- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Hadi inşallah canım rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallahOkadar iyi geliyor ki çarşambaları ki ilk hedefim 34 ü geçmekti şimdi 36 sonra 38 dede doğururum inşaAllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah canım rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallahOkadar iyi geliyor ki çarşambaları ki ilk hedefim 34 ü geçmekti şimdi 36 sonra 38 dede doğururum inşaAllah
Burda yarın 34.hafta olarak görünecek o zaman canım. Benimde salı 32+0 çarşamba burda 33 olarak göründüBenimde carsambalari değişiyor tatliş anneleroğlum 33+0 oldu♡
Hangi leke çıkarıcı canım markası neBenimde kuzenimden gelenlerde sarı lekeler vardı e bebekten leke çıkarıcı aldım yıkadım çoğu çıktı
Doktora gidersen haberdar etmeyi unutma canım bizi de. İnşallah sabırla bir kaç gün daha durur bebeğin. Tabi faydası olacaksa. Kilo alımı durduysa bekletmezlerİnşallah sağolun
Aynen benim bugğn 34+1 35 olarak görünmeye başlıyoruz +1 oluncaBurda yarın 34.hafta olarak görünecek o zaman canım. Benimde salı 32+0 çarşamba burda 33 olarak göründü
Canim bizde senin muhabbetini ozledik ama siz iyi olun da ♡Canım analar sizi çoookk özledim, muhabbetlerimiizi serzenişlerimizi. Yazamıyorum, değil yazmak yemek yemeye zamanım yok. Hala hastanedeyiz. Taburcu olmak gibi değil tahliye olmak gibi geliyor buradan çıkmaya çalışmak hep geri püskürttüler bizi, bu öğlen tekrar deneyeceğiz umarım çocuğumuz için de tedaviyi reddebilmr hakkımız vardır. İlk kilosunu almış minnoşkom 50 gramlabüyük bir adım bizim için inş hep alır artık. Biz ona evde daha güzel bakarız daha sık besleriz zaten. Memiktolar isyanda hamur gibi yoğrulmaktan, uçlar düğüm düğüm. Ben bende değilim meçhullerdeyim
3 saatte bir emzirmeye gidiyorum çok aktif ememese de deniyor refleksi kuvvetlensin diye vazgeçmiyoruz. Her gidiş gelişim 1 1.5 saat sürüyor. Gelince de hemen süt sağma ya başlıyorum o da 1 saat sürüyor. Sonra yine emzirmeye gidiyorum. Geceleri bile 4 5 saat uyku en fazla, gündüz uyumak zaten hayal.. Çok istiyoruz artık gitmeyi. Kadın doğum servisi de sağolsun iyi idare etti bizi ama artık çıkalım istiyorlar tabi onlar da haliyle. Keremiko zaten evde mutsuz kardeşimi göremedim kucağıma alamadım sizi çok özledim diye Karadenizde gemilerini batırıyor.. Eve geçersem zaman daha müsait olur heralde. Çok merak ediyorum sizi. Herkes iyi olsun kimse doğurmasın en azından bi 3 hafta daha lütfen
Canim cati agrij başlamişKızlar bacağımla kasık arası eklem yerim ağrıyor bide vajinam normal mi kasılmam yok ama![]()
Onda bir karisiklik var kuzum bende cozemiyorum ama doktoruma sorunca biten hafta söylenir demisti o yuzden 33 diyorum bendeBurda yarın 34.hafta olarak görünecek o zaman canım. Benimde salı 32+0 çarşamba burda 33 olarak göründü
Benimde vajinamda iki gündür sanki full bisiklet sürersin de bir ağrı olur ya öyle ağrı var bu ne demek kiCanim cati agrij başlamiş
Baby me nin canım biz ılık suda beklettik leke çıkarıcı döktüpte bi dene sendeHangi leke çıkarıcı canım markası ne
Hadi yaa böyle mi oluyor çatı ağrısı ilk defa böyle bişey yaşıyorum sağol canım iyi oldu öğrendiğimCanim cati agrij başlamiş
Benimde vajinamda iki gündür sanki full bisiklet sürersin de bir ağrı olur ya öyle ağrı var bu ne demek ki
Bu agrilar 26. Haftadan beri var bende kizlar bacaklarim birlesim yerleri vajina kemikleri popo alt kemikleri falananlayacaginiz alt takim komple agriyor ebem de doktorum da çati agrisi oldugunu soyledi. Beden doguma hazirlandigindan kemikler yumusuyormuş.Hadi yaa böyle mi oluyor çatı ağrısı ilk defa böyle bişey yaşıyorum sağol canım iyi oldu öğrendiğim
Bende de oluyor hatta bazen catir cutur sesler de geliyorBu agrilar 26. Haftadan beri var bende kizlar bacaklarim birlesim yerleri vajina kemikleri popo alt kemikleri falananlayacaginiz alt takim komple agriyor ebem de doktorum da çati agrisi oldugunu soyledi. Beden doguma hazirlandigindan kemikler yumusuyormuş.
Kemikler guzel açılıyor insaAllahBende de oluyor hatta bazen catir cutur sesler de geliyor![]()
Aynen canım bana da habire işe başla filan diyor arkadaşlar, evde sıkılırsın vs diyorlar. Valla devlet bana bu imkanı vermiş, iki yıl daha alacağım ben de ücretsiz. Dediğin gibi zaten emekli olamıyoruzKizlar bu arada hayalleriniz cok tatli hepsini okudum ♡ bizde eşimle haftasonu ingilizce çalışmaya baslamistik paket satin aldik. İyi de gidiyordu dinlediklerimizi hep öğrendim ama dediginiz gibi zihni toplamak zor oluyor. Ben eve mahkum olunca boşa gecmesin zaman dedik. Bir de bol bol netflix dizilerine sardik, gecen dünya kupasini izledik. Ikinci tremestriin en tatli zamanlarinda oldukca cok ebeveynlik kitabi okudum. Su an bende de gitmiyor.
Bebeğimle birlikte tatilden cekiniyordum bende yaza bile minicik acaba duzeni bozulur diye ama bana cesaret verdiniz ablamlar yeşilliği bol bir sehirde. Bebemi de alip gideyim. Denize de gideriz birlikte deniz benim icin her sey demek. Kendime gelemiyorum denizsiz. Bu yaz oyle geçti maalesef.
Ablamda benden önce doğum yapti iki kuzen bebeyle gezeriz
Benimde ucretsiz izne ayrilma planim var bebeğimin hiçbir anını kacirmak istemiyorum nasil olsa emekli olamiyoruz su sistemdeiki sene de calismayivereyim. Esimin durumu cok iyi değil hatta bebek masraflariyla muhtemelen yetmez ama bugunleri dusunerek birikim yapmistim. Biriktir biriktir nereye kadar harcama vakti gelmistir
![]()
Bende de başladı peki bu ağrılar neye delaletBu agrilar 26. Haftadan beri var bende kizlar bacaklarim birlesim yerleri vajina kemikleri popo alt kemikleri falananlayacaginiz alt takim komple agriyor ebem de doktorum da çati agrisi oldugunu soyledi. Beden doguma hazirlandigindan kemikler yumusuyormuş.
Evet kuzum kemikler normal dogum icin hazirlaniyor esneme ve acilma icin yumusuyor iyi bisey yaniBende de başladı peki bu ağrılar neye delaletboşuna çekmiyoruzdur inş bu ağrıları çatı mı genişliyor doğum kolay mı olacak o mu demek
![]()