- 26 Mayıs 2017
- 1.342
- 1.170
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #35.441
Elma muza göre daha mı tutar acaba ? Chatgbt ye sordumYani miktar doyurucu olduktan sonra her şey verilir ben genelde yatmadan 1.5 2 saat önce yediriyorum ki rahatsız etmesin diye ama bu tarz muhallebiler için o kadar uzun ara vermeye gerek yok bence hafif kalıyo çünkü
Valla kabızlık yapmıyosa ver. Ben hepsini veriyorum şeftali meftali bikaç dilim karpuz bir muz istedikçe veriyorum hep. 6.30ta uyut benfe 7yi zorlamaBir de kızlar mesela gün içerisinde muz vereceksiniz yarım yada çeyrek mi veriyorsunuz yoksa tam mı ? Yani versem hepsini yer gibi de fazla mı olur diye düşünüyorum büyük muzun 1/3 ü gibi veriyorum yerli muzun 2/3 i gibi .
Sabah çok erken uyanmaz dimiValla kabızlık yapmıyosa ver. Ben hepsini veriyorum şeftali meftali bikaç dilim karpuz bir muz istedikçe veriyorum hep. 6.30ta uyut benfe 7yi zorlama
Ayyy ne güzel keşke benimde bı kızım olsaKızım oluyor bu aradabambamdan sonra bir de çakıl geliyor
Bende eğitim araştırmaya gittim tek şikayet soyununca özellikle sol koluna yapışması sn ler içinde kanatıyor tırnağıda uzun değil ama pençe kuvveti çok fazla dünde benim yüzümü yırttı resmen façalı oldumGeçmiş olsun canım. Süreç çok yorucu oluyor doktora göster istersen bende mustela, la roche posay falan baya para döktüm ama dağıldı geçmedi. Başta isilik sandık ama baya egzama çıktı. Doktor eğer ilerlerse sıkıntı dedi tedavi uyguladık çocuk doktorumuz sadece damla yazmıştı ben direk prof. dermatologa götürdüm
Slm kızlar ya sıze danısmak istedım ben 23+3 pazartesı günü ayrtılıya gırdım 30 cm ve 670 gram dedıler zayıf gıbı grldı bana çalıştığım için sanırım bebegıme kılo aldıramadım şimdiye kadar 5 kılo almısım
Uyanır jahjahahSabah çok erken uyanmaz dimi
Çok şükürAyyy ne güzel keşke benimde bı kızım olsa
Artık bebek bakacak gücüm kalmadı 3 erkekle devam
Senin adına sevindim her iki meyveden tatmiş olacaksin sağlık gelsin minoşun
Bır yandan da düşünüyorum günde 12 saat çalışıyorum devamlı ayaktayım koşturmaca ıcındeyım bebegın bu kadar alması bıle bır mucıze galıbaÖncelikle hayırlı olsun, senin kilo alman örnmli bir kriter değil zaten bebek kilo alıp gelişiyor mu ona bakıyor doktorlar
23.hafta için 5 kilo ideal ben toplamda 8-9 kilo almıştım (esas kilo son 3 aylık evrede yani son tremesarda alınıyor zaten) bebeğim 3.300 doğdu (yengem toplamda 6 kilo aldı bebek 3800 doğmuştu yani senin kilo alımın önemli değil inşallah anlatabiliyorumdur)
Hamilelik günlüğüne bakıyorum, oradaki değerler ile paralel bebeğinin değerleri de çok güzel gidiyorsunuz, aynı düzen devam et Rabbim sağlıcakla eline almayı nasip etsin
Hahahahah ben doktora sezeryan konusunu actım bağlanmak ıcın cevap alamadımÇok şükürbende bir süre kapatıyorum defteri 35 36 gibi 3.yüde patlatır komple kapatırım heralde
İlla sezeryanla olmak zorunda değil ki 6 hafta bitsin bağlatırsın yineHahahahah ben doktora sezeryan konusunu actım bağlanmak ıcın cevap alamadımüç normalden sonra neden sezeryan dıyor baglatıcam dedım bakarız dedı
Sezeryan olmadan baglanıyormu kıİlla sezeryanla olmak zorunda değil ki 6 hafta bitsin bağlatırsın yine
Küçük bi delikle hallediyolar karındanSezeryan olmadan baglanıyormu kı
Ay bunu demem süper oldu teşekkür ederimKüçük bi delikle hallediyolar karından
Bır yandan da düşünüyorum günde 12 saat çalışıyorum devamlı ayaktayım koşturmaca ıcındeyım bebegın bu kadar alması bıle bır mucıze galıba
Rica ederiiimAy bunu demem süper oldu teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?