2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ağrı konusunda hemen hemen aynı durumdayız ben oturma minderi aldım ama henüz gelmedi işe yarar diye düşünüyorum bir de doktorum magnezyum başladı bugün inşallah geçer
Ben 1 aydan fazladır magnezyum kullanıyorum zaten. Ama şimdi hergun maden suyu da içiyorum. Geçer isallah.

Yorumları okudum da ben şanslıymisim o zaman. benim kayinvalidem gelmek istemiyor. Sen anneni çağır. İlk haftalar çok zor oluyor. Ben küçük bebeğe bakamıyorum sonra gelirim dedi. Ama sonra ihtiyaç yokken gelmesinin anlamı yok benim için. Benim annem 13 saatlik yoldan gelecek kadın.

Ohhh şanslısın vallahi iş yapmayıp otursa sana karışsa daha çok stres olursun.

Kızlar eylül annelerinden selamlar. bebiş hareketleri ne zaman daha sık ve güçlü hissedilir? Ben şuan 19 haftaligim bazen hareket hissediyorum bazen hissedemiyorum. 1gun hissetsem 2 3 gun hissetmiyorum
ben tam 19 da hıssetmıstım cnm suan baya baya ben burdayım dıo

Kilosu da 548 cok cok az . Haftaya gel karar verelm gibisinden bisiler dedi ya
kendını korkutma bn senle aynı haftadayım dun kontrolum vardı 24. hafta şeker traması yapıldı bebk kılosu 630 normal herseyın suyun gayet ıyı dedı

kızlar merhaba şeker yuklemesı yapıldı sanırım 75 mg yapıldı henuz doktora gostermedım saglık ocagındakı hemsıre ıyı sıkıntı yok dedı bakabılırmıısnız sızde

Normal ki tansiyonun zaten normal tansiyon 12.8. Büyük 120-130, küçük 70-90 oluyor
Benim işte hep böyle çıktı 1 hafta ölçüm kontrolü yapmıştık yaa doktor normal dedi şimdi bende kendimi korkutmak istemiyorum yaaa

acaba geceleri çok terlemeye başlayan var mı ? Burada hava birden ısındı , dün gece kan ter içinde kalktım . Sizde de oluyor mu ? Hava daha 30 derece ancak oldu şimdiden böyleyse yazın çok fena geçecek
vala bennnn suan esımle oglum usuyolar ben yanıyorum resmen ve mıde yanmam var sabahları saçlardan dıyorum suan ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…