- 22 Temmuz 2023
- 747
- 462
- 33
2-3 hafta çok yakın bir süre değil. Kaşıntılarda alt ast değerlerine bakılıyor canınızı sıkmayın baktırın içiniz rahatlasın zaten doğuma az kalmış2-3 hafta önce kan tahlili falan yapılmıştı aslında herşey normaldi. Ekstra farklı bi test var mıdır bilmiyorum ama doğuma 5 gün kalmışken ilk kez bu kadar keyifsiz oldum

o yuzden birazda anlamlandiramadim herhalde haraket ediyo gunduzde ama benim plasenta on duvarda herhalde ondan daha az hissediyorum bazi vuruslarini tahlilde ben resmen 2 ayda bir detayli baktiriyorum ama acaba bu sefer ne bakilicak ki su ictin mi bisey dedimi suyla ilgili ya ben oluyorum susuzluktanda
 o yuzden birazda anlamlandiramadim herhalde haraket ediyo gunduzde ama benim plasenta on duvarda herhalde ondan daha az hissediyorum bazi vuruslarini tahlilde ben resmen 2 ayda bir detayli baktiriyorum ama acaba bu sefer ne bakilicak ki su ictin mi bisey dedimi suyla ilgili ya ben oluyorum susuzluktanda 

hepinize tek tek dönemiyorum kusura bakmayın
 hepinize tek tek dönemiyorum kusura bakmayın  sizlere de hayırlı güzel doğumlar nasip olsun
 sizlere de hayırlı güzel doğumlar nasip olsun  

bazen hep değil ama sanki göbeğimi böyle aşağıya öyle bir geriyorki
 bazen hep değil ama sanki göbeğimi böyle aşağıya öyle bir geriyorki  36 hafta olmak üzere yani sağlıkla vaktinde gelsin canım oğluşum ama gerçekten son zamanlar kolay değilmiş.. kalan 3 haftam olucak artık çok çok fazla daha ağırlık hisseder miyim yoksa süper değişmez mi
 36 hafta olmak üzere yani sağlıkla vaktinde gelsin canım oğluşum ama gerçekten son zamanlar kolay değilmiş.. kalan 3 haftam olucak artık çok çok fazla daha ağırlık hisseder miyim yoksa süper değişmez mi