2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yalancı sancılar nasıl oluyor tam olarak
belki farklı farklıdır ama bende özellikle karnın aşağı ön kısmında bir anda sertleşme oluyor sanki bebek oraya toplanmış gibi
bununla birlikte hafif bir regl sancısı yine karnımın alt ve ön tarafında başlayıp aşağı doğru iniyor bi 30 saniye fln sürüp bitiyor
o toplanma hissi ile birlikte karnımdaki sertleşme de düzeliyor. braxton hicks dedikleri kasılmalar sanırım bunlar.

sjsjsj tatli ince cizgim asla hayir demem les gibi havalar ya rezalet gercekten

Hımm evet öyle bir mağazanın olmaması kötü olmuş, ama inşallah gönlünüzce alırsınız her şeyini
Hangi bebek bezini dusunuyrosunuz 1 ve 2 numaradan kaçar adet bir de
Ben baby turco kullanmak istiyorum ama yeni doğum yapmış bir tanıdığım hiç kullanmadığı kapalı paket sleepy yenidoğan bebek bezi verdi bana sanırım 2 paket kadar. Mecbur ilk onunla başlıycam sonra duruma göre bakıcam memnun kalırsak ondan devam ederim

Benim de iki gündür bel ağrım var acaba ondan sordum bu haftalarda başlıyor sanırım yalancı sancılar değil mi

Kızlar dövmenin olduğu kısmım çok ağrıyor bugün önceden sağıma yattığımda olurdu şimdi yürürken bile ağrıyor yanıyor sanki çok değişik doktorum rahmin batıyordur dedi ama bu hep böyle batıcak mı çok rahatsız edici

Eklentiler

• 1000062148.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 142
Şöyle denk geldim, atayım.

Eklentiler

• Screenshot_20240516_225231.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 110
Kızın oluyordu yanılmıyorsam. Kızlar genelde oraya toplanıyor Ben de kızıma hamileyken bunu çok yaşadım

Son adet tarihiniz nedir sezeryan daha önce yapılıyor diye biliyorum neye göre ayarladı acaba doktorunuz doğuracağınız zamanın kaç gün öncesi oluyor yani
Son adet 16 Kasım transfer 5 Aralık bugün 26 haftalık oldu yani ama ult.biraz daha önde 38 hafta olarak hesapladı ama neye göre sormadım genelde sezaryani 38de yapıyorlar sanırım sancılar falan başlayıp doğum başlamasın diye ama nasıl olursa olsun Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin

Kızın oluyordu yanılmıyorsam. Kızlar genelde oraya toplanıyor Ben de kızıma hamileyken bunu çok yaşadım
Evet kızım olucak ama o hep aşağıda yukarı çıkmadı henüz hatta doktora gittiğim zamanda ağrıyordu rahim balon gibidir şişer bu yüzden rahmin kaburgana batar sadece bebekten dolayı yaşanmaz dedi ınsallah devamlı yaşamam gerçekten artık oturup ağlıcak duruma geldim ne yatabiliyorum, ne oturabiliyorum ,ne yürüyebiliyorum

Ben de 1 paket sleepy 1 paket molfix aldım denicem bakalım
Baby turco ilk çıktığı zaman çok iyiydi ama sonradan çok bozdu kendini. Kızımda bir paket almıştım içinde kuru kuru şeyler çıkmıştı hatta şikayetvara yazmıştım bu nasıl bez diye sonra da bidaha almadım. Sleepy de kalıbı küçük incecik olmuş yapısı şuan için molfix hepsinden daha iyi. Ben molfix alırım büyük ihtimalle.

Ben geçen sene sleepy kullandım 5 numarada Molfix e geçtim. İkisinden de memnunum. Ama sleepy 2023 te almıştım bir sürü elimde kalmıştı. Bebeği olacak yakınıma veririm diye beklettim bu sene bize nasip oldu kalan paketleri kullanacağım. Yenileri belki dediğin gibi ince ve küçük olabilir. Molfix markette alınanlar içi mavi, İnternet siparişlerim içi beyaz geliyor. Sebebi var mı acaba

Valla ilk gün bakicam çok fazla koku olmazsa tabi ki evimi tercih ederim.Ama rahatsız edici olursa mecburen 2-3 gün katlanicaz gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…