2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Senin şu tecrübeni okumak çok değerli bence, paylaştığın için teşekkürler canım Birkaç gün önce çok ağrım var diyordun, bak şimdi yazından bile enerjin hissediliyor

Ben başta bebeğin kilo kaybedeceğini bile bile yine de duyunca çok ağlamıştım, umarım bu defa daha sakin karşılarım Topuk kanı alınırken falan sakinliğini nasıl koruyorsun, kendini nasıl motive ediyorsun?

Canım çekemiyor derken ne demek istiyorsun? YouTubedan ya da eğitimlerden bebeği tutuş pozisyonuna bakmışsındır diye düşünüyorum. Bebeğin ilk muayenesine gittiğinde doktor, hemşire birileri bu konuda destek olmadı mı, sana göstermediler mi?

Oy maşallahhh bir tosbik bebek daha Sen vajinal doğum mu yapmıştın canım? Soruyorum kusura bakma bu konuda biraz cesaretlenebilirsem hala benim de deneme ihtimalim var bizimki de tosuncuk da biraz
Yok canım vajinal istemiştim ama kafası ters pozisyonda olduğu için ve birde kaka yapma durumu sebebi ile sezeryan alındım Allah bir şekilde o an güç veriyor suyum gelmesi sezeryan olmaya karar verdeydim bende gerilirdim ama doğaçlama cidden yazılanlar gibi güç veriyor Allah hayırlısı hangisi ise o olsun inşallah hepiniz için

Eklentiler

• IMG_9430.webp
    119,2 KB · Görüntüleme: 74
ağlatmaaa şimdi beni sürecin sonunda güzel şeyler yaşayacağımı bildiğim için bu pozitiflik . Doktorlar öyle dediği için . Yoksa bendeki realistliği bilsen , aslında hep ilk bardağın boş tarafını görürüm . Mesela ilk 4 ay sessiz sedasız grubu takip ettim hep bi acaba vardı bi de burası çok mutlu olması gereken bir grup adı aralık anneleri yani insanlar en mutlu anlarını burda bekliyorlar . Hamilelik zaten stresli bir süreç kötü şeyleri yazmaya gerek görmüyorum bi de grubun pamuk şekeri gibisin ya bence en pozitif anne sensin

ayyyy çok güldüm buna çok güzel bilgiler LeyLA84db biraz zorlandım okurken ama genel olarak mevzuyu anladım
Kiz foto cok buyuk dedi kabul etmedi tariyim dedim yeni bir dil ogrendik neyse kestim bictim oldu. Bi tane daha var cekince koyucam. Ama onu koyarsam O Orangegreysky aglar kesin

Çok şükür prematüre bakımı X2 tabiki ben hiç yeni doğan bebek tutamazdım kendime inanamıyorum şu an analık yükleniyor gerçekten . Bi de yeğenim diyor ki hala bunun kafası limon kadar asıl şov kızım geldiğinde başlayacak . O da geldi mi gruba artık şöyle bir girer merhaba kızlar der çıkarım

Sende mi 12 aralik yoksa baska kim vardi ya sanki baskalari da vardi . Ay tek basima dogurmayacagim cok sevindim

Ya ben kötüyü aklıma getirmiyorum sütler caglıcak fışkırcak bebiş güzel güzel emcek hep oyle düşünüyorum. Kızım hastanede cok beslenememişti o baya kilo verip cıkmıştı 500 gr falan ama sonradan her ay 1.5 kg 1.5 kg alıp tostopalak bir sey olmuştu. Nasılsa toparlar o kilolar geri gelir diye düşünüyorum takılmıyorum .
Topuk kanını alırken hastane yanında diildik cıkarttılar odadan cok az bir sesini duydum herseyde asırı panik ben bu konularda niyeyse sogukkanlıyım babası sakindir o hiç dayanamıyor beni one sürüyor böyle seylerde. canı simdi acıyor ama birazdan gececek diye düşündüğümden heralde cok etkilenmiyorum

Kiz foto cok buyuk dedi kabul etmedi tariyim dedim yeni bir dil ogrendik neyse kestim bictim oldu. Bi tane daha var cekince koyucam. Ama onu koyarsam O Orangegreysky aglar kesin
Niye ağlıcam kız, ağlarım kesin ama neden skfkf
Ayyy bişiler yiyim denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…