2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar evde şekeri nasıl ölçüyorsunuz bugun cihaz aldım kahvaltidan iki saat sonra 96 çıktı yanlış mı ölçtüm 1 saat sonra mı ölçmem lazımdı?

Ben Türkiye’de değilim her ülkenin farklı farklı oluyor tarihler. hollandada bi ay kala ayrılmak gerekiyormuş mesela burda bir hafta 🙂
Napayım ayol, 6 ayımı doldurmadan doğum izninde maaşa hak kazanamıyorum, alacağım para da 200 bin TL den fazla, ‘senin rızkın için çilekeş anan gider işe 38. Haftaya kadar’ dedim yavruma 🙂

Kızlar evde şekeri nasıl ölçüyorsunuz bugun cihaz aldım kahvaltidan iki saat sonra 96 çıktı yanlış mı ölçtüm 1 saat sonra mı ölçmem lazımdı?
Evet cnm açlığı 12 saat aç kaldıktan sonra ölçüyosun ben çok ölçmüyorum çünkü o kadar saat aç kalamıyorum 😂 tokluğuda ilk lokmayı yedikten sonra 1. Saatte ölçüyosun ben ilk lokmadan sonra hemen tlfndan sayacı açıyorum

İntramda bir kadin var hamile şuna sanırım 37 haftasin da hafta sonu sezeryanni var şu karnı bu şekilde sadece 3 kg aldım diyor ya çok guluyorum biz akşama kadar 3 lt su iciyoz 🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20221220_124309.webp
    IMG_20221220_124309.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 94
Doktor bişey demedi ben suyum fazlaşınca bebekte geriden gelip simdi 5 gün ilerde oluca şeker olabilir diye kendim aldım o yüzden sordum
Dediğim gibi ben bir saat sonra diğer arkadaşlar ne zaman bilmiyorum
Peki size şeker testi ne zaman yapılacak? Aslında Şubat annesi olacaksanız test vaktiniz gelmiş olmalı 🙂

Günaydın canım oğlum emzik tutmadı hep parmağını emdi uykusu gelince baş parmak hep ağızdaydı doktora sordum müdahale etmeyin belli bir yaşa kadar dedi. 3 yaşına kadar gündüz de arada devam etti gece sürekli ben gördükçe çıkarıyordum. 5 yaşına kadar sadece gece farkında olmadan emdi tamamen bırakması 6 yaşını buldu
Yaa isde nekadar kuccukken unuttursam okadar iyi diye düşünüyorum kıyamıyorum ama bakalım bugün biraz birşeyler deneyeceğim inşallah unutur dua ett 🤲🤲🤲

Hastane çıkışı ve yedek 3 takımı ütüleyip tek tek içine çorap ve bez koyup keselere koyup kaldırdım. Ekstradan ağız mendili aldım 4 adet. 8tane de bez aldım. Eldiven koymadım tüm takımlar kendinden eldivenli çünkü. Ekstradan şapka almıyorum 4 takımda da şapka var. Yeter bence. Hastane çıkışı ve bir yedeğim penye battaniyeli diğer ikisi battaniyesiz. Bi tane de kalın battaniye ile bir iki müslin alıcam yanıma. Bebişe yeter herhalde 🤗

Eklentiler

• 4C303E1E-EEFA-489D-84A3-2A4463C8BA7C.webp
    4C303E1E-EEFA-489D-84A3-2A4463C8BA7C.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 88
  • AAD41C0A-1CE3-4D49-A560-4909F174F832.webp
    AAD41C0A-1CE3-4D49-A560-4909F174F832.webp
    129,9 KB · Görüntüleme: 88
Hastane çıkışı ve yedek 3 takımı ütüleyip tek tek içine çorap ve bez koyup keselere koyup kaldırdım. Ekstradan ağız mendili aldım 4 adet. 8tane de bez aldım. Eldiven koymadım tüm takımlar kendinden eldivenli çünkü. Ekstradan şapka almıyorum 4 takımda da şapka var. Yeter bence. Hastane çıkışı ve bir yedeğim penye battaniyeli diğer ikisi battaniyesiz. Bi tane de kalın battaniye ile bir iki müslin alıcam yanıma. Bebişe yeter herhalde 🤗
Hadi güle güle giysin insllah. Gayet yeterli geldi bana her şey.

Dediğim gibi ben bir saat sonra diğer arkadaşlar ne zaman bilmiyorum
Peki size şeker testi ne zaman yapılacak? Aslında Şubat annesi olacaksanız test vaktiniz gelmiş olmalı 🙂
Yapıldı ama orda bişey çıkmadı bazen sonradan da cıkabiliyormuş o yüzden tedbirli olayım dedim🤗

Sağlıcakla zamanında gelsin güzelce giysin insalalh🤲🤲

Durdun durdun bizden önce yaptın yine çantayı 😂 güle güle kullanmak nasip olsun inşallah 🙏 yeterli bence içindekiler

Durdun durdun bizden önce yaptın yine çantayı 😂 güle güle kullanmak nasip olsun inşallah 🙏 yeterli bence içindekiler
Ya yıkamışken ütüledim sonra da dedim keseleyeyim 😀 benim her işim böyledir ama dururum dururum sonra bi gaza basarım 😀
Bu işleri bitireyim eve girişicem 😬

Ya yıkamışken ütüledim sonra da dedim keseleyeyim 😀 benim her işim böyledir ama dururum dururum sonra bi gaza basarım 😀
Bu işleri bitireyim eve girişicem 😬
Şekerim her takım için çıtçıtlı body de koydun dimi. Popiş temizlemeye de ıslak mendil yada pamuk gibi bişi koyduysan kızanın çeyizi hazır demektir🤩👏🏻

Back
X