2023 şubat transfer olanlar

Kızlar selam tekrardan kan testi verdim ve kan sonuçlarım bu şekilde çıktı yorumlar mısınız kaç haftaliktir veya kaç günlüktür 165.70 çıktı

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-23-13-57-07-883_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar selam tekrardan kan testi verdim ve kan sonuçlarım bu şekilde çıktı yorumlar mısınız kaç haftaliktir veya kaç günlüktür 165.70 çıktı
Kaçıncı gün verdiniz acaba. Ben 10.gün verdim 162 cıkmıştı. Doktorum değerin gayet iyi dedim tekrar kan vermene gerek yok dedi. Ama ben bugün yine tekrar vercem

Kaçıncı gün verdiniz acaba. Ben 10.gün verdim 162 cıkmıştı. Doktorum değerin gayet iyi dedim tekrar kan vermene gerek yok dedi. Ama ben bugün yine tekrar vercem
Ben transferimin 10. Günü verdim canım kanı yani bugün
Doktorum değerlerin normal ama takip etmek açısından pazartesi günü yani 14. Günü tekrar ver kan dedi bakalım pazartesi tekrar vereceğim

Ben transferimin 10. Günü verdim canım kanı yani bugün
Doktorum değerlerin normal ama takip etmek açısından pazartesi günü yani 14. Günü tekrar ver kan dedi bakalım pazartesi tekrar vereceğim
Ben de transferimin 10.günğ verdim. Bugün 12.günüm. Doktor 10 gün sonra ya randevu verdi. Ben de çok bel ağrısı ve bacak ağrısı var. Bi de 2 gecedir midem yanıyor. Normal mi hiç bilmiyorum

Ben de transferimin 10.günğ verdim. Bugün 12.günüm. Doktor 10 gün sonra ya randevu verdi. Ben de çok bel ağrısı ve bacak ağrısı var. Bi de 2 gecedir midem yanıyor. Normal mi hiç bilmiyorum
Benim de bel ve bacak ağrım aşırı bir şekilde canım bence normal çoğu kişide bu şikayetlerini dile getirmiş ilk aylar tam tutunma gelişme evresi ya gayet normal onlar sağlıklı olsun da hiç önemli değil annelik bu demek zaten umarım yavruma sağlıklı bir şekilde kavuşursun sende

İnşallah canım, sen de sağlıkla al kucağına. 162 gördüm kan sonucumu ama hâlâ korkuyorum. İnşallah sağlıklı bi şekilde ilerler her şey

Tesekkur ederim canım insallah dedigin gibi olur.Bir tarafım korkuyor bir tarafım ümitli karmakarışık duygular içindeyim.Bu arada dedigin gibi deprem hepimizi derinden etkiledi.Rabbim ölenlere rahmet kalanlara yardım etsin.Umarım Ülkemiz birdaha böyle felaket yaşamaz.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese hayırlı olsun Bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alın insallah… Olmayanlarada herseyde vardır bi hayır, bi sonraki olsun insallah benim bi kaç sorum olacaktı, bugün adet oldum ve yarın transfer hazırlığı için doktora gidecegim, bu süre zarfında neler yaptınız ? Ya da yapmadınız? Neler yediniz, yemediniz? Doktorlarınız neleri tavsiye etti? Benim ilk denemem olacak, merak ediyorum ve değerli bilgilerinize şimdiden teşekkür ediyorum

Arkadaşım transfer hazırlığına şimdiden yeme içme ile başlaman çok güzel tam transfer zamanı yeme içmeye dikkat etmeye başlamak bence biraz geç kalınmış bir dönem oluyor… bu konuda doktorlar da ayrılmış durumda zararlı olan şeyler hariç bana doktorum şunu ye falan demedi ama ben okuduklarımdan takip ettiğim sayfalardan protein ağırlıklı ve yeşillik ( salata vb) beslenmenin olumlu olacağını okudum avokado ananas ceviz badem fındık yumurta vb yani hamileyken ne tavsiye ediliyorsa onlar… kısacası sağlıklı ne varsa ye aklına ne gelirse…. Zararlı her türlü şeyden kaçın

Çok teşekkür ederim, öyle yapmaya çalışıyorum ben de bu süreç gerçekten yıpratıcı, herkes için en güzelini diliyorum, umarim hepimiz sağlıklı hayırlı bebislerimize kavuşuruz

Sonuçta pozitif ya da negatif diye belirtmez mi?
Benim tahlilimde sonuç negatif diye yazmıştı da.

Gerçekten psikolojik olarak kendimizi en korumamız gereken dönemde deprem çok üzdü.Eğer bebeklerimiz tutarsa
Kim Psikoloji önemli derse gelsin buradaki pozitif paylaşımları görsün..

Ben de kendimi çok zor tutuyorum.Son iki günüm kaldı tahlile.çok sevindim sağlıcakla hamileliğiniz geçsin inşaalah, Artık bir hamişsiniz duanız tutar
bize de dua edin
Belirtileriniz nelerdi?

Gerçekten psikolojik olarak kendimizi en korumamız gereken dönemde deprem çok üzdü.Eğer bebeklerimiz tutarsa
Kim Psikoloji önemli derse gelsin buradaki pozitif paylaşımları görsün..
Aynen Allah izin verirse ben paylaşım yapıcam zaten.Rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Amin inşaAllah

Ben de kendimi çok zor tutuyorum.Son iki günüm kaldı tahlile.çok sevindim sağlıcakla hamileliğiniz geçsin inşaalah, Artık bir hamişsiniz duanız tutar
bize de dua edin
Belirtileriniz nelerdi?
Benim 4. Günden sonra aşırı bel ve bacak ağrım başladı ama aşırı derecede ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum 8. Günden sonra da mide bulantılarım oldu canım
Ay aminn inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin Allahim kimseyi bu yolda yalnız bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…