- 12 Ağustos 2018
- 2.109
- 2.222
- 133
Ben de sadece kapı süsühediye ve süsleme işlerine girmeyeceğim benbelki isimli kapı süsü sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sadece kapı süsühediye ve süsleme işlerine girmeyeceğim benbelki isimli kapı süsü sadece
yavaştan bakıp sipariş vereyim zamanı gelmiş onun da az kaldı doğumlarımızaBen de sadece kapı süsüzaten kimseyide istemiyorum hastanede
Evet evet hemen hazırlayamıyıorlar çünküyavaştan bakıp sipariş vereyim zamanı gelmiş onun da az kaldı doğumlarımıza
Benimde beneğin kafası yukarıda ayaklar aşağıda tekmeleyerek yapmış olması muhtemelKırmızı da geldi pıhtılı şekilde kahverengi de benimkinin plesanta aşağıda olduğu için arada gelirmiş sizinki demi aşağıda
ucaga binicegi zamanki hafta dimi izin alirkenki hafta degil sozlu olarak verdide yazilida verir herhalde araca izin vermedi yol 8.30 saat olmaz dedi bizde ucak ve otoyol olarak gidicez 3 saat oluyo toplamda insallah bisey olmazBebek kaç haftalıksa o haftayı yazıyor tarihi yazıyor uçabilir yazıp kaşeliyor arkadaşıma devlet hastanesinde izin vermediler risk olmamasına rağmen özeller veriyor genelde rahat bir şekilde
Senden de test istemediler mi canım taşıyıcı çıkınca. Bizim gebelik sürecinde öğrendik eşimin taşıyıcı olduğunu Allaha şükür bende saptanmadı. Sende olmadığı sürece extra bir teste gerek kalmıyorEvet canım yok zaten genelde , ama fetal DNA yaptırırken şirkete ayrıca söyleyince extra ücretle oluyor. Benim eşim evlenmeden önce yapılan testte sma taşıyıcısı çıktığı için özellikle firmaların paketlerine dikkat etmiştim o süreçte
Etrafımdaki herkes hamile arkadaşlar 33.haftada olan arkadaşım bizi yardıma çağırdı tek yerleştiremeyeceğim odasını diyeKızlar kıyafetleri ne zaman yikiycaksiniz bugün 30 oldum ben bi korku telaş sardı ya yetisemiycek gibi
Benim de geç döllenme 2 hafta ileri kaymıstı adet tarihim ama şimdi bebiş 2 hafta önden gidiyor.Belki de tarihini yakaladı ama doktorum bişey demedi.Zaten sezeryan olucka 2 hafta önce alırSon adet tarihi doktor geç döllenme dedi ilk sonra kendi adet tarihime kaydı pcos vardı ya adet aram uzardı benim o yüzden 28 Ekim oldu son adet tarihine kaydı yine canım
Emzik biberon aldım hemen hastanede kullanıp alıştırmayı düşünüyorumKızlar emzik ve biberon alacak mısınız ? Bazıları almayın diyor bazıları gerekli diyor. Ve göğüs pompası alsam mı süt sağmak için yoksa emzirmeyi denesem uğraşsam mı? Hemen süt gelmezse zor durumda kalırım diye korkuyorum
Yalnız gerçekten de herkes hamile :) kimi duysam ya başında ya ortasında hamileliğinin bu kış verimli geçmiş :))Etrafımdaki herkes hamile arkadaşlar 33.haftada olan arkadaşım bizi yardıma çağırdı tek yerleştiremeyeceğim odasını diyeona göre hesap yapın benimde şuan 27+3 bayramda 30un içinde oluyoruz o hafta yerleştireceğim herşeyi odasını toparladık sadece kıyafetler kaldı
Genelde açlık ve 1.saat kanı değerlendiriyorlar canımKızlar şeker yüklemesi yaptırıyorum 75 gr, açlık 76 çıkmış, ikinciyi verdim çıkmadı daha üçüncüyü vericem şimdi. Hangisine göre belirleniyor şeker?
Açlık iyi o zaman 1. Saat henüz çıkmadı. Ay ne zor bi işmiş bu kusmamak için zor tuttum kendimiGenelde açlık ve 1.saat kanı değerlendiriyorlar canım
her saat başı için ayrı referans aralıkları var atıyorum 1. saat maksimum 140 2. saat sonu maksimum 120 gibi tam sayılar doğru olmayabilir.Kızlar şeker yüklemesi yaptırıyorum 75 gr, açlık 76 çıkmış, ikinciyi verdim çıkmadı daha üçüncüyü vericem şimdi. Hangisine göre belirleniyor şeker?
Ayy hemde nasıl zor. Ben ertesi gün bide 100 lük çektimAçlık iyi o zaman 1. Saat henüz çıkmadı. Ay ne zor bi işmiş bu kusmamak için zor tuttum kendimi
Evet öyleymiş canım 1. Saat 180 den küçük olmalıymış 113 çıkmış benim iyi gibi ya sanırımher saat başı için ayrı referans aralıkları var atıyorum 1. saat maksimum 140 2. saat sonu maksimum 120 gibi tam sayılar doğru olmayabilir.
İlk eşime yapılmıştı canım bana yapılmamıştı , o taşıyıcı çıkınca bana da bakıldı bende de şükür saptanmadıSenden de test istemediler mi canım taşıyıcı çıkınca. Bizim gebelik sürecinde öğrendik eşimin taşıyıcı olduğunu Allaha şükür bende saptanmadı. Sende olmadığı sürece extra bir teste gerek kalmıyor
Ayyy zor olmuştur sanaAyy hemde nasıl zor. Ben ertesi gün bide 100 lük çektimHayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım
![]()
vala bende artık akışına buraktım ama sabah 2 tane taze kayısı meyve yıyorum bol su baskada elımden bsey gelmıyoBeeeeeeen , hamilelik başından beri kabızım , ne yaptıysam olmadı akışına, daha doğrusu akamayışına bıraktım![]()
işe yarıyomu cok tatlı gelıyo bana bu ılaçBen canım hatta ileri derecede doktorum duphalac yazdı
Aynen canım her türlü zor. Stresi de ayrı bi dert. Bence iyi gibi canım hadi hayırlısı inşallahAyyy zor olmuştur sana1. Saat 113 çıkmış benim iyi gibi sanki üçüncü çıksın görüşcez hocayla bekliyorum bakalım