2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Annem erken doğum riski sebebi ile 8.aydan beri bizde. Bebo doğunca asla gittmezdi.Kvdem de yanımizda olmak istedi ama boyle giderse adrese teslim olacaklar 1 haftaya. Yılbasına kadar sabır bakalım şimdilik
Allah affetsin benim canım da kimseyi istemiyor ya, ihtiyaç duyacak olmak da içimi sıkıyor. Sen iyi dayanmışsın valla benim annemle aram çok iyidir ama 1 günden fazla olunca atışmaya başlıyoruz bugünlerde. Bir yandan iki hafta yanımda olacak diye seviniyorum bir yandan annemden yüz bulup kv de gelecek diye anksiyete basıyor. Bir de riskli durumlar çıktı başıma sen toparladıysan 1 hafta sonra tatlı tatlı gönderirsin dediğin gibi, bebişe alışalım karı koca biraz yalnız kalalım falan diye. Bebeği kanguruya/arabaya koyup yarım saat yürüyüş yapmak istersin ona da kırk kere yorum yaparlar burnundan gelir zaten. Az kaldı anam sabret, azıcık çekiversinler seni

Ya çok geçmiş olsun canım. Bu durumda serum fizyolojik dışında nasıl bir tedavi uygulanabilir? Yarın doktor çıkışı yazar mısın? Malum bizde de kresli bir abla var. Onun da burnu akıyor arada bir hapsuruyor bebeği nasıl koruyacagimi şaşırdım. Ablayı da kirmayacagim diye..

Bı arkadasiminda bebeği 2 aylık günde 5 kere burnunu serumla çek.demis bilmiyorum yarın bı olsun tabiki yazarım yaklaşma dedikçe daha çok yaklaştı kıskanıyor haliyle inadına yapiyo bizimki

Annemle normalde ben de oyleyim ama erken doğum beni öyle bi mahkum etti ki. Neyse az kaldı sabır diye diye geçecek artık bu günler de

ayni yasadiklarimi anlatmissin, gece aynisini yasiyorum, emzir gaz kaka yataga koy hemen uyansin yine emzir gaz kaka saatler geciyor ben tukeniyorum sabaha yakin uykuya daliyorum onda da iste anneme diyorum sen uyan gerekirse mama ver. ben mama almadim hala eve, hastanenin verdigi minik 50cclik siseler var onlar bitene kadar kullanırım, ben de sezaryen surecini atlatirim en azindan, daha 5 gun olacak dogali..
gunduz de ayni dongu aslinda ama benim uykum yok diye daha sabirliyim bir de gunduz babybjorn de yatiriyorum en alt seviyesinde yatak gibi orda daha uzun uyuyor sanki icine hafif gomulunce ve dar alan olunca uyuyor. buyuk oglum da oyleydi babybjornde rahat uyuyor bebeklerin istedigi sıkıstırilmak ve azcikta gomulerek yatmak aslinda tam ana kucagi gibi hissediyorlar. aksam besikleri duz olunca uykulari kisaliyor. ben de besigin icine soyle birsey aldim resimdeki gibi ona yatiriyorum,boslukta kalan yere de birseyler koyup iyice sıkıstirdim bu gece insallah ise yarar

Eklentiler

• IMG_4030.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 49
Emzirme konusu beni çok üzüyor cidden, dün ne güzel emmişti bugün 2-3 cok harici çocuğa memeyi aldıramadım. Bi de titreme geliyor bana mastit mi oluyorum bilmiyorum sıtma tuttu az önce resmen, sağıyorum da kalan sütü en azından süt içsin memeden olmasa bile diye

Evet cnm süt kanalın tıkanmış seninde sıcak su torbası koy memene

Sıcak duşa girip elinle masaj mı yapsan bi?

