- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım inşallah vaktini bekler kuzucuk. Ama erken doğum olursa da endişe etme artık sadece senin için en doğru olanı düşün hangi hastane hangi doktor. Stres yapmamaya çalış bebeğin de etkilenmesin.Kızlar ben taburcu oldum yarın medicalde gideceğim sabah erkenden gel dedi doktorum o ilde ben ilcedeydim bugün gidemedim kasilmamdan dolayı yarın tamamen netleşecek herşey bu arada bendeki kasılma ağrılı değil nts de ağrı çıkıyor çok garip değişik birşey baya ağladım ama iyiyim oğlum ve ben daha iyi olacağız birşey olsa hissederdim herhaldeyarın ki sonuçları söylerim inşallah kalp atışı iyi gelir çok yoruldum kızlar sabah erken kalkan hepinize teşekkür ederim herkese ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın iyi ki varsınız
![]()
Seni gördükçe bana bir panik geliyorAllahım yarın 30 günden düşüyorum![]()
Günaydın ben aldım sırma saçlı kızımaGünoş kızlar
Bir şey soracağım, şu elektrikli tırnak törpğlerinden alan var mı aranızda?
Bugün sağlık ocağında son izlemime gittm ebe baktı hala dönmemiş dedi yıkıldımSeni gördükçe bana bir panik geliyorbende 4 lü sayılara düşmüşüm ama sezeryan olacağı kesin zaten 49-14=35 tam bir ayım var sayılır. Annem diyor karne tatilini geçirir inşallah öyle doğurursun diye çünkü Diyarbakıra gitme planları var kardeşim ve gelinimizle. Ablam diyor tatilde doğar inşallah bende gelirim diye bakalım kızçem ne zaman gelmek istiyor
Sütle elma yiyorum da çok az idare ediyorBen ılık süt içince rahatlıyordum deneyebilirsinizinşallah fayda eder
Patikli kesin almıştır demeye gelmiştim agshshsGünaydın ben aldım sırma saçlı kızıma![]()
Tam kokoş bir hanfendi olacak deseneGünaydın ben aldım sırma saçlı kızıma![]()
Yok canım planlıysa sancıyı beklemez doktor, kendin talep edersen bekler sadece. Hele de kan sulandırıcı kullanıyorsan bence sana gün verir, planlı olur yani.Bugün sağlık ocağında son izlemime gittm ebe baktı hala dönmemiş dedi yıkıldımEğer dönmez ve sezaryen olursa günü nasıl belirliyorlar sancı su vs gelmesi bekleniyor değil mi? Bi de ben oksapar kullanıyorum nasıl önceden bilip kesicez bunlar hep çok geriyor beni
![]()
Ya aslında ben alırken fotoğraflarda ay ve yaş yazıyodu ama bana gelende yazmıyor ikisinide ekledim. Kullanılıyor yani çocuklar içinde ben kendi tırnağımda denedim gayet güzel törpülüyorTam kokoş bir hanfendi olacak deseneYa peki o makinada büyük çocuklar için başlık var mı? 5 yaş ve 2 yaş bebelerim için de kullanabilir miyim?
Bu hafta gittiğimde konuşayım inşallah kan sulandırıcı işi beni tırsıtıyorYok canım planlıysa sancıyı beklemez doktor, kendin talep edersen bekler sadece. Hele de kan sulandırıcı kullanıyorsan bence sana gün verir, planlı olur yani.
Bende aldım canımGünoş kızlar
Bir şey soracağım, şu elektrikli tırnak törpğlerinden alan var mı aranızda?
Ay çok teşekkür ederimYa aslında ben alırken fotoğraflarda ay ve yaş yazıyodu ama bana gelende yazmıyor ikisinide ekledim. Kullanılıyor yani çocuklar içinde ben kendi tırnağımda denedim gayet güzel törpülüyor![]()
Yedek başlıkları var canım yetişkinler de kullanabiliyor ben bir tanesini denedimTam kokoş bir hanfendi olacak deseneYa peki o makinada büyük çocuklar için başlık var mı? 5 yaş ve 2 yaş bebelerim için de kullanabilir miyim?
Denedin mi sen de? Kızlarıma da kullanabilir miyim diye soracaktım aldıysanızBende aldım canım![]()
Benimkide pembiş rengi kızımaYa aslında ben alırken fotoğraflarda ay ve yaş yazıyodu ama bana gelende yazmıyor ikisinide ekledim. Kullanılıyor yani çocuklar içinde ben kendi tırnağımda denedim gayet güzel törpülüyor![]()