2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kaşınmaktan kan topladı şişti artık ayaklarım ellerimi hiç söylemiyorum bile bir de yetişemiyorum zaten ayaklarıma doğru düzgün çıldırıyorum . çarşafımı bile ütülüyorum yumuşatıcı kullanmadan az deterjanla yıkıyorum her şeyi , kremleri kullanıyorum karbonatlı su denedim sirkeli su denedim yok hepsi geçici rahatlatıyor ben napıcamı şaşırdım artık 😭 etmediğim dua da kalmadı. Napsam cumartesi randevum var dogurunca geçecekse alın hocam diyeceğim artık moral kalmadı uyku kalmadı bende 😭😭😭😭😭
canım sen kan değerlerine baktırmış mıydın? ben kolumu ve bacaklarımı atsam korkarsınız😬 seninki benimkinin yanında iyi kalmış. ayağının altı da kaşınıyor mu?

Hanımlar 34 haftalığım aşırı grip oldum ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum ve aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu da olmuşum. Öncelikle kendinize çok dilkat edin kalabalığa ve dışarda wc ye girmeyin. Ama yine de başına gelen varsa evde en iyi napabilirim ya çok fenayım
Sarimsak yiyin biliyorum çok zor ama ekmek arasina koyup yiyin hemen toparlıyor, birde sabahlari ac karnına ılık sirkeli su icmek idrar yolunu epey temizliyor. Bunlar ben de işe yarayanlar. Öksürük icin de bal zencefil karabiber yapıp göğüs bolgeme surup ustune poset koyup yatardim. Biliyorum biraz igrenc ama o inanılmaz iyi geliyor bir de terleyip dus alıp yatinca miss gibi

Back
X