2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Amin cnn sag salim kucagımıza alalım kız mı erkek mi seninki cnm ne güzel tesadüf olmuşuz

Kızlar hareket sayıyor musunuz? Bizimkinin hareketleri çok değişken, bazı günler aşırı aktif bazı günler çok sakin. Nasıl takip etmeliyim bilemedim
Hıçkırık bile hareketten sayılıyormuş doktor öyle dedi en son. Baştan söylesene hocam yaaa dicektim

Pijama çıkarıp başka kıyafet giyenlere çok özenmişimdir hep djdjdjdjd asla onlardan olamadım ben lensimle gidicem son ana kadar ya çıkart demedikçe de çıkartmıcam görmemek beni delirtiyor

Hıçkırık bile hareketten sayılıyormuş doktor öyle dedi en son. Baştan söylesene hocam yaaa dicektim
10 hareketi çok net geçiyordur benim de. Ama mesela şeyi anlamıyorum 1 saatin sonunda bir iki tekme yeterli mi yoksa pat küt hareket mi lazım? Ben bir tekmeyle yetinmiyorum sanırım hıçkırık, gerinme falan da hep hareketten sanırım ama insan bi emin olmak istiyor

Genc kizken ben de cok usenirdim cikarmaya sonrasinda anamin genleri yuklendi olsem disari ciktigim kiyafetlerle oturmam sonra kim silecek koltuklari

hermoniel canım nasılsın nasıl gidiyor egzersizler :)
İyi gibiyim bebeğimm sürekli yürüyorum arada sancı yokluyor gibi hissediyorum baya çatımda fazlaca baskı hissediyorum ama nedir ne değildir bilmiyorum akıntı su lekelenme vs de yok ananas yiyeceğim şimdi de yarın kontrolümüz var artık gelir mi acaba sen nasılsın

Kızlar hareket sayıyor musunuz? Bizimkinin hareketleri çok değişken, bazı günler aşırı aktif bazı günler çok sakin. Nasıl takip etmeliyim bilemedim
Ben hiç saymıyorum ya çünkü göbeğimle oynayınca hemen tepki veriyor bazen unutuyorum bende ama şu son 2-3 gündür baya aşağıdan çıkacakmış gibi hareketler ediyor

Pijama çıkarıp başka kıyafet giyenlere çok özenmişimdir hep djdjdjdjd asla onlardan olamadım ben lensimle gidicem son ana kadar ya çıkart demedikçe de çıkartmıcam görmemek beni delirtiyor
Ben de öyle ya çıkarmam valla göremiyom, pijamayla asla duramıyorum ya no. O moddan çıkmam lazım uyukluyorum yoksa ajfkdkd

Yeterli yeterli, doktorum hıçkırık vs hepsi harekettir dedi. Bazen yılan gibi süzülüyor mesela, hepsi hareket

Kızlar bana mantıklı geldi işinize yarayabilir bence arada bir deneyin derim sancı anında

Bunu ben de izlemiştim hatta bebeğe sarılma egzersizi de yapmıştım ama doğum sırasında ıkınma kendiliğinden geliyormuş onu çok net deneyimledim. O an aklıma hiçbiri gelmedi, bebek baskı yaptıkça vücudum otomatiktan ikindi sanki öyle diyeyim

Anniş geldi Gelmeden doğurmadım şükür ikimiz de rahatladık sdsfdf
Benimde kv gitti bugün normalde yarın gidecekti (yarında annem gelecek sabah teyzemlere gideceğiz falan) kadının evini su basmış mutfağını eşimde gülüyor hamilesin ya kadının evini su bastırdın götürdün diyesonra da vicdan azabı çektim evimi temizledi bayahalıları falan batmış yine halleder pazara falan döner yüksek ihtimalle zaten yine öyle yapacaktı ama bi acaba mı dedim birde çok vicdan azabı çektim

Ben eve gelince 2 dk içinde pijama falan giymezsem bayılırımdaralıyorum. Boğaydın sanki. Bende aslanım üşengecimdir normalde yatmayı severim bazen de gaza gelir birsürü şey yaparım canım çıkana kadar

O güzel saçlarla bir aşko olmana şaşırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…