- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çalışıyorum ya gerçekten çok sıkıcıGünaydın ne muhteşör bi gün 32den sonra çalışmak ne zormuş son günlerim ama geçmiyoğğğr![]()
Her şey bebeler içinBende çalışıyorum ya gerçekten çok sıkıcı![]()
Randevu aldığın dr muhtemelen yoktur o yüzden iptsl olmuştur. Kadındoğum acil yok mu yakınında ki hastanede ya da gidip rica etsen orda muayene için sıra verir belki drlarGünaydın kizlar bugünki doktor randevum kendiliğinden iptal edilmiş sizce gidip randevusuz sıra beklemeye değer mi . Dün baya bı sancım oldu sonra birden kesildi şuan daha iyiyim çok şükür. Bı ara doguruyorum zannettim çünkü full adet sancısı gibi kaşık ağrısı çektim nasıl durdu ben de anlamadim
Iste devlet demis artik otur biz durmadık. Her sabah hayati sorguluyorum. Benim kinin 2 haftası şubat tatiline geliyor yineGünaydın ne muhteşör bi gün 32den sonra çalışmak ne zormuş son günlerim ama geçmiyoğğğr
Atarsa giresun![]()
Benim büyük kızım da öyle çok zor emdi ya düşününce kabus gibi, gece kalkardı plates topunun üstünde zıplaya zıplaya, üstten eşim kaşıkla süt döküyor ki tutsun memeyi filan. Bağıra bağıra tutardı. Sonra topun üstünde zıplayarak emzirirdim, bir de dik tutardı memeyi, yatarak değilAslında çok güzel birşey ama seven çocuk için benim kizim emmeyi hiç sevmedi hep zar zor emdi oda 1 yasina kadar sonra kendiliğinden bıraktı banada zor gelen ilk 3.5 ay 2 saate bir emzirmek gündüz neysede gece varya ben hep çift saatleri alarm kurardım hayır birde uyanmazdi uyandırmaya çalışmadakda bir okadar zor şimdi gözümde büyüyen sadece o hepsini çok şükür bir sekilse hallederiz ama gece 2 saate bir zor oluyor sonra 3 saat olunca bira daha iyi![]()
Pıtışın da ağrıyor mu yaOy kızlar bu çatı ağrısı ne zormuş ben sizi hiç anlamamışımbacaklarım götüm ayrılcak sanki.
Ağriyi yaPıtışın da ağrıyor mu yaAy gülüyorum ama çok komik ya insanın orasının ağrıması.
Pıtış ağrısı çok zor keşbiş olsun. Mg kullanıyor musun sen?Ağriyi yazor bi gece geçirdim valla bel ile diz arası pert
![]()
Kullanıyom ama kabızlığa çözüm olsun diyePıtış ağrısı çok zor keşbiş olsun. Mg kullanıyor musun sen?
Dertler bitmiyor ki anam... Ben de günde tek içiyordum, doktor sabah akşama çıkardı da ağrılarım biraz azaldı gibi. Sen de bir sor doktoruna istersen.Kullanıyom ama kabızlığa çözüm olsun diyebide o dert var malum
![]()
Kac bebelin1 hamisli ev ona da laf etmesinler gayriGünoşşş herkese...
1 haftadır 2 bebem de evdeBugün evi toplamam lazım, kızımın mıçtığı halıları yıkamışlar getirecekler bugün
Evi toplayıp, süpürüp, yerleri silmem lazım. Sonra halıları sarmam lazım. Akşama annem gelecek çaya yargıç hanım
Aslında evin halini dert etmiyorum da biri gelip laf edince nedense gıcık oluyorumnedense...xkdkkdkd
Yoksa pislik bize alıştı, biz pisliğe alıştık...
Bi soram. Ya ben dün banyoyu yıkadım bi iyi. Acaba ondan mı yamuldum? Bugün de diyordum mutfağa girerim fırın ile fırın üstü dolabını silerim. Fırını çeker arkasını silerim. Peyder pey ama yok anam. Oturduğum yerden sabimin bikaç parça ütüsünü yapıp hazırladığım keseleri bavula koyucam. Yether.Dertler bitmiyor ki anam... Ben de günde tek içiyordum, doktor sabah akşama çıkardı da ağrılarım biraz azaldı gibi. Sen de bir sor doktoruna istersen.
Canım biraz yorulunca yamuluyor insan artık işi gücü boşver çantamı hazırla yeter çok ciddi ağrılarla boğuşuyoruz sabah wcye bile bir yerlere tutuna tutuna gidiyorum kaplumbağa hızıylayımBi soram. Ya ben dün banyoyu yıkadım bi iyi. Acaba ondan mı yamuldum? Bugün de diyordum mutfağa girerim fırın ile fırın üstü dolabını silerim. Fırını çeker arkasını silerim. Peyder pey ama yok anam. Oturduğum yerden sabimin bikaç parça ütüsünü yapıp hazırladığım keseleri bavula koyucam. Yether.
Aynen bende diyorum hep boşuna 32de izne çıkarmıyolarmışIste devlet demis artik otur biz durmadık. Her sabah hayati sorguluyorum. Benim kinin 2 haftası şubat tatiline geliyor yine
Canım anam ederKac bebelin1 hamisli ev ona da laf etmesinler gayri