- 16 Şubat 2023
- 9
- 9
- 1
- 31
Tebrik ederim. İlk başlar böyle silik çıkıyor.Bugün test gününü saymasak 8. Gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı emin olamadım
İnşallah rabbim isteyen dileyen herkese müjdeli haberler aldırsın.Herkese merhaba arkadaşlar benimde 3.gün embriyosu yarın kan testi vereceğim inşallah güzel bir haber alırım. Belirtilerinizi okudum bende tam olarak bir belirti yoktu korkuyorum negatifse diye
Test günümüz aynı inşallah güzel haberler alırz bgün belirtilerinvar mıMerhaba Bende bugün çift embriyo transferi oldum. 23ü tahlil günüm 10 gün bekleyebilirmiyim bilmiyorum.
Amin Allah razı olsun hepimize inşallah tüm isteyenlereİnşallah rabbim isteyen dileyen herkese müjdeli haberler aldırsın.
Sonucunu haber et bizede cnm Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Aa ne güzel denk gelmiş ben belki dayanamayabilirim 23üne kadar yarın yapabilirim test 7. Güne yapıp güzel haberler alanlar var gaza geliyorum onları görünce bide çift transfer olunca belki daha çabuk gözükür gibi umurların varTest günümüz aynı inşallah güzel haberler alırz bgün belirtilerinvar mı
İnşallah 23 üne hepimiz pozitif pozitif pozitif yazalım burayaaAa ne güzel denk gelmiş ben belki dayanamayabilirim 23üne kadar yarın yapabilirim test 7. Güne yapıp güzel haberler alanlar var gaza geliyorum onları görünce bide çift transfer olunca belki daha çabuk gözükür gibi umurların var
İnşallah kanda da pozitif çıkarSelam kızlar ben de 11 şubat transfer oldum 3 günlük embrion. Hiç belirtim yok. Sadece ayaklarım buz gibi oluyor bir türlü ısınmıyor. Demin test yaptım 2ci çizgi hayali gözüküyor. İnşəAllah 23 şubat tahlil sonucum da güzel olur. Bu benim 3cü denemem. 1ci denemem neqatif 2ci denemede Rabbim bir kız verdi. Rabbim isteyen her kadını sağlıklı imanlı bebekle müjdelesin.
Ya hadi İnşAllah güzel sonuçlara çift transferse çıkma ihtimali yüksek tabi ben bekliyorum şimdilik bakalım..Aa ne güzel denk gelmiş ben belki dayanamayabilirim 23üne kadar yarın yapabilirim test 7. Güne yapıp güzel haberler alanlar var gaza geliyorum onları görünce bide çift transfer olunca belki daha çabuk gözükür gibi umurların var
İnşəAllah canım benim hepimizin tahlil sonuçlarımız güzel olur. Dayanamayıb bu gün de test yaptım yine geç çıkan 2ci çizgi varıydı gölge gibi. Ama kızımdan da hatırlıyorum 5 günlük embriondu 7.ci günü bile böyle geç çıkıyordu 2ci çizgi. Şimdi 3 günlük embrion henüz erken kırmızı kırmızı çizgiler için.İnşallah kanda da pozitif çıkar
Amin inşallah bugün tekrar erken gebelik testi yaptım hemen silik çizgi çıktı bakalım hayırlısıİnşəAllah canım benim hepimizin tahlil sonuçlarımız güzel olur. Dayanamayıb bu gün de test yaptım yine geç çıkan 2ci çizgi varıydı gölge gibi. Ama kızımdan da hatırlıyorum 5 günlük embriondu 7.ci günü bile böyle geç çıkıyordu 2ci çizgi. Şimdi 3 günlük embrion henüz erken kırmızı kırmızı çizgiler için.
Canım aynıymışız benim ki tek doğal süreç takip edildi transfere kadar hiç ilaç kullanmadım ruh halim çok karışık bu 2. Tedavim. Umarım her ikimizde güzel haberler alırız.
Canım bariz varBugün test gününü saymasak 8. Gün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı emin olamadım
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar 09.30 da kan vericem bugün kan verecekler sonucu yazsın
Bende kan verdim sonucu bekliyorumKızlar 09.30 da kan vericem bugün kan verecekler sonucu yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?