2023 şubat transfer olanlar

Dualarım seninle canım rabbim yolun sonunu hayır eylesin inşallah sağlıkla kucağına bi bebiş versin bu süreçler çok yıpratıcı ve yorucu seni çok iyi anlıyorum

Ben de cumartesi transfer oldum ama kalite olarak grade 2 yazıyor. Kalitesi nasıl kötü mü bilemiyorum 5.gün embriyosu. 23 şubat test günüm.
Benim de 23 şubat test gunum tutmadığını nasıl anlarız acaba bilginiz var mı?

Benim de 23 şubat test gunum tutmadığını nasıl anlarız acaba bilginiz var mı?
Kan testinde 5 seferinden düşük çıkarsa negatif demek inşallah pozitif bir deger alırsın ve yüksek değerlerin çıkar Allah'ın izniyle rabbim emegini boşa götürmesin

Merhaba kızlar 7şubatta 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum,bu 2.transferim 1adet kalmıştı embriyom onu yaptım,göğüslerde şişme ve göğüs ağrımdan başka hiçbirşeyim yok,bunlar bir belirti olabilir,siz kan testini bekliyorsunuz,idrarda da çıkar mı,korkuyorum tutmayacak diye,iğne ve hapım çok,34yaşındayım

Arkadaşlar göğüs şişliği ve sırt üstü yatarken küçük kasık ağrısı bir belirti midir dün hikayemi yazmıştım kısaca,sizde ki belirtiler nasıldı arkadaşlarım

Merhaba bende 13 subat pazartesi oldum transfer 3. Embiryosu dondurulmuş ve taze aynı anda transfer edildi kasik ve göğüs ağrım var sadece duphaston ve göbekten iğne var sizlerde belirti var mi inşallah hepimiz pozitif görürüz

Yaaa hayırlısı olsun inşallah hafif kaşık ağrısı dışında hiç belirtim yok. Henüz çok erken Rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Arkadaşlar göğüs şişliği ve sırt üstü yatarken küçük kasık ağrısı bir belirti midir dün hikayemi yazmıştım kısaca,sizde ki belirtiler nasıldı arkadaşlarım
Canı herkesteki belirtiler farklı olabiliyor daha çok kasık agrısı en belirgin ama belirtiyor yorma bi bakıyorsun 12 gün sonra gebe oldugun çıkıyor

Eevet bazen iğnelerin yan etkileri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…