E tamam o da yükleme gibi olmuşKahvaltı değilde kızartma dürümü yemiştim ondan mı yüksek çıktı acaba 1saat sonra bakıldı yükleme yapılmadı
O zaman korkma canım bişi olmaz merak etme. Kontrole gittiğinde doktoruna söyle mutlaka. Ona göre randevunu oluşturur.Gevşek durumda kordon dedi acaba hareket ettikçe çözülür mü dicem ama bebito tembel hiç pozisyon değiştirmiyorDoktorum da 3 hafta sonrasına randevu verdi, 29. Haftadayım. Acaba ne zaman sıklaştırır randevuları
anamm doğuştan estetikli maşallah
anamm doğuştan estetikli maşallah
Cnm ben hic okula sormadan 32 haftamda calisabilir raporu alip gitmeyi dusunuyorm. Artk olmaz derlerse duruma bakarm. Ama sorsam direkt olmaz diecekler bu sekilde hem oncrsi hem sonrasi yaniyor izinlerimizin.Aranizda ögretmen olan var mi seminerler yuz yuzeymis galiba bu durumda benim tam 31+5 e denk geliyor okul bitisi yani 8 haftam yaniyor mu direk
32.haftan seminere mi denk geliyorCnm ben hic okula sormadan 32 haftamda calisabilir raporu alip gitmeyi dusunuyorm. Artk olmaz derlerse duruma bakarm. Ama sorsam direkt olmaz diecekler bu sekilde hem oncrsi hem sonrasi yaniyor izinlerimizin.
Hayr seminerin bitince 31+ 4 oluyor sanirim . Ya yonetmelikte fiilen calismadgmz icin izni aktaramiyorzama iller arasinda tutarszlk var kabul eden de var etmeyen de.32.haftan seminere mi denk geliyor
Bana tahlilsiz yazdığı için taktım bu kadar yaBen de çoğu zaman oluyor beyaz akıntı doktora sorduğum da problem yok demişti kasinti ve yanma olduğunda gel tahlil yapalim diyot ona göre ilaç yazar.
Kaşıntı yok ama akıntı var hatta geçen hafta sulu olarka gelmişti. Lekelenme yapar diye korkmasam kullanıcam da korkuyorum işteBanada donaxyl yazdı canım mecbur kullanıcam kaşıntım oluyor
32+0 da calisabilir raporu veriyorlar ya onu okul kapanmadan verebilirsek dogum oncesi izni dogum sonrasina aktarabiliyoruz diye biliyorumHayr seminerin bitince 31+ 4 oluyor sanirim . Ya yonetmelikte fiilen calismadgmz icin izni aktaramiyorzama iller arasinda tutarszlk var kabul eden de var etmeyen de.
Bence bir tahlil yapılsa daha iyi olur gibi hem kafan rahat olurBana tahlilsiz yazdığı için taktım bu kadar ya
Haklısın canım ben de öyle düşünüyorum , ama gidip doktora böyle desem sinirlenir benden çok mu biliyosun minvalinde. Önceden bi şey sorunca trip yrmişliğim var özel hast. olmasına rağmenBence bir tahlil yapılsa daha iyi olur gibi hem kafan rahat olur
Ben çikolatalı ekmek yedim cihazla 161 çıktı ama normal güzel sağlıklı yediğimde 130 çıktı tokluk. Yükşeme yapacağım artık mecburenSlm kızlar dün doktor muayenem vardı açlık tokluk şekere bakıldı açlıkta bir sorun çıkmadı tokluk ta biraz yüksek çıktı doktor diyet verdi çok uygulayabileceğimi sanmıyorum sizce gerek varmı diyete çokmu yüksek çıkmış
Ben çalışır raporu alıp şansımı deneyeceğim yoksa hiç izin kullanmamış oluyoruz ya .Aranizda ögretmen olan var mi seminerler yuz yuzeymis galiba bu durumda benim tam 31+5 e denk geliyor okul bitisi yani 8 haftam yaniyor mu direk
Müslin poşet örtüsü ve müslin örtüler aldım üstünü onunla örterim diyorumKızlaar herkese selam, bugün kıyafet işini halettim çok şükür daha da almamen zoru buydu benim için.
Aklımda bir şeyler var cevaplayabilir misiniz tecrübeli olanlar ya da alışverişlerini tamamlayanlar teşekkür ederim şimdiden
Deterjan ne kullanacaksınız
Bebiş nasıl uyuyacak geceleri üst örtmeyin diyorlar yenidoğan uyku tulumu falan almak gerekiyor mu gerekiyorsa nasıl bişey
Hastaneye çarşaf götürmek gerekiyor mu bebeğin altına, çoğu yerde görüyorum koyuyorlar çantaya bi de bebek fotoğraflarında görüyorum hastene yatağında altında beyaz böyle güzel çarşaf hastanede mi oluyor o yoksa götürmemiz mi gerekiyor acaba
Peki şeker yüklemesi yap dediler mi benimkide sınırın az üstünde . Açlık 84 tokluk 161 ve 130 çıktı iki defa baktımBana şeker yüklemesi yapılmadan bakıldı açlık 83 tokluk 147 çıktı
Benim 32 seminere denk geliyor son hafta yüzyüze yapılacakmış çalışır alabiliriz inşallahAranizda ögretmen olan var mi seminerler yuz yuzeymis galiba bu durumda benim tam 31+5 e denk geliyor okul bitisi yani 8 haftam yaniyor mu direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?