Benim elim sabahlıklılara gitmedi , spor bir model aldım , bir tane sabahlığım var onu koymayı düşünüyorum aldığımdan beri hiç kullanmadım bari şimdi işe yarasınBen sabahlıklı almadım ama sizce almak gerek mi?
Dreame d10 oto temizlik haznesi olan modeli aldım ben 1 seneden fazla oldu elim ayağım oldu resmen onsuz hayat düşünemiyorum :) evde iki kedi bir köpek var , iki katlı toplam 240 m2 mükemmel temizlemiyor ama her gün salıyorum alt kata toz tüy herşeyi topluyor . İki gün offline olmuş o zaman kıymetini iyice anladım :) ben gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirimKizlar konulardan alakasiz robot supurgemi degistirecem q7 max ile philips 7000 aqua arasinda kaldm kullanan var mi
Aynen aynı marka kullanıyoruz ben çok memnunum hele kendisini temizlemesi çok iyi, haftalık bakımını yapıyorum 10 dak o kadar , her gün çalışıyor sürekli geçil olan yerlerde :)Onlara o parayı vereceğinize toz hazneli dreame d10 plus alın ben bi 8 aydır felan kullanıyorum annemde de aynısı var bidaha her süpürmede haznesini boşaltmaya gerek kalmıyor 1 ay kadar hazne depolama sağlıyor siz sadece suyunu ve mop pedini değiştiriyorsunuz lazer tampon sensörü çoklu haritalama vs özellikleri mevcut bir bakın derim beni elim ayağım hergün çalıştırıyorum
Son düzenleme: