- 10 Kasım 2022
- 5.130
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #36.381
Uyku gerilemesinden bildiriyorum şükür bitti daha uzun uyuyo artık sabah 6da kalkmalar bitti 8e doğru uyanıyor tünelin ucu aydınlık kızlaaar dayanın
Yanına yatıp uyutuyoruz. Kalkmak isteyince engel oluyoruz. Bazen 10 dk bazen 1 saatte uyuyoPark yatakta yatarken sürekli ayağa kalkıp yatan o şekilde uzun süre sonra uykuya dalan bebek sizce montessori yatağa geçince sorun yaşar mı? Nasil uyutuyorsunuz bebeklerinizi acaba? Sallamaya geri mi dönsem diyorum ama onu da istemiyorum.
Sen neler yapıyorsun nasıl oldu bebiss neler yapıyorsunuzKizlar ne yapiyorsunuz sesiniz çıkmıyor
Kizlar ne yapiyorsunuz sesiniz çıkmıyor
Ben hindistan cevizi yağı kullandım.Çatlağım olmadı.Kizlar catlak olmamasi icin ne yagi suruyorduk
İlkinde klasik bi vücut kremi kullandım çatlak olmadı ikincide hiçbişey kullanmadım yine olmadı yapısal heraldeKizlar catlak olmamasi icin ne yagi suruyorduk
Selam kızlar. Nasılsınız?girince paylaştığımız onca şey geldi aklıma. Hamilrlik ve doğum sürecinde birbirimize olan yoldaşlığımız unutulmaz. Yaşadığım onca acı üzüntü üzerine ben meme kanserine yakalandım. Şimdi de bu konuyla ilgili gruplara bakarken size selam vermek istedim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum Evlatlarımızı sağlıkla sevgiyle büyütelim inşallah
Çok çok geçmiş olsun canım nasılsın? İnşallah en kolay şekilde atlatırsınSelam kızlar. Nasılsınız?girince paylaştığımız onca şey geldi aklıma. Hamilrlik ve doğum sürecinde birbirimize olan yoldaşlığımız unutulmaz. Yaşadığım onca acı üzüntü üzerine ben meme kanserine yakalandım. Şimdi de bu konuyla ilgili gruplara bakarken size selam vermek istedim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum Evlatlarımızı sağlıkla sevgiyle büyütelim inşallah
Geçmiş olsun cnm Allah sifa versin. Kadinlar güçlüdür her isin ustesinden gelir sende üstesinden gelirsin cnmSelam kızlar. Nasılsınız?girince paylaştığımız onca şey geldi aklıma. Hamilrlik ve doğum sürecinde birbirimize olan yoldaşlığımız unutulmaz. Yaşadığım onca acı üzüntü üzerine ben meme kanserine yakalandım. Şimdi de bu konuyla ilgili gruplara bakarken size selam vermek istedim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum Evlatlarımızı sağlıkla sevgiyle büyütelim inşallah
Ameliyat oldum 15 gün önce. İki memem alındı. Patoloji sonucunu bekliyorum canım. Emarda tutulum görüldü. Kitle filan yoktu. Size de çok geçmiş olsun. Bu ara salgın var su çiçeği çok duydumCok uzuldum, Allah acil sifalar versin. Suan nasilsin? Nasil fark ettin? Ben ve kizim iyiyiz. Gecen hafta su cicegi cikardi. Hafif gecirdigini dusunuyorum. Bir kac tane haric hep minik minikti.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahSelam kızlar. Nasılsınız?girince paylaştığımız onca şey geldi aklıma. Hamilrlik ve doğum sürecinde birbirimize olan yoldaşlığımız unutulmaz. Yaşadığım onca acı üzüntü üzerine ben meme kanserine yakalandım. Şimdi de bu konuyla ilgili gruplara bakarken size selam vermek istedim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum Evlatlarımızı sağlıkla sevgiyle büyütelim inşallah
Ameliyat oldum 15 gün önce. İki memem alındı. Patoloji sonucunu bekliyorum canım. Emarda tutulum görüldü. Kitle filan yoktu. Size de çok geçmiş olsun. Bu ara salgın var su çiçeği çok duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?