2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Ben iş yerinden 2 kişiye söyledim biri şefimdi izin alırken zorluk olmasın istedim. Diğeri yakın olduğum biri. Şey dedi ben zaten anlamıştım sürekli baygınlık geçiriyodun

Ay şuan düşününce doğru benim oğlak değil akrep doğurma ihtimalim var 22 kasımdan önce doğarsa akrep oluyor
Valla hepimizde o risk az ya da çok var. Doğum sonuçta bu belli de olmaz ki :) 22 Kasımı geçtiğimiz gün biraz rahat nefes alırım sanki Favori burcumla en istemediğim burcun bu kadar yakın olması da haksızlık ya :)

Ben iş yerinden 2 kişiye söyledim biri şefimdi izin alırken zorluk olmasın istedim. Diğeri yakın olduğum biri. Şey dedi ben zaten anlamıştım sürekli baygınlık geçiriyodun
benim yanımda yardımcım var kız daha gireli 2 ay oldu kazıklamış gibi oldum kızı biraz kfjdjjf hastaneye cumartesi gittiğimden kimse anlamadı daha. Kız yeni geldiği için benim uykumun gelmesinden de anlamadı beni hep uyuşuk sanıyor şu an.

Benim de sağ kasigim ağrıyor hatta bugünlerde daha çok olmaya başladı 9+5 suan. eğilirken kalkarken falan gerilio gibi sancio ama normal olduğunu biliyorum diğer hamileliklermde de oldu aynısı.

Ahh biraz daha kötü olursam gideyim dedim kuzum sanada geçmiş olsun

Benim belirtim yok ne mide bulantısı ne başka bişey. Göğüslerde hafif bir hassasiyet sadece. Vücut alıştı artık içimizdeki minik boncuğa o yüzden yavaş yavaş geçiyor. Zaten genelde en rahat geçen zamanlar bundan sonrakiler diyorlar umarım öyle olur

Ben henüz kimseye söylemedim. Ekibimdeki yöneticilerim de dahil herkes erkek. Yöneticilerime söyleyip ekiptekilere dedikodu ile yayılmasını bekleyeceğim sanırım ne zaman söylemek gerek etik olarak? Uzaktan çalıştığımız için kimse beni görmüyor bilmiyor gibi bir durumdayım. Anlamazlar da söylemedikçe.

Canım benim azaldı ama dün gece kaşık ağrısı yaşadım çok. Ama kanama yok. Kaşık ağrısı sorun teşkil eder mi bu akşam gidicem doktora ama tedirgin oldum yorumunu görünce

Canım gittin mi doktoraaa
Gittim canım duyduk kalbi minnak da olsa
Canım ben de aynı durumdayım da ben söyledim ama benimki yakın olduğum kadın bi şefti. Etik olarak hiç bilmiyorum

Gittim canım duyduk kalbi minnak da olsa Eki Görüntüle 3425019

Canım ben de aynı durumdayım da ben söyledim ama benimki yakın olduğum kadın bi şefti. Etik olarak hiç bilmiyorum
Oyyy çok sevindim canım bende öyle çok güp güp duymadım ilerleyen haftalarda daha yoğun duyulacakmış öyle dedi doktor bidaha ne zaman çağırdı

Oyyy çok sevindim canım bende öyle çok güp güp duymadım ilerleyen haftalarda daha yoğun duyulacakmış öyle dedi doktor bidaha ne zaman çağırdı
Bana da öyle deid canım daha çok küçük dedi 1 ay sonra çağırdı haziranın 11-12'si gibi.

Canım benim azaldı ama dün gece kaşık ağrısı yaşadım çok. Ama kanama yok. Kaşık ağrısı sorun teşkil eder mi bu akşam gidicem doktora ama tedirgin oldum yorumunu görünce
Canım ben yine de gittim doktora herhangi bir sorun yokmuş. Kanaman olmadıkça merak etme dedi. Korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum ama bir şey oldu mu olur mu kaygısı bitiriyor zaten insanı. Kontrolünde varmış için rahat eder en azından gittiğinde.

Hanımlar doğum paketine 23 bin dedi. Özel muayenehane olduğu için hastaneye de doğum ücreti veriliyormuş o da 9 (tabii artabilir) bana iyi geldi ne diyorsunuz?

A Ayyy buna net kız derim ben hayırlısı tabi hakkınzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…