Gayet iyi görünüyor referans aralığında ☺kızlar merhaba şeker yuklemesı yapıldı sanırım 75 mg yapıldı henuz doktora gostermedım saglık ocagındakı hemsıre ıyı sıkıntı yok dedı bakabılırmıısnız sızde
Eki Görüntüle 3425506
Mide yanmalarının saçla pek ilgisi yok canım ya, görümcemin de çok yanıyordu çocuk kel doğduvala bennnn suan esımle oglum usuyolar ben yanıyorum resmen ve mıde yanmam var sabahları saçlardan dıyorum suan ıcın
Hiç yok yere stres yapma gayet iyi merak etmeBenim işte hep böyle çıktı 1 hafta ölçüm kontrolü yapmıştık yaa doktor normal dedi şimdi bende kendimi korkutmak istemiyorum yaaa
Çok güzelmiş kaça yaptırdınİsimli sipariş verdim güvenilir bir yer mi bilmiyorum inşallah gelir
1000. Sayfayı uyuyarak kaçırdım sen yazmışsın sevindim canım1000. sayfamız hayırlı olsun annişler
Set olarak 1320Çok güzelmiş kaça yaptırdın
Canım memnun kalırsan gelince yazarmısın bende ona göre sipariş vereyim burayaSet olarak 1320
Sadece tulum şapka 430
Ayyy ne güzell maşallahHer hafta daha da artıyor 24 den önce duzenli değil mesela 27 de güç artıyor ayaktayken de hissediyorum artık kafasını ayaklarını falan
15 bin adım çok olmuş ister istemez yorulmuşsundur yorulunca hareketler hissedilmiyor cidden, dinlenince tekrar rutinine dönersin inşallahDün Bursaya gittik eşimle günübirlik gezmeye, 15 bin adıma yakın atmışım aslında fazla değil ama yorulmuşum haliyle bugün de misafirim vardı o yüzden tüm gün ayakta ve mutfaktaydım. Bebeğin hareketlerini çok az hissettim hatta hissetmedim gibi bişey. Şu an uzanıyorum normalde bu saatlerde aşırı hareketli oluyor ama hala bi tık yokbi de bugün çok tuhaf bi his oldu sanki içimde zıpladı hopladı gibi bişey yaptı ve o an o bölge acıdı baya ve içim çekiliyo gibi hissettim ve hemen uzandım neden böyle oldu acaba tedirgin oldum
ben ozaman kendi sesimden baska nisey duymam buyuk ihtimal o tur olaylarda kulaklarimi cok guzel kapatiyorumEn önemlisi doğum başladığı zaman kimseye haber vermemekmis hep stres yaptiriyorlarmis
Ben de gelmesin dedim ama dinlemedi. Bu defa eşim de tecrübeli gördü anladı istemiyor annesini. Ben halledeceğim merak etme diyor, şükürBenim kv. de kötü kalpli fena bi insan değil ama kendisinden başka herkesi özellikle gelinlerini yetersiz görmek gibi bir huyu var. Kendini mükemmel ve kusursuz görüyor o yüzden aklınıza gelebilecek her konuda (başta çocuk konusunda) karışmak, müdahele etmek, akıl vermek gibi huyları var. İki eltim var ikisinin de iki çocuğu var gözlemlediğim için ve eltilerimle bu konuda çok konuştuğumuz için biliyorum ki çok problem yaşıycaz bebeğim doğduktan sonra, en başta hastanede ve evde benim yanımda kalma kavgası vericek eminim, ama ben tabiki de annemi istiyorum ve bu konuda netim. Kendimi şimdiden doldurmamaya çalışıyorum ama başıma gelecekleri de biliyorum ne yazık ki.. biberon aldık diye bile laf etti, biberonu eşittir mama vermek olarak görüyor çünkü kendisi. O çocuk anne sütüyle büyüycek bilmem ne gibi laflar etti mesela. Ben biberonu mama veriyim diye değil sütümü sağınca vermek için aldım halbuki
Ben annemi istemiştim. Bez bağlarken göbek kısmına dikkat etmek lazım, kız bebek alt silerken arayı silmek lazım, ilk yıkamada suyun sıcaklığı ve kulağa su kaçmasın, üşümesin diye dikkat lazım , 3 gün ayağa zor kalktım, dışarıdan yiyemem evde yemek pişmesi lazım. Tuvalete eşin götürüyor, acil ihtiyaçları eşin alıyor ya da bebeği arada taşıyor emzirirken kucağına veriyor vs yardımcı oluyor. 5. Gün iki anneyi karşıma aldım, eşimi yanıma aldım konuştum. Siz gidin artık. Biz de karı koca olarak üstesinden gelelim. İhtiyaç olursa çağırırız teşekkürler dedik gönderdikoha esime bakisim yeterdi galiba bu konuda bidahada adim atamazdi yamacima benim cenemde durmaz cunku bide ben kendi annemi bile istemiyorum ya napcak annem kendimi beslicek sanki temizlik yemek ihtiyacim olur bi onuda esim yapar olabildigince artik cok gelsin gitsinler istemiyorum ya 2 taraf icinde gecerli
İlk bebekte neyin içine düştüğünü bilemiyorsunKesinlikle hiç gerek yok ya bence kendimizi düşünmeliyiz kendimizi ve bebeğimizi düşünmeliyiz yani yani kimse kusura bakmasın destek değillerse köstek de olmasınlar
Merhaba nasıl oldu bebiş hareketleriBenim kv. de kötü kalpli fena bi insan değil ama kendisinden başka herkesi özellikle gelinlerini yetersiz görmek gibi bir huyu var. Kendini mükemmel ve kusursuz görüyor o yüzden aklınıza gelebilecek her konuda (başta çocuk konusunda) karışmak, müdahele etmek, akıl vermek gibi huyları var. İki eltim var ikisinin de iki çocuğu var gözlemlediğim için ve eltilerimle bu konuda çok konuştuğumuz için biliyorum ki çok problem yaşıycaz bebeğim doğduktan sonra, en başta hastanede ve evde benim yanımda kalma kavgası vericek eminim, ama ben tabiki de annemi istiyorum ve bu konuda netim. Kendimi şimdiden doldurmamaya çalışıyorum ama başıma gelecekleri de biliyorum ne yazık ki.. biberon aldık diye bile laf etti, biberonu eşittir mama vermek olarak görüyor çünkü kendisi. O çocuk anne sütüyle büyüycek bilmem ne gibi laflar etti mesela. Ben biberonu mama veriyim diye değil sütümü sağınca vermek için aldım halbuki
Oyy kıyamam yaa onlar da mı yoruluyor
Ben hafifi hafif hissedince doktora gitmekten vazgeçtim ama bugün iyice bi dinlenip uzanıcam o zaman daha hareketli oluyor yavruşum benimle beraber yoruldu heralde
Magosit ve osteocare dönüşümlü canım. Osteocare de dvit ve kalsiyum da var
Toplanmalara doktor normal dedi, eğer ciddi sancın başlarsa kasılmalar vs eminim beni arayacaksın dedi şiddetli ağrı olur dedi banaBenim Genel olarak da karnım sert ya toplanmalar haricinde de öyle normal mi ki.
Tabiki yazarımCanım memnun kalırsan gelince yazarmısın bende ona göre sipariş vereyim buraya
Çok şükür bugün evdeydim dinlendim normale dönmeye başladı, çok sağolun15 bin adım çok olmuş ister istemez yorulmuşsundur yorulunca hareketler hissedilmiyor cidden, dinlenince tekrar rutinine dönersin inşallah
Merhaba bugün evde dinlendim hep ve normale dönmeye başladı çok şükürMerhaba nasıl oldu bebiş hareketleri
Teşekkür ederim ben de arkadaşımla konustum Kadin doğum doktoru o da normal dedi tas gibi olması lazımmış ve de ağrı olması lazımmış kötü bir durum olması için.Toplanmalara doktor normal dedi, eğer ciddi sancın başlarsa kasılmalar vs eminim beni arayacaksın dedi şiddetli ağrı olur dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?