Uyuyamazsın o geceÇok garip yaaa bir yandan daha çok zaman varmış gibi bir yandan da hadi kalk ortalığı toparla bir şey kalmadı diyorum kendi kendimePek idrak edemedim sanırım. Ama küçükten bir büyüsü bozulmuş gibi de hissettim yani
Cuma 6.30da hastanede olun dedi bunun için bizim 5.45 gibi en geç evden çıkmamız lazım yani 5te uyanmamız lazım zaten 1den 2den önce yatan kim herhalde ben olayları idrak etmeye başlayana kadar olup bitecek her şey
Doktora sordum lensle neden giremeyesin ki dedi djdjj yine garipsendimKız yok bayılırım falan bakamazlar gözüme bi de onla uğraşmayalım dkfk gözün kontrol edilmesi gereken acil durumlar oluşabiliyomuş
Su yemek farketmez yatış pozisyonunda uyutulduğunda kusma ihtimaline karşı aspire edilemez de boğulursun diyeHadi yemek neyse de genel anesteziye dönerse diye yedirmiyorlar su niye istemiyolar acep bilmem
Sahgdigin süt sende var olan süt xaten.emince doymuyor olsa sagdiiginla da doymazdi.ki sayılardan daha fazla emer çocuk memeden. Biberonun akiş hızıyla memeyi kıyaslıyor muhtemelen. İnatla sadece emzirmeye yönelerek meme akışına alistirmalisin diye düşünüyorum . Bir sure reddedebilir ama kararlı olman gerekli... yada meme ucunu biberon gibi kavrayamayip dolu dolu ememiyor ikisinden biridir sorun.Merhaba bu konu ile alakalı bir sorum olacak size. Benim sütüm pompa ya da elle sağımda geliyor ama bebeğim emerken yetmiyor sanırım. Emzirince uyumuyor mizmizlamiyor, sagdigim sütü verince direkt uyuyor. Bu dediğiniz yöntemi yapsam doğup doymadigimi nasıl anlayacağım?
Ah varya bi de diyorlar ki sevenler geliyor. Nolur beni kşmse sevmesin benş seven düşünem olsa hastaneden çıktığım gün tutup eve gelmezdi kimse. Amcalar dayılar halalar herkes gelip gidşp duruyor. Ve gelenler çocuklu çocuklar ellerinş yıkıyor mu yemiz mi bilmiyorum. Ben surat asımca hıh bizim kız panik yapıyor pimpirikli diyorlar. Mamayı da annemle kv verdirmedi memeyi tutmaz diye. Kaşık biberom almıştım onunla verecek oldum hatta yaptım vermedik onlara göre şekerli sı daha zararsız. Ama şiödş hastamede şırınga ile veriyoruz mama eve geçince de devam edicemYa cidden anlamıyorum dogum yapan kadın eve gelmiş daha ilk günden millette bu merak heves. Hayır bari 1 hafta 10 gün bekle dakka bir gol bir tepesine dikilmek niye. İnsanımız ne kadar tuhaf ve anlayışsız.
Hiç üzülme canım sarılık tedavisi kısa sürede sonuçlanır evinize gecersiniz allahın izniyle. Sen de saat dakika tutmadan kimseye bakmadan sürekli sürekli emzirirsin bebegini o da en kısa sürede toparlar. Gerek olursa arada mama da verirsin 1-2 sefer kasık biberonla ne olacak sen kimseyi dinleme annelik içgüdülerin bebeğinin davranışları seni dogruya yönlendirir
En çok mesaj sayısı kimde...Grupta çok aktifsiniz ya gözüme carpiyosunuz heralde ondan öyle hissettim
Ben takıp gittim hastaneye odada hemsireler damar yolu acarken direk sordular lens varsa cıkarın takıları cıkarın diye ama bilmiyorum ben de nedeniniDoktora sordum lensle neden giremeyesin ki dedi djdjj yine garipsendimanestezi uzmanına sormak lazımmış o çıkar derse çıkartılırmış.
