2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gayet iyi görünüyor referans aralığında ☺ ben de çarşamba günü yaptırdım ama hala çıkmadı sonuçlar. Sağlık ocağındaki hemşiremi aradım dün 1 saatlik olan çıkmıştı ama hala devamı yok e nabıza da düşmedi o 1 saatlik çıkan da biraz yüksek çıkmış

vala bennnn suan esımle oglum usuyolar ben yanıyorum resmen ve mıde yanmam var sabahları saçlardan dıyorum suan ıcın
Mide yanmalarının saçla pek ilgisi yok canım ya, görümcemin de çok yanıyordu çocuk kel doğdu bilimsel olarakta yok karşılığı zaten mide asidimiz yükseliyor ve organlar sıkışıyor benim de yanıyordu yine yanıyor naneli sakız ve maden suyu çok rahatlatıyor ben kesinlikle ilaç yerine bunları tercih ediyorum

15 bin adım çok olmuş ister istemez yorulmuşsundur yorulunca hareketler hissedilmiyor cidden, dinlenince tekrar rutinine dönersin inşallah

Kızlar merhaba nasılsınız ayy kızlar ölüyorum mide yanmasından ben hayla bursadayim düğünü bekliyorum gel git yapmak istemedim bende bebeişi en son 3 Nisan gördüm daha görmedim inşallah İstanbul'a gidince bebişi gormeye gidicem daha hiç bir hazırlık yapmadım hiç bir şey almadım gidicem almaya

kızlaaaar duvara led isimlik yaptiraniniz yada siparis vereniniz var miii gorsel ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20240510_160848_Instagram.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 97
Ben de gelmesin dedim ama dinlemedi. Bu defa eşim de tecrübeli gördü anladı istemiyor annesini. Ben halledeceğim merak etme diyor, şükür doğumdan 2 gün önce kadın tuttum. Heryer tertemiz, bebeğin kıyafetlerini yıkadım annem ablam da ütüledi. Eşyaları hazır. Hastaneden eve gelince yapacak iş yok. Bir gün önceden arayıp yardım edecek birşey var mı diye sordu. Sağolsun. Bir yemek pişecekti onu da annem yaptı zaten.

Ben annemi istemiştim. Bez bağlarken göbek kısmına dikkat etmek lazım, kız bebek alt silerken arayı silmek lazım, ilk yıkamada suyun sıcaklığı ve kulağa su kaçmasın, üşümesin diye dikkat lazım , 3 gün ayağa zor kalktım, dışarıdan yiyemem evde yemek pişmesi lazım. Tuvalete eşin götürüyor, acil ihtiyaçları eşin alıyor ya da bebeği arada taşıyor emzirirken kucağına veriyor vs yardımcı oluyor. 5. Gün iki anneyi karşıma aldım, eşimi yanıma aldım konuştum. Siz gidin artık. Biz de karı koca olarak üstesinden gelelim. İhtiyaç olursa çağırırız teşekkürler dedik gönderdik

Kesinlikle hiç gerek yok ya bence kendimizi düşünmeliyiz kendimizi ve bebeğimizi düşünmeliyiz yani yani kimse kusura bakmasın destek değillerse köstek de olmasınlar
İlk bebekte neyin içine düştüğünü bilemiyorsun sonradan anlıyor insan. Gelecekse bile şunu yap bunu yap diye yönlendirmeliyiz. Susmak çözüm değilmiş

Merhaba nasıl oldu bebiş hareketleri

Toplanmalara doktor normal dedi, eğer ciddi sancın başlarsa kasılmalar vs eminim beni arayacaksın dedi şiddetli ağrı olur dedi bana
Teşekkür ederim ben de arkadaşımla konustum Kadin doğum doktoru o da normal dedi tas gibi olması lazımmış ve de ağrı olması lazımmış kötü bir durum olması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…