2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok ayıp ne kadar düşüncesiz insanlar var. Allah yardımcın olsun. Şu dönemde kendi kendimize zor yetiyoruz zaten neyin beklentisi bu anlamıyorum.

Bence direkt olarak eşinize uygun bir dille rahatsızlığınızı belirtin. Bu süreçte herkesin anlayışla yaklaşması gerekiyor sabretsinler biraz canınızı sıkmayın

Söyledim surat yaptım en son patladım kavga bile ettim ama yok karşı taraf açık açık gelelim diyor şaka gibiler ya. Çalışıyorum hamileyim bi haftasonum var anlayışsızlıklarından sıkıldım. Sırf gelmesinler diye biz gidelim vs diyorum ama yok yetmiyor

Ya gerçekten çok haklısın. Ama hani anlayışı geç gelelim diyip çağırılmadıklarında bi alınma da yok hala devam. Eşime söylüyorum dışarda buluşalım vs diye çeviriyor ama bunların bu ev merakı. Her geldiklerinde evi gezmeleri. Çok sıkıldım. Görümcemin ev derdi var. Şehir dışında yaşıyor normalde ama ayın 3 haftası burda kayınvalidemde 1 hafta orda eşi de çalışmıyor şu an kendi de doğum izninde. Burda da sıkılıyor kendine kapı arıyor. İnanır mısın geçen geldiğinde de ablama gitmek istedi ve çağıttırdı kendini ben olmasam annem annem olmasa ablam illa birimize piyango çıkıyor

Hayır evli ve 6 aylık bebekli ama bu onu yıldırmıyor çünkü sosyal hayatı olmadığı için bana sarıyor görümcem evli başka şehirde ama doğurduğundan beri ayın 3 haftası burada 1 haftası orada. Buraya gelince beni geriyor maalesef. Oradaki evi küçük kocasının işini ayarlayıp buraya taşınmanın peşinde ve ne tesadüf ki önüne hep bizim oturduğumuz sitenin ilanları çıkıyor :))) dibime gelmez inşallah

Ne kadar üzücü bir durum

Eğer mesafe koymasaydım aynı durum bende de olurdu. Kendime halim yok zaten bir de hizmet bekliyorlar bu düşüncesizliklerine kızıyorum sana geleceklerine kendilerine çağırsınlar çaya yemeğe. Bu tarz emrivakiler olduğunda eşim açıkça söylüyor sırtı beli ağrıyor uzanıyor vs diye. Keşke söylemeden kendileri akıl etseler. Çalışırken bile sabah işe gideceğimizi bildikleri halde gece 1 den aşağı kalkıp gitmezlerdi

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız alışveriş olarak sadece emzik ve biberon aldım hafta sonu da beşik ve bebek arabasına bakacağım e bebek de 2.ürüne yüzde 60 indirim var beşiği park yatak mı yoksa mobilya mı alsam karar veremedim yatak odası na koyacağım için büyük birşey de istemiyorum önerebileceğiniz beşik ve bebek arabası varmı

Biberon ve mama bundan aldım

Eklentiler

• IMG-20240502-WA0001.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 89
Neee ablan mi inanmıyorum ya bu kadar boşlukları mi var insanların kapı kapı gezecek kadar.

Allah korusun eşinin tarafinda kimse yok mu görümcene saracak bu kadar olmaz ki

Elele baby den Park yatak ve bebek arabası aldım. Güzel görünüyor da tabi kullanmadan iyi midir kötü müdür bilemedim. Kurduk ettik ama fotografını çekmeyi unutup kaldırdım. Yoksa atardım buraya. Ben de oda yapmayacağım. Yatak odasına koyacağım.

Bilmiyorum ki park yatak mı mobilya mı kullanışlı olur diğer çocuklarımda mobilya kullanmıştım park yatak hiç kullanmadım kararsızım

Paylaş canım instadan anlayan anlasın

Eklentiler

• IMG_6629.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 86
Ya mesafe koymaya çalışıyorum. Bakın gelelim diyene gelin demiyorum ya da az görüşüp az bilgi veriyorum ama asla yılmıyor. Yani enterasan bir yönü var.. bir kere geldiler böyle oturdular 12 ye kadar haftaiçiydi artık eşşim bulaşıklara falan girdi anladılar kalktılar herkesi kendileri gibi sanıyorlar. Ama inanın 9 dan sonra koltuktan kalkcak halim yok

Neee ablan mi inanmıyorum ya bu kadar boşlukları mi var insanların kapı kapı gezecek kadar.

Allah korusun eşinin tarafinda kimse yok mu görümcene saracak bu kadar olmaz ki
Onlar yetmiyor artık ahahah ablama anneme sonra bana vs vs bitmiyor. Ama asla dışarda değil illa da ev ortamı seviyor. Söylüyorum sürekli ağrım var zorlanıyorum diye ama o kadar sıkılıyor ki anlamamazlığa geliyor. Bir kere çağırdık yine geldiler tam kapıyı kapıcam arkadan pıtı pıtı kaynanam giriyor onu da getirmişler kayınpederim gelmek istemiyor ama bunlar ana kız bayılıyor

Kana with me2 aldım.Bebek arabasında bagi flexfold aldım.E bebekten iyi gibi kurduk filan ama tabi kullanma şansım olmadı daha malum.Tecrübeli anneler daha iyi bilir

Kızlar hastane de fotoğraf çekimi için isimli mi yaptırdınız düz beyaz mı aldınız mağazadan.Bu arada kendimiz çekeceğiz profesyonel değil tabi

Yüz bulmuş ama ablana niye götürdün ki. Benim suratım gibi surat yapsan sohbeti tikasan sıkılıp bir sure sonra az gelirler ortam yaratma Gerekirse esine misafir ev cocuk is ayni anda yapamiyorum ya isi birakcam ya misafir gelmicek yeter de patlamalar yasa arada, ise yariyor bence esler de rahatsiz zaten de ayip olmasin modundalar sadece. Ayip olsun valla baska turlu kendimizi nasil ayakta saglam beden sağlam psikolojide tutabiliriz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…