Ayy burcu ne acaba aynı ben ufacık bir sey alsam hemen sevdiklerimle paylaşasım gelir cok kalp sizinkilereAldığı çorapları bile heyecanla videoya çekip atıyor ya, tanısanız seversiniz benimkileri
Oğlakmışş öyle mi oluyolar bilmiyorumAyy burcu ne acaba aynı ben ufacık bir sey alsam hemen sevdiklerimle paylaşasım gelir cok kalp sizinkilere
Annem oglak benim, annem de hemen arar aldıgı seyi gösterir falan ben de ona cekmişim ben ikizlerim amaOğlakmışş öyle mi oluyolar bilmiyorum
Ben 31+2 deyim ama göbek senin ki kadar teyzem diyor bu ne sahte hamilelik gibi karnın yokEki Görüntüle 3489558 27+6 dayım
Bu durum normal doğumda da geçerli canım. Odaya çıkınca da gelebilir. Bu sefer nasıl olur bilmem ama benim hemen gelmiştiSezaryenden sonra sütün inmesi 4 güne kadar sürebiliyomuş
Benim de öyle birkaç zayiatım varİlk çocuğumda etiketleri dibinden dibinden kesicem diye bodylerin, tulumların hepsini kesmişim
Doğrudur anam okuduğum kitapta sezaryen üstüne yazmış doktor ama illaki normal doğumda da olabiliyodur. Maks uzayabileceği süre olarak yazmış zaten. Biberonu asla önermiyorum demiş mesela ben çantaya koysam mı demiştim ama onun yerine kaşık biberon çok daha iyi olur galibaBu durum normal doğumda da geçerli canım. Odaya çıkınca da gelebilir. Bu sefer nasıl olur bilmem ama benim hemen gelmişti
Ben ilkinde aldım ama kullanmadim. Sağdığım sütleri de daha doğrusu süt damlalarını da siringayla verelim dedi hemşire. Bu sefer dediğin gibi kaşık biberon alicam sadece. Her şeyi hallederim de ilk emzirme heyecanı bastı beniDoğrudur anam okuduğum kitapta sezaryen üstüne yazmış doktor ama illaki normal doğumda da olabiliyodur. Maks uzayabileceği süre olarak yazmış zaten. Biberonu asla önermiyorum demiş mesela ben çantaya koysam mı demiştim ama onun yerine kaşık biberon çok daha iyi olur galiba
Ne var ne yok ayırdım kurudukça yıkayacağımBirkaç gün sürdü benim desadece yenidoganlarla 0-3leri yikadim. o arada da alışveriş yaptım onları da yeni yıkadım. Yarına çantayı hazirlamak niyetindeyim bakalim
Yok kuzu ya inanma oyle seylere kafada bitiyor inmez inmiycek dersen inmez . Iki sezeryan oldum ikisindede cok sukur hic oyle bir sikinti yasamadim sicak dus cok ise yariyor. Annenin kafasinin rahat olmasi lazim kasma simdiden kendini.dut hosafi tavuk suyu corbasi birde bol su sutu cogaltan seyler aklinda bulunsunSezaryenden sonra sütün inmesi 4 güne kadar sürebiliyomuş kalbim çıt
Yaparsın yaparsın oturarak yaptım ben bir yerden sonra zaten hepsi tek hareketle bitiyorNe var ne yok ayırdım kurudukça yıkayacağımütüden gözüm korktu ama bakalım yavaş yavaş yaparız ya dimi
Ayy tavuk suyu çorbası nin yeri bende başkadır eve gelince annem yapmıştıYok kuzu ya inanma oyle seylere kafada bitiyor inmez inmiycek dersen inmez . Iki sezeryan oldum ikisindede cok sukur hic oyle bir sikinti yasamadim sicak dus cok ise yariyor. Annenin kafasinin rahat olmasi lazim kasma simdiden kendini.dut hosafi tavuk suyu corbasi birde bol su sutu cogaltan seyler aklinda bulunsun
Bana da öyle diyorlar okuldaki öğretmen arkadaşlar 4,5 kiloyla devam ediyoruz bakalımBen 31+2 deyim ama göbek senin ki kadar teyzem diyor bu ne sahte hamilelik gibi karnın yok
Insallah canim hersey gonlumuzce olur insallah plansiz cok kotu oluyor her an temkinli olmakta fayda var.Ayy tavuk suyu çorbası nin yeri bende başkadır eve gelince annem yapmıştı
Bir daha hiçbir çorba onun gibi güzel olmadıben de doğum yapan her arkadaşıma mutlaka çorba ve komposto goturuyorum. İlki ani geliştiği içim yanima alamamistim ama bu sefer planli işlerse süreç kompostoyu da yanima alıcam
O Orangegreysky
Doguracagimi anlayınca yemek, komposto falan yapmıştım, eve gelince herkes o yemekleri yediAyy tavuk suyu çorbası nin yeri bende başkadır eve gelince annem yapmıştı
Bir daha hiçbir çorba onun gibi güzel olmadıben de doğum yapan her arkadaşıma mutlaka çorba ve komposto goturuyorum. İlki ani geliştiği içim yanima alamamistim ama bu sefer planli işlerse süreç kompostoyu da yanima alıcam
O Orangegreysky
Bende hiç almadım ama göbekte yok bebekte kilolu iri yapılı genetik demekBana da öyle diyorlar okuldaki öğretmen arkadaşlar 4,5 kiloyla devam ediyoruz bakalımhatta geçen otobüste yer istedim öğrenciler kendi aralarında hiç hamileye benzemiyor diye konuştular
Yok kuzu ya inanma oyle seylere kafada bitiyor inmez inmiycek dersen inmez . Iki sezeryan oldum ikisindede cok sukur hic oyle bir sikinti yasamadim sicak dus cok ise yariyor. Annenin kafasinin rahat olmasi lazim kasma simdiden kendini.dut hosafi tavuk suyu corbasi birde bol su sutu cogaltan seyler aklinda bulunsun
Maltlara erken mi başlamak lazım acep şu süt artıran? Kompostoyu da genelde kayısı okudum başka öneriniz varsa alırım canım analarAyy tavuk suyu çorbası nin yeri bende başkadır eve gelince annem yapmıştı
O Orangegreysky
Ohh maşallah canm bende ev temizliği peşindeyim bu hafta sıcakti hava yapamadım dolaplarimi toparliyorum ondan sonra baslicam hemen haftaya 32 oluyoruz bizBirkaç gün sürdü benim desadece yenidoganlarla 0-3leri yikadim. o arada da alışveriş yaptım onları da yeni yıkadım. Yarına çantayı hazirlamak niyetindeyim bakalim
Doğum öncesi hiç içmedim. Doğum sonrası içinde çemen olanlar beni çok rahatsız etmişti emzirmek için açınca memem de kokuyordu sankiMaltlara erken mi başlamak lazım acep şu süt artıran? Kompostoyu da genelde kayısı okudum başka öneriniz varsa alırım canım analar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?