- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok severim ayran aşı afiyet olsunYok benmişim o yaBugün bizde ayran aşı, kıymalı yeşil fasülye yemeği ve kuş üzümlü pilav var
tamamen çocukların sevdiği şeyler
![]()
korkma cnm bi şey olmaz allahın izniyle burda sancısı çıkanlar çok oldu. Yakın zamanda doğum yapan bi arkadaşımda 34. Haftadaydı yanlış hatırlamıyosam nstde bi kaç gün takip edildi kalp atışları bozuktu bebeğin ama bi şey olmadı çok şükür 40 haftayı doldurdu doğum yaptıKızlar bugün 32+5 yıl hafif hafif kasilmalarim vardı doktora gittim nts de hafif sancı ve bebeğin kalp atışında hafif bozukluklar çıktı serum takıldı şimdi 3.kez nts bagaldilar dua edin olur mu neden buraya yazdığımı da bilmiyorum içimi dökmek istedim inşallah bebeğime birşey olmaz
ulan menüye bak , kocam göese ağlar yaYok benmişim o yaBugün bizde ayran aşı, kıymalı yeşil fasülye yemeği ve kuş üzümlü pilav var
tamamen çocukların sevdiği şeyler
![]()
Ayy eve geçeyim bende liste yapcam haftalıkYarın kıymalı yumurtalı ıspanak, aynı çorba devam var, bir de pörsük elmalarla komposto. Çarşamba günü köfte pattizzzz günü. Perşembe z.yağlı pırasa ve şehriye çorbası. Cuma günü de tavuk kanat ızgara ve makarna olabilir ya da pilav.
Çok geçmiş olsun, dualarımız seninle. Haber vermeyi unutma bize. Bişey olmayacak allahın izniyleKızlar bugün 32+5 yıl hafif hafif kasilmalarim vardı doktora gittim nts de hafif sancı ve bebeğin kalp atışında hafif bozukluklar çıktı serum takıldı şimdi 3.kez nts bagaldilar dua edin olur mu neden buraya yazdığımı da bilmiyorum içimi dökmek istedim inşallah bebeğime birşey olmaz
Ay ben de onu yazacaktım tamAbi grup çok gerçekçi ve ben bunu aşırı seviyorum ya. Biri çıkmış diyor taytım götümde parçalandı diktim yine yırtıldı, biri donum parçalandı diyor biri 2 aydır aynı pantolonu giyiyorbenimde evde sürekli giydiğim pijamamın dizleri soyuluk gibi ama doğuma kadar götürür gibi
sonra yallah çöpe
![]()
Erkekleri de çocuklardan sayıyoruzulan menüye bak , kocam göese ağlar yaçocukların sevdiği şeyler diyor bide. Ne diyem inşllah ben de buna evrilirim
![]()
Ortamı hayal edebildim ahsjshsh göt gönek kıl muhabbeti döndü bideAy ben de onu yazacaktım tamdiğer gruplara bakıyorum herkes sizli bizli kibar kibar konuşuyorlar, biz göt göbek Allah ne verdiyse hajahaja evde karşılıklı koltuklara yayılmış muhabbet ediyor gibi hissediyorum
![]()
Şu buzdolabına yapışan magnetli yazı tahtası menüler var, çok iyi oluyor ona yazıncaAyy eve geçeyim bende liste yapcam haftalıkçok özendim
![]()
Bizde deeeee
Canim sen sakin olmaya calis zaten en guvenli yerdesin serumlar işe yarar Allahin izniyle bi sorun olmaz kuzumKızlar bugün 32+5 yıl hafif hafif kasilmalarim vardı doktora gittim nts de hafif sancı ve bebeğin kalp atışında hafif bozukluklar çıktı serum takıldı şimdi 3.kez nts bagaldilar dua edin olur mu neden buraya yazdığımı da bilmiyorum içimi dökmek istedim inşallah bebeğime birşey olmaz
Haftalik menuu en sevdigimmYarın kıymalı yumurtalı ıspanak, aynı çorba devam var, bir de pörsük elmalarla komposto. Çarşamba günü köfte pattizzzz günü. Perşembe z.yağlı pırasa ve şehriye çorbası. Cuma günü de tavuk kanat ızgara ve makarna olabilir ya da pilav.
Ya evet benim de dikkatimi cekti bu bizim topic cok iyi yaAy ben de onu yazacaktım tamdiğer gruplara bakıyorum herkes sizli bizli kibar kibar konuşuyorlar, biz göt göbek Allah ne verdiyse hajahaja evde karşılıklı koltuklara yayılmış muhabbet ediyor gibi hissediyorum
![]()
Bide kafasi yamuk oluyormus ya yatış seklinden. Insallah yamuk yumuk olmaz yamantıklıyenidoğan zamanı en tırstığım şey bebeği yatırmak ya ne tarafa nasıl yatacak
zırt pırt uyandırmam ins
Hamilelik öncesi 40 kiloydum galiba hiç almamışımsen 45 kiloysan beben 2.5 kiloysa 2 kilo da suyu plesantası olsa e bu durumda sen aslında yoksun![]()
Kendime ne alsamda en rahat esimin kıyafetleri gecen gün pijamasini giydim 2 metre sürünüyor ayağımda. Hadi aletimi kazanımı anlıyorum da pijamami niye giydin diye isyan ettiAbi grup çok gerçekçi ve ben bunu aşırı seviyorum ya. Biri çıkmış diyor taytım götümde parçalandı diktim yine yırtıldı, biri donum parçalandı diyor biri 2 aydır aynı pantolonu giyiyorbenimde evde sürekli giydiğim pijamamın dizleri soyuluk gibi ama doğuma kadar götürür gibi
sonra yallah çöpe
![]()
Bence sen doğum sonrasından kork, beben şüşkü şüşko büyürse taşırken devrilebilirsinHamilelik öncesi 40 kiloydum galiba hiç almamışımkorkum doğumda yok olmak ekonomist. Oğlum böyle devam ederse nasıl doğurcam ben buhar olurum
![]()
Ben eşimden yardım alıyorum açıkçası bende böyle görsün istemezdim ama eş olmakKizlar, zaten tüylü idim hamilelikte coştu. Ama artık bazı yerlere yetişemiyorum. Eşimde farkında dün ben yardım edeyim mi dedi. Utandım bişi demedim. Kuaförler pis geliyor annem desen belden pilatinli eğilemez. Bacım arkadasimda yok yakınımda siz nasıl hallediyorsunuz.?
Sayfadaki post sayısını arttırmışlar sanırımKızlar sayfa yenileme yapıyorum ya 1308.sayfadayız oysa cumartesi günü 1700 lerdeydi 400 sayfamız nereye gitti bende mi öyle görünüyor başka farkeden var mı
Benim kızım bugün 1975 gr olmuş toplamda 4 kg aldım anca bu kadar büyütebiliyorum Çok güzel nefes alıp veriyordu bu iyi birşeymiş elini emiyordu zar zor yüzünü görrmeye çalıştık iki eli de yüzünde Aaa burnu çok büyük dedim Doktorumuz da eşimle benim burunlarımıza baktı yok ikinizin burun tipi değil dediKasılmayı da sordum öyle bir şey olunca tahta gibi sert olurmuş ve kasıklarda şiddetli baskı Geceleri hep uyuyamıyorum eşim dalga geçiyor sürekli ah of diyip dönüyorum O ağrılar kasılma değilmiş
Fesleğen aynı sen gibi düşünüyordum. Bende boğa burcuyum böyle bi iştahsızlık yok yani. Hatta bebemin bi ara göbek çevresi küçük çıktı. Ama sonra bebem büyüdü. Şükür. Ben de sabah tartıldım 4.8 kilo almışım toplamda.Sende cok az almışsın. Bende 6 kilo aldim. Bebegim 1800 ler de az kilo aldım diye bebek kilo almiyor diye düşünüyorum ama yiyemiyorum ya nasil oluyor yiyemiyorum. Rabbim normal hayatjmda bu istahsizligi bana ver ne olurformalde Biga burcuyum hic doymam.kilolu hamile kaldim diye de cok almıyoruz bence ama senin de mi başlangıç kilon fazlaydi