- 28 Haziran 2016
- 3.657
- 2.721
- 133
Cnm kuzenim gecen sene 28.de geldi memlekete 32. De gitti ama rapor almisti sanrm doktordan. Bir sknti yasamadikizlar hic 29 - 30 haftalarinda ucak yada karayolu seyahati yapan yok muuu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm kuzenim gecen sene 28.de geldi memlekete 32. De gitti ama rapor almisti sanrm doktordan. Bir sknti yasamadikizlar hic 29 - 30 haftalarinda ucak yada karayolu seyahati yapan yok muuu![]()
İnşallahh.. avent aldım bir de 30 ml çok küçük bir biberon da aldım bunun için sence işe yarar mı?Canım ben doğum çantama sma mama ve philips avent biberonu koydum ilk geldiğinde zaten emzirmeye çalışıyorsun benim hemen sütüm gelmedi sezeryan oldum hemen mama hazırlayıp verdik ama mamayı da şu şekilde verdik biraz biberondan emdi sonra hemen biberonu çekip memeyi tutturduk ki memeyi de reddetmesin emsin zaten o emdikçe sütte iniyor memeye çok şükür hiç sarılık problemi yaşamadım meme reddi de inşallah yine yaşamayız![]()
3-6 aylık alBir sayfadan böyle bişi kaydetmiştim yeni anne olacaklar için mantıklı geldi bakabilirsin canım
Şu an 28+6 yım yolculuk yapabilirim bence sorun görmüyorum kendimde :) Ama çok ayakta kalıp gezilecek bir şeyse o zorlayabilir. Uçak 36dan sonra komple yasak diye biliyorum şu an dr izni ile uçulabilir.kizlar hic 29 - 30 haftalarinda ucak yada karayolu seyahati yapan yok muuu![]()
Acı eşiğiyle ilgili bir şey değil canım , benim acı eşiğim çok yüksektir normalde gıkım çıkmaz, doğumdan da normalde acı eşiğimden ötürü korkmazdım herkes sen normal doğurursun diyordu aşıdan bu kadar yamuldum nasıl doğrucağımın derdine düştüm 2 gündürBebeklerimizin mama ve bez e verdiği tepkiler gibi bizlerin de aşıya verdiği tepkiler ne kadar çok farklılık gösteriyorben aşı oldum hafif acıdı üstüne de yattım, işte çalışırken de öldüm bittim zorlamadı, ev işi yaparken de hafif acısı oldu ve 2.güne o da geçmişti ateş ve ya başka bir şey de olmamıştı. Belki de acı eşiği ile ilgilidir
![]()
Olabilir canım bilemedim ben de ya. Çok değişkenlik gösteriyor kişiye göre o yüzden acı eşiğiyle ilgili herhalde diye düşündüm. Yıllardır tetenoz yaptırıyorum çünkü işim gereği de hiç yamulmadımAcı eşiğiyle ilgili bir şey değil canım , benim acı eşiğim çok yüksektir normalde gıkım çıkmaz, doğumdan da normalde acı eşiğimden ötürü korkmazdım herkes sen normal doğurursun diyordu aşıdan bu kadar yamuldum nasıl doğrucağımın derdine düştüm 2 gündürsanırım hepsi bünyeye etki ve şans meselesi
bende alcam doktor karayoluna dediki kisa yorucu olmayana okey 8.30 dedim bu yorucu hayir dedi ucak otoyol karisimi yapcaz 3 saat total dedim 1.30 1.30 seklinde nerdeyse ona tamam dedi sonra hava yolunu arastirirken izin olayini gordum yazdim engelin olmazsa yazarim tabiki dedi yolculuktan 1 1hafta once bi bakicak bide 1 gun once gidicem insallah sorunsuz olur bende bunaldim bi hava degisikligine ihtiyacim varCnm kuzenim gecen sene 28.de geldi memlekete 32. De gitti ama rapor almisti sanrm doktordan. Bir sknti yasamadi
yok ya yazliga gidicem haraket edicegim tek sey evden sahile yuruyus sonra eve donusŞu an 28+6 yım yolculuk yapabilirim bence sorun görmüyorum kendimde :) Ama çok ayakta kalıp gezilecek bir şeyse o zorlayabilir. Uçak 36dan sonra komple yasak diye biliyorum şu an dr izni ile uçulabilir.
