2023 şubat transfer olanlar

Çok zor sınavlardan geçmişsin Allah bu sefer yüzünü güldürsün arkadaşım içime doğan bu sefer çok güzel gidicek herşey inşallah çok güzel olacak ikinci kan testini verdiğinde yaz
Sagol canım inşallah kan testini yarın sabah 09.30 da vereceğim yazarım size de çıkınca

Amin canım Kaç hücreli bilmiyorum ama 12 comp dedi bana
Comp u ilk defa duyuyorum bana direkt hücre söylüyorlar. Benim 7 hücreli, 6 hücreli ve 5 hücreli embriyolarım var. Ama umutlu değilim. O kadar okudum birçok yerde ama 5,6,7 hücreli embriyolarla ilgili şeylere 1-2 konuşma hariç denk gelmedim.

Merhabalar benimde ilk tüp bebek denemem. 16 şubatta transfer oldum bugün 7. Günüm ama hiç birşey hissetmiyorum göbekten yapılan iğnelerin hassasiyeti dışında. cumartesi 10. Gün kanda baktırıcam. Normlar mi süreç.

Merhaba benim de 16 sı transfer günün sayılmıyor 6.gündesin bugün

Arkadaşlar hepinize merhaba ben aranıza yeni katıldım. 20 Şubat'ta transferim oldu 2 opu sonrası sadece 2 embriyomuz oldu ve doktorumuz 2sini de transfer etti inşallah bu süreçte olan herkesin yüzünde gülücükler açar dualarimiz bebislerimize

Hayırlısıyla pozitifi al canım

Test günümüz aynı gün sizde belirtiler varmı yarını heyecanla bekliyorum bende
Canım benim test günüm pazartesiydi verdim pozitif geldi 254 çıktı yarın tekrar vericem yükselişine bakmak için inşallah sende hayırlı haberler alırsın bende güzel bir yükseliş alırım yarın haberleşiriz inşallah

Doğru olabilir belki ama doktorum transfer günü de 1. Gün say 10. Gün kan ver dedi bende bu şekilde hesaplıyorum. Tabi herkes için hayırlısı
Yok canım ya ertesi günden başlıyorlar sende benim gıbı aynı gün transfer olmuşsun 28.kan testim benim yaptın mı test peki hıc

Yok canım ya ertesi günden başlıyorlar sende benim gıbı aynı gün transfer olmuşsun 28.kan testim benim yaptın mı test peki hıc
Ben hiç yapmadım açıkçası strese gitmek istemedim. 25 inde kan vericem inşallah. Senin içinde hayırlısı olsun herhangi bir belirti varmı nasıl gidiyor yada test yaptın mı acaba

Kızlar selam ben 3. Gün embriyosu transferi oldum bugün 9. Günüm gebelik testi yaptım ve iki dakikada iki çizgi de çıktı hemen ama tüp bebekte kan testi daha etkili diyorlar sizin düşünceniz nedir

Eklentiler

Ben hiç yapmadım açıkçası strese gitmek istemedim. 25 inde kan vericem inşallah. Senin içinde hayırlısı olsun herhangi bir belirti varmı nasıl gidiyor yada test yaptın mı acaba
Yapma ben o hataya düştüm yaptım bu 2.tedavım benim çünkü bugün yaptım erken testlerden benim gördüğüm bi çizgi var normalde bugün adet günüm ve ilk tedavımde de gününde adet oldum sımdı de aynısı olacak diye korkuyorum belirtim en başlarda kasık ağrısı düne kadar ayaklarımda ağrı bugünde belim agrımaya başladı ateş basması yaşadım ama ilaçlardan kaynaklı da olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…