2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim kv. de kötü kalpli fena bi insan değil ama kendisinden başka herkesi özellikle gelinlerini yetersiz görmek gibi bir huyu var. Kendini mükemmel ve kusursuz görüyor o yüzden aklınıza gelebilecek her konuda (başta çocuk konusunda) karışmak, müdahele etmek, akıl vermek gibi huyları var. İki eltim var ikisinin de iki çocuğu var gözlemlediğim için ve eltilerimle bu konuda çok konuştuğumuz için biliyorum ki çok problem yaşıycaz bebeğim doğduktan sonra, en başta hastanede ve evde benim yanımda kalma kavgası vericek eminim, ama ben tabiki de annemi istiyorum ve bu konuda netim. Kendimi şimdiden doldurmamaya çalışıyorum ama başıma gelecekleri de biliyorum ne yazık ki.. biberon aldık diye bile laf etti, biberonu eşittir mama vermek olarak görüyor çünkü kendisi. O çocuk anne sütüyle büyüycek bilmem ne gibi laflar etti mesela. Ben biberonu mama veriyim diye değil sütümü sağınca vermek için aldım halbuki
Oyy kıyamam yaa onlar da mı yoruluyor
Ben de dün baya yoruldum dünden beri çok hissedemiyorum. Şimdi de çok güçsüz attı bi tane ne yapsam bilemedimm
Ben hafifi hafif hissedince doktora gitmekten vazgeçtim ama bugün iyice bi dinlenip uzanıcam o zaman daha hareketli oluyor yavruşum benimle beraber yoruldu heralde
Kızlar hangi magnezyumu kullaniyorsunuz
Magosit ve osteocare dönüşümlü canım. Osteocare de dvit ve kalsiyum da var

Allahım ne kadar düşüncesiz insanlar var, hepsinden sana sığınıyorum eşlerimizin tavrı ve desteği çok önemli bu konuda
27+0 dan tünaydın kızlar 1 kg , 35 cm olmuşuz Eki Görüntüle 3425421
Oyy maşallah kuzucuk nasıl da güzel ağzısı burnusu Allahım nazarlardan korusun

Kızlar iki gündür ara ara gelip giden vajinamda baskı hissediyorum sanki, şimdi de erken doğum korkusu sardı

Kızlar iki gündür ara ara gelip giden vajinamda baskı hissediyorum sanki, şimdi de erken doğum korkusu sardı
Canım aynı şeyi sürekli bi sen bi ben yazıyoruz bende de aynı korku var inan dün gece uyumadım resmen kafama taktım

Canım aynı şeyi sürekli bi sen bi ben yazıyoruz bende de aynı korku var inan dün gece uyumadım resmen kafama taktım
Ah evet seninle aynı şeyleri yaşıyoruz canım, bıçak batması şimdi de baskı gibi yani iki gündür gelip gidiyor ama var, randevum da 20 sinde, böyle böyle kafayı yicez heralde

Osteocarenin hangisi acaba fotoğraf atarmisiniz

Çok güzeller güle güle kullan bebiş için de isimli mi yaptıracaksın yoksa ekru bir tulum mu alacaksın
İsimli sipariş verdim güvenilir bir yer mi bilmiyorum inşallah gelir

Eklentiler

• Screenshot_20240510_135708_Instagram.webp
    29 KB · Görüntüleme: 85
Selam kızlar bugün katledilen öğretmen vardı okula gitmedim yasını tutuyoruz. Sonra çocuklar olmadan ilk kez yalnızım alışveriş yapayım dedim 7 binlik oldum ilk aşama için baby me temizlik maçlı pamuk mendiller aldım bebeğin altını ilkini bunlarla temizlerim kullanmak nasip olsun inşallah. Baby turco yenidoğan da aldım 50 adet 115 ti unutmadıysam, prima 70 kişi 550 civarı şok oldum ama kullanmama amacım içeriği tabiki. Bolca kıyafet biberon emzik ne varsa aldım tırnak bakımına kadar

Eklentiler

• IMG_4624.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 89
En önemlisi doğum başladığı zaman kimseye haber vermemekmis hep stres yaptiriyorlarmis

Benimki de öyle bu arada rahime ağzına dikiş atıldığında sözde bana bakmaya geldi inanılmaz bütün gün oturuyor salonda örgü örüyor telefonuna bakıyor çay içiyor kim ameliyatlı belli değil, Allah’tan benim eşim direk söylüyor benim de zaten tavrımdan belli oluyor ben de söylüyorum gerektiğinde gönderdik mesela onu şimdi boş boş oturacaksınız niye geliyorsunuz ya tıpkı seninkiler gibi inanılmazlar işte çok meraklılar

Bu tam anlamıyla benim işte gerçekten ben de istemiyorum bana bir yardımları olacağını düşünmüyorum iki tarafında tam tersine sinir stres sahibi yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…