2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben de 7.ayda oldum ilk reglimi ama korunmak zorundasın. Çünkü yumurta oluştuktan sonra regl oluyorsun yani bilemezsin arada 14 gün karanlık süre var😬 regl olduktan sonra yumurtlasak sıkıntı yok ama tam tersi
Bende doğumdan sonra 52.gün regl oldum zaten 40 gün rahat kanamam sürmüştü tam bitti 12 gün sonra regl oldum ama iyi oldu karnım daha çabuk indi içim temizlendi resmen 😂

İkiz taşımak kolay değil kuzum 💞 biz birini zor yürütüyoruz allah kolaylık versin inşallah 🙏 çizgiler hem ince hem yeni doğuma kadar krem yada yağ sürmeye devam et doğumdan sonrada bio oil falan kullanırsın geçmese bile hafifler gözüne batmaz

Çorapları ütüle diyen kimdi?
Allam iyi ki ı love mom’ı yakmadım 😬 allaha şükürler olsun agdhhs

Eklentiler

• F3A3A5B3-CE30-4F99-B38B-935B22411EAA.webp
    F3A3A5B3-CE30-4F99-B38B-935B22411EAA.webp
    216,4 KB · Görüntüleme: 75
Şuan 31.haftam bitti canım yarın 31+1 oluyorum haftaya perşembe kontrolüm var 32+2 de çalışabilir alacağım ocak zammını da almış olayım hem. Birde tekim iş yerinde rapor bitene kadar git gel yapacağım idare edeceğim geldiğim kadar da maaş alacağım tabi. Çok şükür şuan rahatız ama evde kalırsam maddi açıdan darlanırız. Ev benim kendi evim düğünden önce arabamı satıp kredisini de kapatmıştım kira derdimiz yok ama kayınvalidem çocuğa bakacak diye mayıs ayından beri kiralarını ödüyoruz normalde kendi evleri ordu da bizim için izmire geldiler
34. Haftada ofisten selamlar 🖖
38. E kadar çalışacağım ☹️

ay yazılanları okudum da şaka bi yana benimki de aynı ya. karnımda horon tepiyo. durmuyo. yanımdakine diom bak bak. cocuk duruveriyo :D hele kardeşim gunun 23 saati cocuk durmuyo karnımda tam ona gostercem cocuk duruyo:D yan yana oturuyoruz sonra kardeşim uykuya dalıyo koltukta benim civciv başlıyo horona :D kesin hissediyolar ya.

kızlar birde size birşey solicem.. zeypba diye bi markadan gecen hafta 4 kat muslin örtü aldım 110x110. cok guzel geldi ya . yumuşacık. başka markalardan da almıştım onlar kağıt sanki sert hatta. ama bu marka çok hosuma gitti. şimdi dayanamadım bi daha sipariş verdim önlük falan da aldım. gören alan var mı yıkanınca nolur bılemıyorum tabi :::

sayın anneler. bu hemşireye verilecek bebek kıyafetini öyle cok iyi bişey vermeyin diyorlar. kan vs cok oluyormus. yine değiştiriliyor gibi. şimdi hemşireye ne vercez. ozaman. bebek gelince ne zaman kıyafet değiştircek. eve cıkarırken mi cicili giydircez : deli sorular kafamda :D
Bence öyle oluyor dikkate etmiyolar orda çok isimlilerden filan verme normal düz olanlardan ver canım kan oluyor kirleniyor

Bende doğumdan sonra 52.gün regl oldum zaten 40 gün rahat kanamam sürmüştü tam bitti 12 gün sonra regl oldum ama iyi oldu karnım daha çabuk indi içim temizlendi resmen 😂
Ayy bende kesin boyle olurum zaten Niegara şelalesi gibi çaglardim onceden🤣
Çorapları ütüle diyen kimdi?
Allam iyi ki ı love mom’ı yakmadım 😬 allaha şükürler olsun agdhhs
Kiz naylonlu muymus baskisi

Ya ben bi paket almıştım sizce alayım mı siz kaç paket aldınız yeter mi bir paket
5 adet kullanmistim ben ilk doğumdan zaten eve gelince duşa filan giriyorsun ya istemiyorsun öyle kalın kaba birşey evde normal pede dönersin birde bu arada hastanede bunu giydiğin için külot giyemiyorsun haberin olsun

Back
X