2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
O zaman korkma canım bişi olmaz merak etme. Kontrole gittiğinde doktoruna söyle mutlaka. Ona göre randevunu oluşturur.

Aranizda ögretmen olan var mi seminerler yuz yuzeymis galiba bu durumda benim tam 31+5 e denk geliyor okul bitisi yani 8 haftam yaniyor mu direk
Cnm ben hic okula sormadan 32 haftamda calisabilir raporu alip gitmeyi dusunuyorm. Artk olmaz derlerse duruma bakarm. Ama sorsam direkt olmaz diecekler bu sekilde hem oncrsi hem sonrasi yaniyor izinlerimizin.

Hayr seminerin bitince 31+ 4 oluyor sanirim . Ya yonetmelikte fiilen calismadgmz icin izni aktaramiyorzama iller arasinda tutarszlk var kabul eden de var etmeyen de.
32+0 da calisabilir raporu veriyorlar ya onu okul kapanmadan verebilirsek dogum oncesi izni dogum sonrasina aktarabiliyoruz diye biliyorum

Selam kızlarr bizimde bugün kontrol günümüzdü, kızçem bize dil çıkardı 29+3 kilosu 1300 gram olmuş iri bebek degil normal gidiyoruz dedi ama boyunu söylemedi zaten dilini çıkarmadığı zamanlarda da ayağını yiyordu bi sonraki kontrole tam 32. Haftada gel çalışır çalışamaz raporunu halledelim dedi.

Eklentiler

• IMG-20240518-WA0002.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 109
Kızlaar herkese selam, bugün kıyafet işini halettim çok şükür daha da almam en zoru buydu benim için.
Aklımda bir şeyler var cevaplayabilir misiniz tecrübeli olanlar ya da alışverişlerini tamamlayanlar teşekkür ederim şimdiden
Deterjan ne kullanacaksınız
Bebiş nasıl uyuyacak geceleri üst örtmeyin diyorlar yenidoğan uyku tulumu falan almak gerekiyor mu gerekiyorsa nasıl bişey
Hastaneye çarşaf götürmek gerekiyor mu bebeğin altına, çoğu yerde görüyorum koyuyorlar çantaya bi de bebek fotoğraflarında görüyorum hastene yatağında altında beyaz böyle güzel çarşaf hastanede mi oluyor o yoksa götürmemiz mi gerekiyor acaba

Bence bir tahlil yapılsa daha iyi olur gibi hem kafan rahat olur
Haklısın canım ben de öyle düşünüyorum , ama gidip doktora böyle desem sinirlenir benden çok mu biliyosun minvalinde. Önceden bi şey sorunca trip yrmişliğim var özel hast. olmasına rağmen

Ben çikolatalı ekmek yedim cihazla 161 çıktı ama normal güzel sağlıklı yediğimde 130 çıktı tokluk. Yükşeme yapacağım artık mecburen

Müslin poşet örtüsü ve müslin örtüler aldım üstünü onunla örterim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…