Ayyy çok sevindim canım en azından bişeylerin belirlenmesine. İnşallah güzel olur herşey sağlıcakla kavuşursunuzAyıp oluyor ama
Neyse buna cevaben kontrolümüzün neticesini bildireyim ben deŞu an 4 kilo görünüyor evet tosbik Cuma sabah 8.30da sezaryen kararı aldık. 6.12.24 tarihini kapanlardan biri olduk yani blocked Doktora perşembe doğum günüm deyince ısrar etti o gün almak için ama yok dedim bile isteye denk getirmek de biraz şov yani kendi gelse olurdu Küçük bir vajinal doğum pazarlığı yaptık yine ama adam diyo risk alma Bir dahaki gebeliğini en az iki sene sonra olursa ve de bu kadar büyütmezsen onu vajinal doğurursun artık sen de dedi Son 3 günümüz artık bizim de hayırlısı olsun her şeyin
Yok hiç bulantı olmadı yani hatta tatlı ve kahve hamileyken midemi bulandırıyordu dogumdan cıkar cıkmaz bitti gitti o nahoş hislerYaşasınKahve ve bitter demek Neden yiyemedin bulantın mı vardı?
İnşallah sen de sizler de sağlıkla kucağına kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.Biz de bugün 38+3teyiz canım ama ben cuma muayene olduğumda düzenli sancım yoktu. Nişan vs gelmedi o arada. Bebek de kanala girmemiş başı kanal girişindeydi en son. Yarın tekrar kontrole gideceğim. Cumaya kadar kendisi gelmezse sezaryen demişti bana zaten kilosundan dolayı. Yarın netleşecek
Bu bahsettiğin sırtını bi yere dayayıp bacak bacak üstüne atmak mı. Geçen de senin yazına denk geldim bugün aklıma düştü denedim yine rahat şekil de atabiliyorum doğuma da son 9 gün kaldı. Neye göre oluşuyor bu durum acabaTolga çevik'in hareketini aşırı zor yapıyorum ben aaa oha hiç inandığım bişi değildi gayet de rahat yapıyodum bi ara dkfkf ben şok
Bu bahsettiğin sırtını bi yere dayayıp bacak bacak üstüne atmak mı. Geçen de senin yazına denk geldim bugün aklıma düştü denedim yine rahat şekil de atabiliyorum doğuma da son 9 gün kaldı. Neye göre oluşuyor bu durum acaba
Erkekler salonda oturdular kadınlar gelip ben bebeği emzşrşrken yatağımın üzerinde oturdular nasıl ama? Hatta 3. Gün duş almıştım bornozlu falanım eşimin eski evinin oradaki komiuları geldi ve ben bornozla bebeği emzirirken içeri yanıma girdiler. Bazen benim de nutkum tutulıyor şu an kendşme kızıyorum niye buma izin verdşm dşyeHadi ya bak bu üzdü benimde çok gelen giden oldu ama erkekler hep kapidaydi zaten 1. Derece yakınlarında erkeklerde geçmiş olsun deyip kapıya çıktılar evede geldiklerinde 5. Dk durup çıktılar iyi düşmüş sarılığı aksama daha da düşmüş olur canım evinize çıkarsınızgeçmiş olsun eğer sarılığı arttığını görürsen mama takviyesi yap bikac gün yterli zaten kimseyi dinleme
Evet ya cidden bugun doğdu yarım doğacak derken vaktini bekledi çok şükür. Darısı artık bekleyenlerin başına senşnle satlarımız çok yakımdi diye hatırlıyorum. Belki sıra sendedir. Benek 28 kasımda oldu 40 dakika daha dursa 29 oşacaktıCanımmm gözün aydın çok sevindim senin adınaSağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz de analı babalı En erken ben mi doğururum falan derken bak maşallah büyüdü de vaktinde geldi minik kuzu 28 Kasımda oldu yani doğum değil mi?
Ben deeTolga çevik'in hareketini aşırı zor yapıyorum ben aaa oha hiç inandığım bişi değildi gayet de rahat yapıyodum bi ara dkfkf ben şok
Benimki 35'te bi geliyodu zaten bizimki iyice zor duruyocdkfkBen deebizim taraflarda erkek bebek tembel olur derler ama bizim erkolar galiba aceleci olucak
Çok şükür gerçekten. Şimdş diyorum ki herşeye boşuma stres yapmışım ölçümlere göre bebeğin kısa doğması lazımdı 49 cm doğdu. Hepiniz için dua ettim darısı başımıza inşallahÇok çok sevindim sağlıkla almana bebeğinidoğumunda güzel geçmiş kaygıların vardı hep bak sağlıcakla geldi sağlıkla mutlulukla büyüsünn
gozun aydin saglikla buyusun insallahKızlar ben doğurdum bin şükürAllahım sizlere de kolaylıkla güzelce doğumlar nasip etsin inşallah. Bunu çok çok içten diliyorum sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?