ben de dün idrar verdim bugün öğrenicem bakalım neymişSon bir haftadır vardı bende ama çok azdı, enfeksiyon varmış. Doktor şase ve fitil verdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de dün idrar verdim bugün öğrenicem bakalım neymişSon bir haftadır vardı bende ama çok azdı, enfeksiyon varmış. Doktor şase ve fitil verdi
Aaa o niye olmuş yaHayat bu kadar hassas olunacak yer değil yaocak annelerinde mi ne okudum kadının 2. Sezeryanı olmuş idrar torbasını bile kesip tekrar dikmişler olabilir yani böyle şeyler. Napacaz doğurmucaz mı?
Rabbim bir an önce toparlanıp kavuşmayı nasip etsin oğluşuna inşallah3. Basamaktan 2. Basamağa aldılar oğlumu. Değerleri iyi şükür ama dün oksijeni biraz düşük çıkmış ilaç başlamış tekrar doktor. İnşallah çabucak toparlanır da evimize geliriz dua edin nolur![]()
Önceki ameliyatından kalma bi durumdu galiba yaAaa o niye olmuş ya
Bu iyi bişey dimi nurkız?3. Basamaktan 2. Basamağa aldılar oğlumu. Değerleri iyi şükür ama dün oksijeni biraz düşük çıkmış ilaç başlamış tekrar doktor. İnşallah çabucak toparlanır da evimize geliriz dua edin nolur![]()
Yazık adamaSafiyem açmış çamaşır makinesini yine neyse kalkam da ben de renklileri atamkocam sabah işe giderken usulca yanaşıp dedi ki son çorabım
![]()
HııÖnceki ameliyatından kalma bi durumdu galiba ya
Ahaha söyle bana da gelsinYazık adamadün Safiye muhabbeti oldu akşam üst komşum Safiye mesaj attı sana geleyim diye eşiyle geldiler sağolsun kurabiye ve kek yapmış çay yap yeter yorma kendini dedi. Dedim sen bizim gurubu mu okuyorsun daha bugün seni andım
![]()
Ahaha söyle bana da gelsin
Bizim komşular da iyiydi ama şu apartman grubu açıldı karıştı ortalık. Bana da baby shower yapacaklardı kaldı öyle anasını satayım![]()
Benim çocuğumun hala bir fotosu yok kafayı kırıcam ya. İçimde oturmuş sırtı dönük göt gösteriyor anca puşt.Kontrolüm vardı kızlar çok şükür kızçemin boyu kilosu gayet iyi. Kafası tamamen aşağı dönmüş artık ondan galiba bu hafta çok baskı hissettim. Gülerken yakaladık çok tatlıydıNst ye girdim o kadar haraketli çocuk pat uyudu
kızlar panikle dedi hiç haraket etmedi mi dedim uyuyor salladılar ama uyanmadı tripcan
doktora gösterdim gayet iyi sancın da yok dedi iki hafta sonra gel sıkıntı çıkmazsa dedi çalışabilir raporumu da aldım sonunda işe geldim. Zafer işareti yapmıştı bir ara doktor güldü çok eşimde ülkücü yetiştirecektim ben onu yanlış hareket yaptı diyor
![]()
İ feel Just like a zombieeNasıl geçti geceniz???
Uyy yerim onu ya. Hava da güzel bugün queen , hadi inşallah çıkıyorsunuz bugünİ feel Just like a zombiee1. 5 saat uyuyabilsem sadece sağım yapma olayım olmasa rahat olurdu ama. Emzir gazını çıkart uyusun. Sabah 6. 30daymış tartım tam kakasını yapmışken
toplamda 3kere kaka yaptı kaka böcüü. 15gram artış vardı. Tartım öncesi kakayı yapmayaydı +20daha cepteydi
birazdan visite gelcek Dr inş taburcu der. Buarada mükemmel ötesi bir şey kızlar. 2.kez annelik de başkaymış gözyaşlarım hep kirpik ucumda. Kokusunu teni onu tutmak göğsüne yatırmak tarifsiz
![]()
B..ok gibiNasıl geçti geceniz???
Bir gecede 15 gr çok iyi ya, kaka da yapmasa iyiymiş ama bence artış olması bile güzel. Tartmadan önce bi tur daha emzirseydinİ feel Just like a zombiee1. 5 saat uyuyabilsem sadece sağım yapma olayım olmasa rahat olurdu ama. Emzir gazını çıkart uyusun. Sabah 6. 30daymış tartım tam kakasını yapmışken
toplamda 3kere kaka yaptı kaka böcüü. 15gram artış vardı. Tartım öncesi kakayı yapmayaydı +20daha cepteydi
birazdan visite gelcek Dr inş taburcu der. Buarada mükemmel ötesi bir şey kızlar. 2.kez annelik de başkaymış gözyaşlarım hep kirpik ucumda. Kokusunu teni onu tutmak göğsüne yatırmak tarifsiz
![]()
Öyle şeyler söylemiyoruz hassas hamiş arkadaşlar etkilenebiliHdjGshshgahB..ok gibi![]()
Ya anasının ipek böcüğü yerim onu ben maşAllah onada sanada siz halledersiniz bugün olmazsa yarın kesin çıkarmalılar hafta sonu girmedenİ feel Just like a zombiee1. 5 saat uyuyabilsem sadece sağım yapma olayım olmasa rahat olurdu ama. Emzir gazını çıkart uyusun. Sabah 6. 30daymış tartım tam kakasını yapmışken
![]()
Ay çok pardonÖyle şeyler söylemiyoruz hassas hamiş arkadaşlar etkilenebiliHdjGshshgah![]()