Kuşadası yolunu ben hamile değilken çekemiyorum karayolundabende alcam doktor karayoluna dediki kisa yorucu olmayana okey 8.30 dedim bu yorucu hayir dedi ucak otoyol karisimi yapcaz 3 saat total dedim 1.30 1.30 seklinde nerdeyse ona tamam dedi sonra hava yolunu arastirirken izin olayini gordum yazdim engelin olmazsa yazarim tabiki dedi yolculuktan 1 1hafta once bi bakicak bide 1 gun once gidicem insallah sorunsuz olur bende bunaldim bi hava degisikligine ihtiyacim var
Bu bendede oluyo alt karinda ben bebegi rahatsiz ettim diye düşünüyordum demekki hıçkırıkmisAlt karın ve kasıklarda normal tekmelere kıyasla daha hızlı ritmik ve uzun süreli 3-4 dk sürdü kelebek çarpıyormuş gibi titreşimli![]()
temmuz öncesı fıyatmıs oyle soyledı zorunlu olup olmadıgından bahsetmedı ben normal yaptıgım ıcın ılk dogumu buda normal olur dedı cok sezeryanın ustunde durmadı ama forma bakıyorum baya uygunmus sefakoydekı medıpol onu gordumMerhaba, zorunlu sezeryan da mı 21 dediler? Birde normal sgk olunca ne kadar mış fiyat yoksa fark etmiyor mu?![]()
Benim kalçamda bi nokta bazi günler ve bazı hareketlerde o kadar aciyodu ki ufaktan bağırıyodum acı gelinceKizlar selam, 2 gundur sag belim tam kuyruk sokumunun yani gibi kopuyor yani inanilmaz bi agri var hareket ettikce.. napsam bilemedim yoga falan mi baslasam onericeginiz bisiy var mi? Parol ictim iyi gelmiyor, Turkiyedeki doktorum bi krem soyledi o burada yok- buradaki doktorumu arayacagim ama size de sormak istedim yaptiginiz iyi gelen bisey varsa nolur soyleyin![]()
Vala ben de bayramda gideceğim karayoluyla. Doktoruma hiç sormayı düşünmüyorumbende alcam doktor karayoluna dediki kisa yorucu olmayana okey 8.30 dedim bu yorucu hayir dedi ucak otoyol karisimi yapcaz 3 saat total dedim 1.30 1.30 seklinde nerdeyse ona tamam dedi sonra hava yolunu arastirirken izin olayini gordum yazdim engelin olmazsa yazarim tabiki dedi yolculuktan 1 1hafta once bi bakicak bide 1 gun once gidicem insallah sorunsuz olur bende bunaldim bi hava degisikligine ihtiyacim var
benim de tam sagda bir nokta heralde 2-3 gun cok gezip zorlayinca oldu diye dusunuyorum mahvoldum yani hareketlerimi kisitladi. canim ben de bakiyorum simdi kurslara kesinlikle iyi gelicektir dedigin gibiBenim kalçamda bi nokta bazi günler ve bazı hareketlerde o kadar aciyodu ki ufaktan bağırıyodum acı gelince1.5 aydır haftada 2 gün fizyoterapistle yoga yapıyoruz baya rahatladı. Kendi kendime yoga yaparken kendimi mi zorluyodum bilmiyorum ama bu kadar rahatlayamamistim. O tam ağrının yerine göre hareketler ipuçları falan da veriyo.
Benimki de hep sağda yatiyo ama ağrılar hep sol tarafımdabenim de tam sagda bir nokta heralde 2-3 gun cok gezip zorlayinca oldu diye dusunuyorum mahvoldum yani hareketlerimi kisitladi. canim ben de bakiyorum simdi kurslara kesinlikle iyi gelicektir dedigin gibigecen hafta hamile masajina gitmistim bel bolgesine iyi hissetmistim aslinda demek duzenli yapsam yoga vb. iyi olucak. bebis agirlastikca sag tarafami yatiyor nedir anlamadim ozel bolgemde bile sag tarafim hassas gibi butun hissettigim seyler sag
![]()
minnoslar ya saglikla gelsinler de agrilara katlaniriz artik :) bizim 29 mayista randevumuz bakalim ne tarafta neler yapiyorBenimki de hep sağda yatiyo ama ağrılar hep sol tarafımda![]()
Yok canım merak etme. Zaten ultrasonun yanılma payı da oluyor. Benim hep önden gidiyordu 37.de mecburen doğum yaptım (suyum eksiliyordu hep) 3,5 kilo sağlıklı doğdu.Kızlar daha önce doğum yapan anneler, bebek önden giderse erken doğum olur mu? Yani Allah korusun ciğerleri falan gelişmeden?
Ben de bu fistolu takımı almaya karar verdim.hem kullanışlı hem şıkben dün bunları sipariş verdim canm inşallah yakından beğenirim