2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydın kizlar bugünki doktor randevum kendiliğinden iptal edilmiş sizce gidip randevusuz sıra beklemeye değer mi . Dün baya bı sancım oldu sonra birden kesildi şuan daha iyiyim çok şükür. Bı ara doguruyorum zannettim çünkü full adet sancısı gibi kaşık ağrısı çektim nasıl durdu ben de anlamadim

Günaydın kizlar bugünki doktor randevum kendiliğinden iptal edilmiş sizce gidip randevusuz sıra beklemeye değer mi . Dün baya bı sancım oldu sonra birden kesildi şuan daha iyiyim çok şükür. Bı ara doguruyorum zannettim çünkü full adet sancısı gibi kaşık ağrısı çektim nasıl durdu ben de anlamadim
Randevu aldığın dr muhtemelen yoktur o yüzden iptsl olmuştur. Kadındoğum acil yok mu yakınında ki hastanede ya da gidip rica etsen orda muayene için sıra verir belki drlar

Günaydın ne muhteşör bi gün 32den sonra çalışmak ne zormuş son günlerim ama geçmiyoğğğr:KK12:
Atarsa giresun :KK14:
Iste devlet demis artik otur biz durmadık. Her sabah hayati sorguluyorum. Benim kinin 2 haftası şubat tatiline geliyor yine

Aslında çok güzel birşey ama seven çocuk için benim kizim emmeyi hiç sevmedi hep zar zor emdi oda 1 yasina kadar sonra kendiliğinden bıraktı banada zor gelen ilk 3.5 ay 2 saate bir emzirmek gündüz neysede gece varya ben hep çift saatleri alarm kurardım hayır birde uyanmazdi uyandırmaya çalışmadakda bir okadar zor şimdi gözümde büyüyen sadece o hepsini çok şükür bir sekilse hallederiz ama gece 2 saate bir zor oluyor sonra 3 saat olunca bira daha iyi ☺️☺️☺️
Benim büyük kızım da öyle çok zor emdi ya düşününce kabus gibi, gece kalkardı plates topunun üstünde zıplaya zıplaya, üstten eşim kaşıkla süt döküyor ki tutsun memeyi filan. Bağıra bağıra tutardı. Sonra topun üstünde zıplayarak emzirirdim, bir de dik tutardı memeyi, yatarak değil 🙃 Allahım kabus... Zıplarken dikişim patlamış, kanamıştı 🤣

Günoşşş herkese...
1 haftadır 2 bebem de evde 😁 Bugün evi toplamam lazım, kızımın mıçtığı halıları yıkamışlar getirecekler bugün 🤣
Evi toplayıp, süpürüp, yerleri silmem lazım. Sonra halıları sarmam lazım. Akşama annem gelecek çaya yargıç hanım 🤣
Aslında evin halini dert etmiyorum da biri gelip laf edince nedense gıcık oluyorum 🙃🙃🙃🙃🙃 nedense...xkdkkdkd
Yoksa pislik bize alıştı, biz pisliğe alıştık...

Günoşşş herkese...
1 haftadır 2 bebem de evde 😁 Bugün evi toplamam lazım, kızımın mıçtığı halıları yıkamışlar getirecekler bugün 🤣
Evi toplayıp, süpürüp, yerleri silmem lazım. Sonra halıları sarmam lazım. Akşama annem gelecek çaya yargıç hanım 🤣
Aslında evin halini dert etmiyorum da biri gelip laf edince nedense gıcık oluyorum 🙃🙃🙃🙃🙃 nedense...xkdkkdkd
Yoksa pislik bize alıştı, biz pisliğe alıştık...
Kac bebelin1 hamisli ev ona da laf etmesinler gayri

Dertler bitmiyor ki anam... Ben de günde tek içiyordum, doktor sabah akşama çıkardı da ağrılarım biraz azaldı gibi. Sen de bir sor doktoruna istersen.
Bi soram. Ya ben dün banyoyu yıkadım bi iyi. Acaba ondan mı yamuldum? Bugün de diyordum mutfağa girerim fırın ile fırın üstü dolabını silerim. Fırını çeker arkasını silerim. Peyder pey ama yok anam. Oturduğum yerden sabimin bikaç parça ütüsünü yapıp hazırladığım keseleri bavula koyucam. Yether.

Bi soram. Ya ben dün banyoyu yıkadım bi iyi. Acaba ondan mı yamuldum? Bugün de diyordum mutfağa girerim fırın ile fırın üstü dolabını silerim. Fırını çeker arkasını silerim. Peyder pey ama yok anam. Oturduğum yerden sabimin bikaç parça ütüsünü yapıp hazırladığım keseleri bavula koyucam. Yether.
Canım biraz yorulunca yamuluyor insan artık işi gücü boşver çantamı hazırla yeter çok ciddi ağrılarla boğuşuyoruz sabah wcye bile bir yerlere tutuna tutuna gidiyorum kaplumbağa hızıylayım

Günaydın kızlar yine saçma salak bir konuyla geldim. 🤦🏼‍♀️ Hamilelik uygulamasında kan uyuşmazlığından bahsediyor. Benim bildiğim anne 0Rh- ise kan uyuşmazlığı olurdu 🤔 ama Anne 0 Rh+ ve Bebek A,B olursa da kan uyuşmazlığı oluyormuş eşim A ben 0rh+ şimdi ne olacak. Bilen anlayan varmı ?

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-05-10-05-12-09_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2023-01-05-10-05-12-09_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 43
Back
X