Yok evde test yapmadım direk kan verdimBence normal daha 7.gün. inşAllah artarak ilerler sonuçların. Evde test yaptınmı 2.çizgi çıkıyordumu
Hayırlısı olsun inşallah3.gün embriyosu 12.gün amin canım
Ya çok sevindim hadi gözün aydın test gününe 2 gğn vardı daha bence iyiKızlar 13 şubat transfer günüm bugün kan tahlili sonucun 19.7 çıktı sizce iyimi 5. Gün embriyosu için
Amin canım hadi inşallah güzel haberlerini verirsinyaa çok sevindim, bana büyük umut oldunuz :) bnm de 3. gün embriyosu, yaştan dolayı 3 tane transfer edildi. öyle belli bir belirti yok. arada hafif kasık batması, ayakta kalınca da bel ağrısı var. benim de çarşamba günü test günüm. umarım böyle güzel haberler alırız biz de ve tüm sonuç bekleyen arkadaslar güzel haberlerle geliriz hep birlikte :)
inşallah değerleriniz katlana katlana gider ve kese görmeye gidersiniz bir an önce
Ben 2 gün evdeydim ama yemeğimi filan kendim hazırladım bol su içtim badem ceviz yumurta süt o tarz saglıklı şeyler yedim sonra işime döndüm işim rahat oturarak ama ufak ev süpürmesi vs yaptım asitli içecek hiç içmedim öyle yaniİnşallahbenim de bu transferinde daha öncekiler gibi belirtim olmadı. O yüzden biraz korkuyorum. transferden sonra normal yürüme vs yaptın mı? Herhangi dikkat ettiğin bişy oldu mu acaba
Ben de hiç ev işi fln yapmadım. Bol kabak çekirdeği ceviz fln yiyorum. İnşallah olurBen 2 gün evdeydim ama yemeğimi filan kendim hazırladım bol su içtim badem ceviz yumurta süt o tarz saglıklı şeyler yedim sonra işime döndüm işim rahat oturarak ama ufak ev süpürmesi vs yaptım asitli içecek hiç içmedim öyle yani
İnşallah olur ne zamandı kan 23 müBen de hiç ev işi fln yapmadım. Bol kabak çekirdeği ceviz fln yiyorum. İnşallah olur
Olsun canım moral bozmak yok ben 2 defa kaybettim bebeğimi sabredecez dua edicez birdahaki sefere pozitif olur inşallahMerhaba kızlar kan sonucum çıktı. Maalesef negatif. 3.gün embriyosuydu benim.
Arkadaslar Merhaba ben aranıza yenı katıldım.Bende Ankara Bahcecı Klinigınde Tup bebek için tedaviye başladım.21 tane yumurtam toplandı 6.gunde yani bugün 7 tane kaldıgı söylendi. Yarın ikisi uzerınde genetık calısmaya başlanacak.Daha önce 3 düşügüm oldugu için doktor genetıge gıtmesı gerektıgını soyledı.Bu arada benım bir cocugum var.Size şunu sormak istiyorum.Şuan tek korkum embrıyolarda genetık bozukluk çıkması.Şunu da ekleyım kanımda pıhtılasma cıktı ve gecen hafta hısteroskopi amelıyatı oldum 2 den fazla polıp cıktı ayrıca enfeksıyon varmıs onun içinde ilac kullanıyorum.Ben dusuklerı bunlara baglıyorum ama embrıyo genetıklerının bozuk gelmesınden de korkuyorum.Bu konuda bılgısı olan varsa lütfen yazsın simdiden tesekkurlerCanım bende varım bu ay olacak adet günnümi bekliyorum dediğin gibi bu deprem olayı hepimizi çok üzdü olsun rabbim herkesi korusun rabbim dualarımızı kabul eylesin. Bende bu konuda sakinliğimi korumaya çalışıyorum bu ay adetimde transferim olacak Allah'ın izniyle biyopsi yapıldı 3 embiriyoma bir tanesi örnek numuneden inşallah hkkımızd hayırlısı
