bana doğumdan bir hafta öncesi günde 2 kere 20 damla dedi. kullanim talimatında günde 3 kere 20 damla yazıyor belki doğumdan sonra o şekilde kullanılıyodur
Merhaba... doğan bebeklerimize sağlık , ailelerine hayırlı olsun diliyorum. Bebeğimin ensesinde beyincige yakın yerde bi kist tespit edildi 29.haftada. sık ve düzenli takip ediliyorum. Allah in izniyle hersey güzel olacak. Ne olursa olsun benim yavrum. 30 temmuz 10.30 38+6 sezeryan doğum olacak Allah izin verirse. Rabbim hepimizi ve bu yolda umutla bekleyen herkesi umduğuna nail eylesin.... Sağlıkla, güzelliklerle kavuşalım miniklerimize Allah in izniyle hep güzel haberler yazmak nasip olsun, hepimize...
Kızlar aranızda göbeği düşen oldu mu benim 3 4 gündür aşağıya indi 2 gündür de ara ara sancılarım oluyo bel kalça kasıklarıma vuran ama düzene girmedi daha 39+1 olduk bugün
Kızlar aranızda göbeği düşen oldu mu benim 3 4 gündür aşağıya indi 2 gündür de ara ara sancılarım oluyo bel kalça kasıklarıma vuran ama düzene girmedi daha 39+1 olduk bugün
Bana arkadaşlarım Dr. Browns un anti kolik biberonunu önermişti ben onu aldım ikilisini ama daha deneyemedim malum doğuramadım daha bir araştır istersen canım
Bana arkadaşlarım Dr. Browns un anti kolik biberonunu önermişti ben onu aldım ikilisini ama daha deneyemedim malum doğuramadım daha bir araştır istersen canım
Activating labor videosundaki hareketleri yaptım geçtiğimiz 2 gün belki de onun etkisidir diye düşündüm ama insan emin olamıyo tam diyorum düzene girdi gibi sonra birden kesiliyo sen bişeyler yapıyo musun ?
Bide pazartesi günü doktor çatı muayenesi yapıp açıklığı kontrol etmişti o sıra karnıma da bastırdı o günden beri çok hafif hafif ağrılarım oluyodu ama önemsemedim
Activating labor videosundaki hareketleri yaptım geçtiğimiz 2 gün belki de onun etkisidir diye düşündüm ama insan emin olamıyo tam diyorum düzene girdi gibi sonra birden kesiliyo sen bişeyler yapıyo musun ?