ya benim de büyük oğlum bebek geldiğinden beri hasta. içten içe kıskandı mı n oldu bilmiyorum. bi ton kustu bu akşam. öksürük de var. antibiyotik verdi doktor. ben de bebeğe geçerse diye çok korkuyorum

ya benim de büyük oğlum bebek geldiğinden beri hasta. içten içe kıskandı mı n oldu bilmiyorum. bi ton kustu bu akşam. öksürük de var. antibiyotik verdi doktor. ben de bebeğe geçerse diye çok korkuyorum
Oglunuza cok gecmis olsun. Buyukleri uzak tutsak bile biz kendimizi büyüklerden uzak tutamayacagimiz icin bizim tasimamiz da ihtimal dahilinde. Süt korur lafı burada olsun ise yariyordur inşallah yoksa ben de çok endişeleniyorum. Gerçi biz dışarı da çıkmaya başladık sakin cafelere ya da arkadaşlarımıza da gidiyoruz ama akşamları serum fizyolojik sıkıyorum. Bol bol emziriyorum. Böyle böyle hasta olmadan bagisikliklari güçlenecek insallah

Burnunu hergun temizliyodum zaten ama kacamadik hastaliktan çok huzursuz tikaliydi şimdi yine temizledim sabahı zor bekliyorum şuanda kendi doktorumuza gitmek için

Ben de geliyorum aranıza, plesenta previa yüzünden riske atmadı doktor, plesenta ayrılabilir ama 40.haftaya kadar sorun olmayabilir riske atmayalım dedi. Öğlene doğru doğuma giriyorum kızlar, yay burcu oluyor benimki de çok hazırlıksızım eşimle annem eşyalarımı toparlayacak duş vs alacağım

Sevgili analarım biz kendi rızamızlq doğmayı başaramadık :)))))) bugün 41. Hafta ve artık sezaryen için sözleştik saat 8 de yatışımız yapılacak. Bebeğin keyfi oldukça yerinde, hiç doğmaya niyeti yok. Rahim açıklığı sıfır, sancı yok sanki 7 aylık hamileyim öyle bir durum sağlıkla kucağıma almayı diliyorum ne olur bizim için dua edin

Sevgili analarım biz kendi rızamızlq doğmayı başaramadık :)))))) bugün 41. Hafta ve artık sezaryen için sözleştik saat 8 de yatışımız yapılacak. Bebeğin keyfi oldukça yerinde, hiç doğmaya niyeti yok. Rahim açıklığı sıfır, sancı yok sanki 7 aylık hamileyim öyle bir durum sağlıkla kucağıma almayı diliyorum ne olur bizim için dua edin

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . aklında kalacağına kucağında olsun Mercan hanım

İnşallah işer yarar sen de dinlenirsin biraz. Dinlenmeden geçmiyor ilk zamanlar. Bizim 4 gün yoğun bakımda kaldığı için ben çocuğu aldığımda biraz toparlamıştım.

Ben de reflü yatağında uyutuyorum yarım kundakla sarıp kalın battaniyesi örtüyorum üzerine de. Bizim bu sorun şu anlık gündüz olmuyor. Gündüz emziriyorum ya direk uyuyor ya da bir iki bakınıp emzik emerken reflü yastığında pışpışlarken uyuyor. Gazı varsa veya hıçkırık tuttuysa mıkırdanıyor sadece. Bütün gün uykusunu alıyor bence. Bu sefer gece 10-3 arası derin dalana kadar 3-4 kez meme istiyor. Ben de süt yetmiyor diye düşündüm ama yetmese gün içinde de ağlar değil mi? Gündüz bir saat emse 3 saat istemiyor çünkü. Ama gece o asla yetmiyor sürekli memede. Emzik veriyorum bazen alıyor bazen almıyor. Oyun çocuğu olsa gündüz uykularını kısa tutayım gece uyusun diyeceğim ama yapamıyorum daha hişt pışttan da anlamıyor.

çok şaşırdım ama bu işin özü de bu galiba, ne zaman gelecekleri varsa o zaman geliyorlar. Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip kısmet etsin. Güzel haberlerinizi alalım

Mercoo geliyorçok heyecanlı ya sağlıkla gelsin kavuşuyorsun bebişine sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…