Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen kan değerlerine baktırmış mıydın? ben kolumu ve bacaklarımı atsam korkarsınızKaşınmaktan kan topladı şişti artık ayaklarım ellerimi hiç söylemiyorum bile bir de yetişemiyorum zaten ayaklarıma doğru düzgün çıldırıyorum . çarşafımı bile ütülüyorum yumuşatıcı kullanmadan az deterjanla yıkıyorum her şeyi , kremleri kullanıyorum karbonatlı su denedim sirkeli su denedim yok hepsi geçici rahatlatıyor ben napıcamı şaşırdım artıketmediğim dua da kalmadı. Napsam cumartesi randevum var dogurunca geçecekse alın hocam diyeceğim artık moral kalmadı uyku kalmadı bende
![]()
son eksiklerin kuruyemiş miydiajfkksfkAy dışardayım son eksikleri alıypruz eşimle kuru kayısı , kuru incir, ceviz felantakılamıyom burda az konuşun beeee
Ama yalan yok çok korktum doğarsa diye.Hakediyorsun ama
Ha haa hiç oralı olmuyor sanki dün geceden beri benim tansiyonum çıktı benim sancım oldu ohh ne güzel yaaa
Ayy düşünemiyorum AllahımSüt süt yapar mantığı , ben mantıklı buldum agsjshagsh ziyan mı olsun bence de![]()
Ne olacak içindemi kalacak elbet birgün dogacakAma yalan yok çok korktum doğarsa diye.![]()
Aynen yaa nasıl içi kaldırır dimi insanın tobe tobeAnne sütünün tadı çok kötü ya içilmez o![]()
Sıcakken belki gideri vardır ben soğuk denedimAynen yaa nasıl içi kaldırır dimi insanın tobe tobeAllahım günah yazmasın nimet ama bir tat tuz hicbirsey yok nötr
Yatış yapmadılar mı?Aynen ya bende protein çıkmış bende sende çıktı mıEki Görüntüle 3194110
ohaa kaynar su mu ay çok geçmiş olsun benim bazen göbeğime sıçrıyor çok acıyorAy dün ben karnıma demlikten kaynar su dökmüştüm, çok acımadı gibi ama bugün baktım da banyoda fark ettim baya yanmışaferin bana
Tamam iyi dedin süreyim ya vardı evde. Sağ olasınohaa kaynar su mu ay çok geçmiş olsun benim bazen göbeğime sıçrıyor çok acıyorkantaron yağı sür canimm
pitisim isyanda olabilir artık
Biz burdan desteğiz sanaHastanede yatmak resmen pskolojik çöküntü. Kendimi terk edilmiş hissediyorum.
Eşim de gelmedi daha.
Sarimsak yiyin biliyorum çok zor ama ekmek arasina koyup yiyin hemen toparlıyor, birde sabahlari ac karnına ılık sirkeli su icmek idrar yolunu epey temizliyor. Bunlar ben de işe yarayanlar. Öksürük icin de bal zencefil karabiber yapıp göğüs bolgeme surup ustune poset koyup yatardim. Biliyorum biraz igrenc ama o inanılmaz iyi geliyor bir de terleyip dus alıp yatinca miss gibiHanımlar 34 haftalığım aşırı grip oldum ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum ve aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu da olmuşum. Öncelikle kendinize çok dilkat edin kalabalığa ve dışarda wc ye girmeyin. Ama yine de başına gelen varsa evde en iyi napabilirim ya çok fenayım