Kızlar şoktayım. Dün kanamamın olduğunu bebeğin düştüğünü söylemiştim hatırlarsanız. Doktor dün hemen kürtaj yapalım dedi. Ben de zaten düşüyor kanamam var istemiyorum kanamayla temizlensin demiştim. Parça kalır yine yapıcaz sonuçta dedi. Ben zaten ağlıyordum şokta. Numarasını verdi gece de olsa ara yaparız kürtajı dedi. Dün çok üzgündüm biliyorsunuz. Kanamam gece kahverengiye döndü ama durmadı. Burda bir özel klinik var aklıma oraya gitmek geldi kürtaj lazım mı diye farklı görüş almak için. Doktor bir baktı bebek de kese de duruyor
ama rahim komple kan içinde ve su gibi kanamam var. Wc gitmeye korkuyorum. Afedersiniz klozet kapağına kadar sıçrıyor o kadar şiddetli. Doktor corasprin ve oksapar kullandığım için kızdı. Nasıl sana bunları içirir trombosit testi yapılmadan dedi. Onlar yaratmış kanama alanını. 72 saat etkisi devam ediyor tutamayabiliriz dedi
durur mu bilmem ama eve git yat dedi iğne vuruldum. Kanama ittirmiş keseyi baya aşağıya düşme ihtimali var beklemekten başka çaren yok dedi. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Kalp atışını da dinletti çok yavaş ama atıyordu
ben dün kürtaja tamam desem çoktan alınmıştı. Ben bebeğim gitti biliyordum. Ve üzücü olan şu ki ilk bebeğimde de aynı doktor kürtaj dedi kabul ettim yaptırdım hemen. Belki o da yaşıyordu
kafam o kadar karışık ki. Nolur bana dua edin Rabbim hayırlısını versin