye verilecek bebek kıyafetini öyle cok iyi bişey vermeyin diyorlar. kan vs cok oluyormus. yine değiştiriliyor gibi. şimdi hemşireye ne vercez. ozaman. bebek gelince ne zaman kıyafet değiştircek. eve cıkarırken mi cicili giydircez : deli sorular kafamda![]()
Ayy bende kesin boyle olurum zaten Niegara şelalesi gibi çaglardim oncedenBende doğumdan sonra 52.gün regl oldum zaten 40 gün rahat kanamam sürmüştü tam bitti 12 gün sonra regl oldum ama iyi oldu karnım daha çabuk indi içim temizlendi resmen![]()
Kiz naylonlu muymus baskisiÇorapları ütüle diyen kimdi?
Allam iyi ki ı love mom’ı yakmadımallaha şükürler olsun agdhhs
5 adet kullanmistim ben ilk doğumdan zaten eve gelince duşa filan giriyorsun ya istemiyorsun öyle kalın kaba birşey evde normal pede dönersin birde bu arada hastanede bunu giydiğin için külot giyemiyorsun haberin olsunYa ben bi paket almıştım sizce alayım mı siz kaç paket aldınız yeter mi bir paket
37de ayrılmak gerekmiyor mu benim 37+0 son34. Haftada ofisten selamlar
38. E kadar çalışacağım![]()
Ben Türkiye’de değilim her ülkenin farklı farklı oluyor tarihler. hollandada bi ay kala ayrılmak gerekiyormuş mesela burda bir hafta37de ayrılmak gerekmiyor mu benim 37+0 son![]()