- 22 Eylül 2022
- 1.829
- 1.737
- 63
- 26
Canım canını sıkma, hepsi yemeyle hallolacak şeyler, sen bol bol güzel gıdalar, Doktorun önerdiği gıdaları tüketmemeye kuzum. İnşallah o ağrı da tekrarlamazBugün bende doktor kontrolünden çıktım biraz canım sıkıldı suyu az dedi öncelikle onun için bol havuç suyu 2.5-3 litre su birde maden suyu düzenli şekilde tüket dedi sonrasında nst ye girdim hareket olunca ağrı çıktı doktor bu istenilen bir şey değil dedi günde kaç kere bunu yaşıyorsun say dedi 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı suyun durumuna bakmak için kilosu da 1780 geldi 4-5 gün geride dedi haftasına göre onu çok sorun etmedi de diğer şeyler için canım sıkılmadı değil
Ben kasımın başında vereceğim canım siparişi. 5-6 günde hazır ediyorlarmış. Bayatlar da diye ben de endişeliyim. Bi de şimdi havalar hala sıcak yolda falan erir, bayatlar bişi olursa diye de biraz havalar soğusun istiyorum canımTuNa Chocolate Isme Özel 100 Adet Küçük Prens Temalı Bebek Çikolatası - Fiyatı, Yorumları
TuNa Chocolate Isme Özel 100 Adet Küçük Prens Temalı Bebek Çikolatası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar çikolata olarak bunu yaptırmak istiyorum. Ama ben bebek doğunca hastanede vermeyeceğim( aile dışında çok gelen olsun istemiyorum belki arkadaşlarım gelir yanıma) tek tek bebek görme için misafir ağırlamakta istemediğimden 40ı çıkınca mevlüt yapacağım yani bebek aralıkta doğarsa kesin ocak sonu gibi yaparım sanırım. Raf ömrü 6 12 ay yazmışlar ama alsam bozulur mu sizce
Evet bunu düşünürsek işte pek bi yüksek şekerim yok ama tabiki dikkat ediyorumBen sağlık ocağında ölçtürüyorum kan vermeye gidince şu cihazlar var ya evde ölçülen onlarla. Kan verince daha düşük çıkıyor benim de cihazlar çok hassas değil sanırım
Canım teşekkür ederimOy maşallah kız baya tombik bir bebikbenim arkadaşım 2200le doğurmuştu. İnşallah bizlerinki 3 ve üstü kg olarak doğarlar ❤sertleşmelerin sancı olmamasına sevindim
Canım hiç endişelenme üstesinden gelirsin sen.Bugün bende doktor kontrolünden çıktım biraz canım sıkıldı suyu az dedi öncelikle onun için bol havuç suyu 2.5-3 litre su birde maden suyu düzenli şekilde tüket dedi sonrasında nst ye girdim hareket olunca ağrı çıktı doktor bu istenilen bir şey değil dedi günde kaç kere bunu yaşıyorsun say dedi 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı suyun durumuna bakmak için kilosu da 1780 geldi 4-5 gün geride dedi haftasına göre onu çok sorun etmedi de diğer şeyler için canım sıkılmadı değil
Birkaç gün sürdü benim deAlt tarafı kıyafetlerin etiketlerini kesip renklerine ayırdım . Bel ağrısından ölüyorum daha bunun ütüsü var
Etiketleri kesmenin kolay bi yolu var mı taAlt tarafı kıyafetlerin etiketlerini kesip renklerine ayırdım . Bel ağrısından ölüyorum daha bunun ütüsü var
Dikiş setlerinde adını bilmediğim bir zimbirti varEtiketleri kesmenin kolay bi yolu var mı ta
Jdgkg anladım neyden bahsettiğini tamam dkfk ondan alayım bariDikiş setlerinde adını bilmediğim bir zimbirti var
İlk çocuğumda etiketleri dibinden dibinden kesicem diye bodylerin, tulumların hepsini kesmişimDikiş setlerinde adını bilmediğim bir zimbirti var
Marka alcaz korkma dedi mdmff
Aldığı çorapları bile heyecanla videoya çekip atıyor ya, tanısanız seversiniz benimkileriNe bileyim bana çok tatlı geldi
Biberon siparişi verecek, bunu kendine iş edinecek bir kayinpederPara pul meselesi değil bu, gerçekten çok sıcak, çok tatlı geldi bana, maşallah
Demek ki sevgileri, hevesleri, heyecanları var. Maşallah, ne kadar güzel, daim olsunAldığı çorapları bile heyecanla videoya çekip atıyor ya, tanısanız seversiniz benimkileri
aklına getirme canım hiç böyle seyler hastanede ihtiyac olabiliyor işte ekstra mama hemen ememeyebiliyor ya da süt gelmeyebiliyor ama 4 gün kadar olmaz ya olursa da caresine bakarız boşverSezaryenden sonra sütün inmesi 4 güne kadar sürebiliyomuş kalbim çıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?