2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım analar sizi çoookk özledim, muhabbetlerimiizi serzenişlerimizi. Yazamıyorum, değil yazmak yemek yemeye zamanım yok. Hala hastanedeyiz. Taburcu olmak gibi değil tahliye olmak gibi geliyor buradan çıkmaya çalışmak hep geri püskürttüler bizi, bu öğlen tekrar deneyeceğiz umarım çocuğumuz için de tedaviyi reddebilmr hakkımız vardır. İlk kilosunu almış minnoşkom 50 gramla😍 büyük bir adım bizim için inş hep alır artık. Biz ona evde daha güzel bakarız daha sık besleriz zaten. Memiktolar isyanda hamur gibi yoğrulmaktan, uçlar düğüm düğüm. Ben bende değilim meçhullerdeyim :KK14: 3 saatte bir emzirmeye gidiyorum çok aktif ememese de deniyor refleksi kuvvetlensin diye vazgeçmiyoruz. Her gidiş gelişim 1 1.5 saat sürüyor. Gelince de hemen süt sağma ya başlıyorum o da 1 saat sürüyor. Sonra yine emzirmeye gidiyorum. Geceleri bile 4 5 saat uyku en fazla, gündüz uyumak zaten hayal.. Çok istiyoruz artık gitmeyi. Kadın doğum servisi de sağolsun iyi idare etti bizi ama artık çıkalım istiyorlar tabi onlar da haliyle. Keremiko zaten evde mutsuz kardeşimi göremedim kucağıma alamadım sizi çok özledim diye Karadenizde gemilerini batırıyor.. Eve geçersem zaman daha müsait olur heralde. Çok merak ediyorum sizi. Herkes iyi olsun kimse doğurmasın en azından bi 3 hafta daha lütfen
Canim bizde senin muhabbetini ozledik ama siz iyi olun da ♡
Zor bir süreçtesin ama çok şükür ipek kızımız iyi. Bugünler de elbet geçecek. Evininin huzuruna kavuş bir an önce inşallah.

Benimde vajinamda iki gündür sanki full bisiklet sürersin de bir ağrı olur ya öyle ağrı var bu ne demek ki

Hadi yaa böyle mi oluyor çatı ağrısı ilk defa böyle bişey yaşıyorum sağol canım iyi oldu öğrendiğim
Bu agrilar 26. Haftadan beri var bende kizlar bacaklarim birlesim yerleri vajina kemikleri popo alt kemikleri falananlayacaginiz alt takim komple agriyor ebem de doktorum da çati agrisi oldugunu soyledi. Beden doguma hazirlandigindan kemikler yumusuyormuş.

Kizlar bu arada hayalleriniz cok tatli hepsini okudum ♡ bizde eşimle haftasonu ingilizce çalışmaya baslamistik paket satin aldik. İyi de gidiyordu dinlediklerimizi hep öğrendim ama dediginiz gibi zihni toplamak zor oluyor. Ben eve mahkum olunca boşa gecmesin zaman dedik. Bir de bol bol netflix dizilerine sardik, gecen dünya kupasini izledik. Ikinci tremestriin en tatli zamanlarinda oldukca cok ebeveynlik kitabi okudum. Su an bende de gitmiyor.
Bebeğimle birlikte tatilden cekiniyordum bende yaza bile minicik acaba duzeni bozulur diye ama bana cesaret verdiniz ablamlar yeşilliği bol bir sehirde. Bebemi de alip gideyim. Denize de gideriz birlikte deniz benim icin her sey demek. Kendime gelemiyorum denizsiz. Bu yaz oyle geçti maalesef.
Ablamda benden önce doğum yapti iki kuzen bebeyle gezeriz😍
Benimde ucretsiz izne ayrilma planim var bebeğimin hiçbir anını kacirmak istemiyorum nasil olsa emekli olamiyoruz su sistemde 😅iki sene de calismayivereyim. Esimin durumu cok iyi değil hatta bebek masraflariyla muhtemelen yetmez ama bugunleri dusunerek birikim yapmistim. Biriktir biriktir nereye kadar harcama vakti gelmistir😁

Bu agrilar 26. Haftadan beri var bende kizlar bacaklarim birlesim yerleri vajina kemikleri popo alt kemikleri falananlayacaginiz alt takim komple agriyor ebem de doktorum da çati agrisi oldugunu soyledi. Beden doguma hazirlandigindan kemikler yumusuyormuş.
Bende de oluyor hatta bazen catir cutur sesler de geliyor🙄

Kizlar bu arada hayalleriniz cok tatli hepsini okudum ♡ bizde eşimle haftasonu ingilizce çalışmaya baslamistik paket satin aldik. İyi de gidiyordu dinlediklerimizi hep öğrendim ama dediginiz gibi zihni toplamak zor oluyor. Ben eve mahkum olunca boşa gecmesin zaman dedik. Bir de bol bol netflix dizilerine sardik, gecen dünya kupasini izledik. Ikinci tremestriin en tatli zamanlarinda oldukca cok ebeveynlik kitabi okudum. Su an bende de gitmiyor.
Bebeğimle birlikte tatilden cekiniyordum bende yaza bile minicik acaba duzeni bozulur diye ama bana cesaret verdiniz ablamlar yeşilliği bol bir sehirde. Bebemi de alip gideyim. Denize de gideriz birlikte deniz benim icin her sey demek. Kendime gelemiyorum denizsiz. Bu yaz oyle geçti maalesef.
Ablamda benden önce doğum yapti iki kuzen bebeyle gezeriz😍
Benimde ucretsiz izne ayrilma planim var bebeğimin hiçbir anını kacirmak istemiyorum nasil olsa emekli olamiyoruz su sistemde 😅iki sene de calismayivereyim. Esimin durumu cok iyi değil hatta bebek masraflariyla muhtemelen yetmez ama bugunleri dusunerek birikim yapmistim. Biriktir biriktir nereye kadar harcama vakti gelmistir😁
Aynen canım bana da habire işe başla filan diyor arkadaşlar, evde sıkılırsın vs diyorlar. Valla devlet bana bu imkanı vermiş, iki yıl daha alacağım ben de ücretsiz. Dediğin gibi zaten emekli olamıyoruz 😂

Şükürle gecen 2022den sonra 2023 icin çok heyecanlıyım 🥰 tek sayılı seneler eşimle benim için hep daha güzel olmuştur inşallah 2023te öyle olur😍 bu sene ankaraya tayinimiz çıktı ama evimizde kiracimiz olduğu için (polis tayini 2023mayismis) kayinvalidemde misafiriz🤗 yeni ev yeni eşyalar 2 çocuklu sağlıklı mutlu huzurlu bi hayat en büyük duamız hayalimiz 💜 resmen şu an ceyiz diziyorum görmeniz lazim evliliğin 6.senesinde bizim için büyük bi yenilik oluyor😂 inşallah hepimiz için çok çok güzel bi sene olur kizceler güzel dilekleri evrene gönderelim 🙏🏻🌸

Bende de başladı peki bu ağrılar neye delalet 🤣 boşuna çekmiyoruzdur inş bu ağrıları çatı mı genişliyor doğum kolay mı olacak o mu demek 😂😂

Back
X