Ben de cumartesi transfer oldum ama kalite olarak grade 2 yazıyor. Kalitesi nasıl kötü mü bilemiyorum5.gün embriyosu. 23 şubat test günüm.
Merhaba bende 13 subat pazartesi oldum transfer 3. Embiryosu dondurulmuş ve taze aynı anda transfer edildi kasik ve göğüs ağrım var sadece duphaston ve göbekten iğne var sizlerde belirti var mi inşallah hepimiz pozitif görürüz
İnşallahhbenim de 3. gün embriyosun ve bende de grade 2 yazıyor. internette arattım ama çok anlayamadım açıkçası. dün biraz canım sıkıldı bu durumabenim test tarihim de 22 şubat. inşallah güzel sonuçlar alırız cnm
İnşallahhgünler geçmiyor ama bi taraftan da korkuyorum. Ben de bu defa pek belirti olmadı. Daha önceki transferlerinde olmuştu. Şu an sadece karın agrısı ve gaz var. Göğüs ağrısı vs yok. Bilemiyorum
Maalesef öyleeen çok beklemek ve belirsizlik insanı yoruyor aslındahiçbir zaman emin olamıyoruz test gününe kadar..
Tebrik ederim canım pozitif görünüyorKızlar benim 2.denemem bu 3.gün dondurulmuş embriyo transferi bugün 9.günüm idrar testi yaptım böyle çıktı 12.gün kan testi vereceğim
İnşallah pozitiftir kanda daTebrik ederim canım pozitif görünüyor
ayy pozitif gözüküyor :) inşallah bir iki güne daha da belirginleşir. kan testini ne zaman yapacaksınız?Kızlar benim 2.denemem bu 3.gün dondurulmuş embriyo transferi bugün 9.günüm idrar testi yaptım böyle çıktı 12.gün kan testi vereceğim
Kan testini pazartesi yapacağım yazarım sizeayy pozitif gözüküyor :) inşallah bir iki güne daha da belirginleşir. kan testini ne zaman yapacaksınız?
aynı gün transfer olmusuz. benim de 3. gün :) bence biraz dayanın, 3. gün olanlar zaten biraz daha geç çıkıyormuş sonuç olarak. test doğru sonucu vermeyecektir muhtemelen. inşallah güzel haberleri alırız hepbirlikte 22 şubatta :)Merhaba ben de 10şubatta 3. Gün tek dondurulmuş embriyo transferi oldu test günüm 22 Şubat çok sabırsızlanıyorum idrar testinde çıkar mı acaba yoksa erken mi daha
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızaynı gün transfer olmusuz. benim de 3. gün :) bence biraz dayanın, 3. gün olanlar zaten biraz daha geç çıkıyormuş sonuç olarak. test doğru sonucu vermeyecektir muhtemelen. inşallah güzel haberleri alırız hepbirlikte 22 şubatta :)
Belirti var mı siz deaynı gün transfer olmusuz. benim de 3. gün :) bence biraz dayanın, 3. gün olanlar zaten biraz daha geç çıkıyormuş sonuç olarak. test doğru sonucu vermeyecektir muhtemelen. inşallah güzel haberleri alırız hepbirlikte 22 şubatta :)
kasıkta minik batmalar, bel ağrısı ve gögüslerde şişme. buna ek olarak sabah kalktığımda içimde hafif bir ezilme oluyor, mide bulantısı da değil ama tuhaf bişey:) ama bence bunların sebebi karnımdan her gün iki iğne oluyorum oksapar ve kalçadan progestan oluyorum. bir de tabii kullandığım standart haplarım, fitilim var. bunlar yapıyor olabilir. keşke belirti olsa bunlarr. siz de var mı belirti?Belirti var mı siz de
Bende de bu tarz belirtiler var ama belirti mi yoksa dediğiniz gibi ilaçlardan mı bilmiyorum ben de bu ilaçlardan kullanıyorum onlardan da olabilir ama bilmiyorum umarım belirtidirkasıkta minik batmalar, bel ağrısı ve gögüslerde şişme. buna ek olarak sabah kalktığımda içimde hafif bir ezilme oluyor, mide bulantısı da değil ama tuhaf bişey:) ama bence bunların sebebi karnımdan her gün iki iğne oluyorum oksapar ve kalçadan progestan oluyorum. bir de tabii kullandığım standart haplarım, fitilim var. bunlar yapıyor olabilir. keşke belirti olsa bunlarr. siz de var mı belirti?
Transfer gününü saymayın 9 yada 10.gün silik çıkar idrardaMerhaba ben de 10şubatta 3. Gün tek dondurulmuş embriyo transferi oldu test günüm 22 Şubat çok sabırsızlanıyorum idrar testinde çıkar mı acaba yoksa erken mi daha
Transfer gününü saymayın 9 yada 10.gün silik çıkar idrarda
Bugün test gününü saymasak 8. Gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı emin olamadımTransfer gününü saymayın 9 yada 10.gün silik çıkar idrarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?