Evet, perşembe günü lan vercem inşallahİnşallah olur ne zamandı kan 23 mü
Canım öncelikle aramıza hoşgeldin. Canım sakın korkma tedirgin olma Allah Büyük. herzaman dua et , benimde bir düşüğün olunca doktorum pgt önerdi yani genetiğe gitsin bakalım embiriyoların kalitesinde mi bir sorun var dediler çok şükür 3 üde sağlıklı geldi. Bozuk gelirse herhangi bir transfer gerçekleşmiyor . İnşallah kötü birşey olmaz. Bizim ki 10 gün için açıklandı şuan adetimi bekliyordum hamd olsun bugun adet oldum ve yarın doktoruma gidecem nezaman transferim gerçekleşecek belli olacak. Hepimizin hakkında hayırlı olsun. Hem bu depremlerden dolayı bizlerde etkileniyorsuz çok düşünüyorum. Depremdeki kardeşlerimizi bu yüzden adetim geçikti. Olsun dua etmekten vazgeçmiyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Rabbim bizlere hayrı evlat vermeyi nasip etsin dualarımızı kabul etsinArkadaslar Merhaba ben aranıza yenı katıldım.Bende Ankara Bahcecı Klinigınde Tup bebek için tedaviye başladım.21 tane yumurtam toplandı 6.gunde yani bugün 7 tane kaldıgı söylendi. Yarın ikisi uzerınde genetık calısmaya başlanacak.Daha önce 3 düşügüm oldugu için doktor genetıge gıtmesı gerektıgını soyledı.Bu arada benım bir cocugum var.Size şunu sormak istiyorum.Şuan tek korkum embrıyolarda genetık bozukluk çıkması.Şunu da ekleyım kanımda pıhtılasma cıktı ve gecen hafta hısteroskopi amelıyatı oldum 2 den fazla polıp cıktı ayrıca enfeksıyon varmıs onun içinde ilac kullanıyorum.Ben dusuklerı bunlara baglıyorum ama embrıyo genetıklerının bozuk gelmesınden de korkuyorum.Bu konuda bılgısı olan varsa lütfen yazsın simdiden tesekkurler
Evet benim çok fazla sağ ve sol tarafda boşluk ağrısı gibi ağrılarım vardı ve rahmim çok ağrıdı nasıl desem zonglama olayı vardır ya hani çok fazla öyle ağrı hissettimHayırlı olsun çok sevindimbelirtileriniz var mıydı
Ben varımŞuan hamiş olanlar var mıııı
Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallahKızlar sonucum çıktı 254 pozitif ama daha önce pozitif olup boş gebelik yaşadım 2 defa sağlıkla ilerlemesi tek duam
İnşallah kat kat artar arkadaşım rabbim kucağını doldurmayı nasip etsin inşallahİyi akşamlar herkese.Ben de 7. Gün erken gebelik testi yaptım silik çıktı.Bugun 8. Gün kan verdim beta değerim 33 çıktı.
Az mı bilmiyorum
Umarım giderek artar
pozitif çıkmış hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu transfer olmuştu 10.gün vereceksen 66 çıktıgını düşün 2 ye katlarsa inşallah oda iyi degerİyi akşamlar herkese.Ben de 7. Gün erken gebelik testi yaptım silik çıktı.Bugun 8. Gün kan verdim beta değerim 33 çıktı.
Az mı bilmiyorum
Umarım giderek artar
amin canım inşallah darısı herkesin başına perşembe günü tekrar kan verecegim yükselir insallah güzelceRabbim kucağına almayı da nasip eder inşallahçok sevindim darısı diğer arkadaşlarımıza onlara rabbim nasip etsin inşallah
hayır sayılmıyorHayırlısı olsun inşallahtransferin ilk günü yani transfer günü 1. Gün sayılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?