2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Tam taburcu olacağımız sıra bebekte AB0 kan uyuşmazlığından doğan sarılık başlangıcı var dediler yatış verildi. Bütün yaşadıklarımı unuttum yıkıldım. Çıkmak istemedim hastaneden bebeği görürüm emziririm diye o da yasakmış eve geldim ama yaşadığım her şeyden daha zordu o geliş. Beklemediğim için çok zor geldi.
Bugün her şeyi, ağrılarımı unuttum gittim görmeye emzirdim durumu iyiye gidiyormuş yarın çıkarabilirim dedi doktor. Yani herkesin dediği her şey unutuluyormuş gerçekten kuzucuklar iyi olsun yeter

Ay evet hiç belli olmuyor benim bi bakıyorum 250 gram almış bi bakıyorum 700 gram almış. Gerçekten yemekle ya da dönemsel de oluyor. Senin kilosu çok çok iyi bence hem ideal hem de normal doğuma uygun. 40a kalmaz inşallah ya, son haftalar gerçekten yorucu oluyormuş hele bir de aşağı iner senin. Yormadan gelir inşallah. Benim hala o kadar yukarıdaki midem çok kötü mesela, aşağı dönmüş ama hiç inmemiş bebek sağlıkla gelsinler de valla artık nasıl iyi olacaksa. Hurma sanırım baya iyi oluyormuş normal doğum için, bol bol ye

Ah çok üzüldüm ya, çok çok geçmiş olsun. Bazen ekstrem durumlar olabiliyor nadir de olsa, maalesef sana denk gelmiş ama en azından ikinci gün toparlanmana çok sevindim. Neden bu kadar kanaman olduğuyla ilgili bir şey söyledi mi doktorun? Şimdi nasılsınız?

Haftada 200 gram alması gerekiyor dedi şimdiki doktorum, altında alırsa şimdi yeni paniğim bu olacak anladığım kadarıyla önemli olan kan akışı, benimki iyiymiş ama bakalım plesenta yaşlanması vs olabiliyor ya o zamanlar da önemli. Evet bence de iyi kilosu ya, dedim ya bir ara 3 hafta gibi öndeydi gerçekten panik olmuştum :/ en güzeli normal olması, göbekli ama karın çevresi 3 hafta önde çıkıyor shdjshdk midem benim de çok çok yanıyor, pazar gecesi sinirlerim bozuldu artık yarım saat ağladım bebek gibi. Ama 2 gündür daha iyiyim galiba indi birazcık, birkaç gün geçsin atarım size de fikir verirsiniz. Ödev de bunlardı, 10-15 tanesini yapsan yeterli, 10 bin adım fazla dedi.

Eklentiler

• 0af16990-dcfa-4375-88bb-98737d1ce0b0.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 77
Canımm çok zor şeyler yaşamışsın gerçekten Bunlarla gelmiş geçmiş olsun uğramasın tekrardan inşallah En kısa zamanda toparlanmanı diliyorum. Muayenelerini ihmal etme, kansızlık, demir eksikliği için sürekli takip et değerlerini, bebeğe odaklanıp unutma kendini

Kalmaz kalmaz, çok rahat 3.5 olur bence temizlik bağımlısı olduğum için eller yer silmeyi duymuştum.. uygulamada bana sürekli perine masajını söylüyor bak, demek ki gerçekten çok işe yarıyor. Ay bir de bamya suyu duydum ben de. Çok garip geldi ama baya etkiliymiş

Ayyy kız yazık yine de buna ben de üzüldüm çok iş çıkmıştır yaaa Buradaki hamile zincirini ve enerji akışını hafife alıyoruz hayatım hepimizinki dua yerine geçiyor Bak benim kv de de doğuma gelecek oluyordu lakin yarın sabah umreye uçuyor inşallah Az önce aradım iyi yolculuklar diledim Daha anlamlı şeyler için dua edelim de boşa gitmesin bari

Bamya suyu içeceğime onurumla sezaryen olurum daha iyi ajfksjdkssk

Bebek de vücut da ne yapması gerektiğini çoook iyi biliyor da işte biz kaygı makineleri beynimize söz geçiremiyoruz günler haftalar öncesinden

Bamya suyu içeceğime onurumla sezaryen olurum daha iyi ajfksjdkssk
Hdjdjsjs haksızsın diyemem…. Ama siyahi kadınlar çok yapıyormuş sanırım. Onların bebekleri de çok iridir muhtemelen, zaten instagramda görmüştüm, kadın ertesi gün doğurdum yazmıştı ndjdjd

İçimizdeki bu güç beni korkuttubari daha güzel şeyler isteyelim dua edelim gerçekten.

Annemler o hallerimi gördükten sonra yürümeme falan aşırı şaşırdılar. Yani o sıkıntılar olmasa direk ayaklanırmışım aslında benimki ekstrem bir durum dediğin gibi.
Bazıların kanaması çok olur diye bir açıklama yaptı sadece Ama neyse ki senin kanaman durdu yoksa tekrar ameliyata almak zorunda kalabilirdim rahmini kaybetme riskin bile vardı dedi. O bastırmayı yaparlarken de aynı şeyi söyleyip sabret dediler. Bastırıp masaj yaptıkça rahim kasılma yapıp kendini toparlıyormuş kanama duruyormuş.
Kanamanın ameliyatla ilgisi yok seninle alakalı oldu çünkü kan değerin düşmedi dedi. Hgb 12 ydi 11 olmuş normal dedi. Yani plasentadan falan toplanan kan gitti herhalde onu söylemek istedi.

Çok teşekkür ederim, yazdiklariniz iyi geldi. Derdim mükemmel olmak da değil aslında ama o kadar uğraşıp tüp bebek vs bir anda bu ruh haline girmek üzdü beni.

Çok sağol canım, inşallah sizin süreçleriniz daha kolay geçer dediğim gibi tamamen benim hikayem kimsenin korkmasına gerek yok. O sorun düzeldikten sonra ben de çabuk ayaklandım. Henüz eski halime dönemesem de yaşadıklarıma göre iyiyim çok şükür.
İlginç bir şekilde kan değerim normal çıktı. Üç dört kere baktılar orada hgb 11di en son. Ya benim aklıma şey geliyor benim reglde de kanamam çok olur. Herhalde rahmimin yapısı gereği zor kasılıyor bu sebeple kanamam ağrım fazla oluyor.

hamilelikte bogaz pastilleri aliniyormuydu bogaz agrisi icin?
Alınır bence ama bence, doktor tavsiyesi değil. Ben klorobenle gargara bile yapıyorum. Doktorum az az yapılan gargarada sorun yok demişti. Günde bir, maximum iki yapıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…