Aaa çok değişik doktora güveniyorsan güven o zaman ona canimHaklısın canım ben de öyle düşünüyorum , ama gidip doktora böyle desem sinirlenir benden çok mu biliyosun minvalinde. Önceden bi şey sorunca trip yrmişliğim var özel hast. olmasına rağmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa çok değişik doktora güveniyorsan güven o zaman ona canimHaklısın canım ben de öyle düşünüyorum , ama gidip doktora böyle desem sinirlenir benden çok mu biliyosun minvalinde. Önceden bi şey sorunca trip yrmişliğim var özel hast. olmasına rağmen
Evet olabilir haklısınÖnemli bir durum olsaydı daha da erken çağırirdi herhalde
Evet su olayını duydum canım bende, dikkat edeceğim artık daha çok içmeyeCanım hiç korkma ama tabiki doktoruna bildir
Benim arkadaşın dolandı ama sorun değil kendi kendine o çıkartır sadece çok su içmesini önermişti
İnşallah canımO zaman korkma canım bişi olmaz merak etme. Kontrole gittiğinde doktoruna söyle mutlaka. Ona göre randevunu oluşturur.
kendi doktoruna bi git goster ama genelde 1 tur olabilir olarak kabul ediliyo diye biliyorum normal dogum yaptirmak istemiyolar bazen sezeryan yapiyolar canim telaslanma ama doktorunda kisa vadede bilgisi olursa daha iyi olur tabiKızlar günaydın, dün detaylı ultasona girdim tekrar. Damarımda kan akım direnci vardı, onun durumuna bakıldı. Bebiş iyiymiş ama boynunda kordon varmış, rapora yazıyorum doktoruna mutlaka söyle dedi radyoloji uzmanı. Hiç duyan var mı böyle bir durumu? Kontrolüme daha 3 hafta var, acil gitmem gereken bir durum mu bilemedim![]()
evet yuksek cikmis baya insulin baslatirlar buyuk ihtimal az doz onu duzenlj kullanirsin bide diet yaparsin miiisssEki Görüntüle 3429028 merhaba canlar şeker yüklemesi yaptırdım çok yüksek çıktı gebelikte son 3 ayım şekerim yüksek çıkıyordu o şeker yüklemesini zorunlu tuttular diyet listesi verdi şimdilik endokrinolojiye gideceğim riskli gebelik kategorisindeyim öneriniz var mı ne yapmam gerekiyor başınızdan geçen var mı
kiiiz anne karnindada burun estetigi yaptirilmaz kii yiaaaa tututu masallaaaaaah
Sizi çok iyi anlıyorum ben de öyleyim aslında bazen bir gün bir hafta gibi geçiyor az kaldı ama Allahın izniyleKızlar şükür az kaldı doğumlarımıza ama ben kendi adıma çok yıprandımsürekli bişeyler çıkıyor isyan etmek istemiyorum ama bi oh diyemedim hamileliği rahat geçen insanlara çok özeniyorum sağ Salim kucağımıza alsaydık
sanırım psikolojik olarak güçlü değilim
![]()
nasil bi kanamaydi canim gecmis olsun rengi falan pihtilimiydiKızlar benim kanamam olduazdı Dr takip et hareketleri vs dedi lavaboda oldu korkuyorum yine de
Sen alirsin ozaman ,dogum oncesinide aktarabiliyosun ozaman ,benim cuma tam 31+5 oluyo o yuzden aktarabiliyomuyum bilmiyorumBenim 32 seminere denk geliyor son hafta yüzyüze yapılacakmış çalışır alabiliriz inşallah
Canım bi acile gitme durumun varsa gitsen mi ki ? Hemen korkma belki enfeksiyon vs yapmıştır ama acilde baktırsan için rahat olurKızlar benim kanamam olduazdı Dr takip et hareketleri vs dedi lavaboda oldu korkuyorum yine de
Dogum oncesini aktarabiliyosun diye biliyorum totalde 16 haftaKızlar diyelimki ben 32 de çalışabilir aldım.37 kadar çalıştım 38.haftada doğum yaptım kaç hafta izinli olacağım doğumdan sonra .
Dr gittin mi? Kan uyuşmazlığı var mıydı?Kızlar benim kanamam olduazdı Dr takip et hareketleri vs dedi lavaboda oldu korkuyorum yine de
Canım bu korkular doğunca da bitmeyecek maalesef annelik hep tedirginlik hep endişe hali :) ne kadar kendini telkin edip olumlu düşünürsen sakin olursan çocuğun da sakin olur. Korkma her şey iyi olacakKızlar şükür az kaldı doğumlarımıza ama ben kendi adıma çok yıprandımsürekli bişeyler çıkıyor isyan etmek istemiyorum ama bi oh diyemedim hamileliği rahat geçen insanlara çok özeniyorum sağ Salim kucağımıza alsaydık
sanırım psikolojik olarak güçlü değilim
![]()
Bu arada tansiyonum 13-14 civarı yükselip düşüyor korkuyorum moralim iyice bozulduCanım bu korkular doğunca da bitmeyecek maalesef annelik hep tedirginlik hep endişe hali :) ne kadar kendini telkin edip olumlu düşünürsen sakin olursan çocuğun da sakin olur. Korkma her şey iyi olacak
Doktorun ne dedi ne önerdiBu arada tansiyonum 13-14 civarı yükselip düşüyor korkuyorum moralim iyice bozuldu![]()
Bol bol su iç dinlen dedi henüz tehlikeli olacak bi yükseliş yok dedi bu sefer de kafama takıyorum ya yükselirse diye kısır döngüDoktorun ne dedi ne önerdi