- 26 Şubat 2024
- 6.020
- 6.205
- 118
Allah affetsin benim canım da kimseyi istemiyor ya, ihtiyaç duyacak olmak da içimi sıkıyor. Sen iyi dayanmışsın valla benim annemle aram çok iyidir ama 1 günden fazla olunca atışmaya başlıyoruz bugünlerde. Bir yandan iki hafta yanımda olacak diye seviniyorum bir yandan annemden yüz bulup kv de gelecek diye anksiyete basıyor. Bir de riskli durumlar çıktı başımaAnnem erken doğum riski sebebi ile 8.aydan beri bizde. Bebo doğunca asla gittmezdi.Kvdem de yanımizda olmak istedi ama boyle giderse adrese teslim olacaklar 1 haftaya. Yılbasına kadar sabır bakalım şimdilik
Ya çok geçmiş olsun canım. Bu durumda serum fizyolojik dışında nasıl bir tedavi uygulanabilir? Yarın doktor çıkışı yazar mısın? Malum bizde de kresli bir abla var. Onun da burnu akıyor arada bir hapsuruyor bebeği nasıl koruyacagimi şaşırdım. Ablayı da kirmayacagim diye..
Bebeğim grip oluyo malesef burnu tikaniyo çekiyorum hapsuruk arttı sümük geliyo hapsurunca boğazında hırıltı başladı evdekiler hastaydı yaklasmadilar ama 4 yaşındaki kızımı başından alamadim bı turluyarın bize yine doktor yolu gözüktü
Bı arkadasiminda bebeği 2 aylık günde 5 kere burnunu serumla çek.demis bilmiyorum yarın bı olsun tabiki yazarımYa çok geçmiş olsun canım. Bu durumda serum fizyolojik dışında nasıl bir tedavi uygulanabilir? Yarın doktor çıkışı yazar mısın? Malum bizde de kresli bir abla var. Onun da burnu akıyor arada bir hapsuruyor bebeği nasıl koruyacagimi şaşırdım. Ablayı da kirmayacagim diye..
Annemle normalde ben de oyleyim ama erken doğum beni öyle bi mahkum etti ki. Neyse az kaldı sabır diye diye geçecek artık bu günler deAllah affetsin benim canım da kimseyi istemiyor ya, ihtiyaç duyacak olmak da içimi sıkıyor. Sen iyi dayanmışsın valla benim annemle aram çok iyidir ama 1 günden fazla olunca atışmaya başlıyoruz bugünlerde. Bir yandan iki hafta yanımda olacak diye seviniyorum bir yandan annemden yüz bulup kv de gelecek diye anksiyete basıyor. Bir de riskli durumlar çıktı başımasen toparladıysan 1 hafta sonra tatlı tatlı gönderirsin dediğin gibi, bebişe alışalım karı koca biraz yalnız kalalım falan diye. Bebeği kanguruya/arabaya koyup yarım saat yürüyüş yapmak istersin ona da kırk kere yorum yaparlar burnundan gelir zaten. Az kaldı anam sabret, azıcık çekiversinler seni
Oh çok şükürSürpriiiiiiizz!!!! Doğurdumçok şükür bebek de ben de iyiyiz, detayları yazarım
ayni yasadiklarimi anlatmissin, gece aynisini yasiyorum, emzir gaz kaka yataga koy hemen uyansin yine emzir gaz kaka saatler geciyor ben tukeniyorum sabaha yakin uykuya daliyorum onda da iste anneme diyorum sen uyan gerekirse mama ver. ben mama almadim hala eve, hastanenin verdigi minik 50cclik siseler var onlar bitene kadar kullanırım, ben de sezaryen surecini atlatirim en azindan, daha 5 gun olacak dogali..Mama bayağı kurtarıcı ya. Ben mama almadım hiç doktoru hep anne sütü yeter dedi. Ama bu ara düşünüyorum yetiyor mu diye. Özellikle gece uykusuna geçişte sürekli emmek istiyor bir saat emziriyorum uykuya geçiyor ama gaz, kaka, bez değişimi uyutmaya çalışmaktı derken aradan bir saat geçiyor tekrar acıkıyor. Tekrar emziriyorum yine kısa emmiyor yarım saat en az sonra yine aynı süreç yine meme derken böyle bir döngüdeyim. Derin uykuya geçmesi 2-3 saati geçiyor. Uyudu mu güzel uyuyor aslında. Ama gece sıkıntı gün içinde daha güzel uyuyor. Dün 11 de geçtim odaya 3e kadar bu döngüdeydim bugün 10 civarı geçtim emzirdim gaz çıkardık uyumadı tekrar durmadı emzirdim sonra bir daha emzirdim derken yeni uyudu işte. Sanırım doymuyor ya. Ama gündüz böyle yapmıyor. Doymasa gündüz de yapması gerek değil mi?
Evet cnm süt kanalın tıkanmış senindeEmzirme konusu beni çok üzüyor cidden, dün ne güzel emmişti bugün 2-3 cok harici çocuğa memeyi aldıramadım. Bi de titreme geliyor bana mastit mi oluyorum bilmiyorum sıtma tuttu az önce resmen, sağıyorum da kalan sütü en azından süt içsin memeden olmasa bile diye
Sıcak duşa girip elinle masaj mı yapsan bi?Emzirme konusu beni çok üzüyor cidden, dün ne güzel emmişti bugün 2-3 cok harici çocuğa memeyi aldıramadım. Bi de titreme geliyor bana mastit mi oluyorum bilmiyorum sıtma tuttu az önce resmen, sağıyorum da kalan sütü en azından süt içsin memeden olmasa bile diye
ya benim de büyük oğlum bebek geldiğinden beri hasta. içten içe kıskandı mı n oldu bilmiyorum. bi ton kustu bu akşam. öksürük de var. antibiyotik verdi doktor. ben de bebeğe geçerse diye çok korkuyorumYa çok geçmiş olsun canım. Bu durumda serum fizyolojik dışında nasıl bir tedavi uygulanabilir? Yarın doktor çıkışı yazar mısın? Malum bizde de kresli bir abla var. Onun da burnu akıyor arada bir hapsuruyor bebeği nasıl koruyacagimi şaşırdım. Ablayı da kirmayacagim diye..
Oglunuza cok gecmis olsun. Buyukleri uzak tutsak bile biz kendimizi büyüklerden uzak tutamayacagimiz icin bizim tasimamiz da ihtimal dahilinde. Süt korur lafı burada olsun ise yariyordur inşallah yoksa ben de çok endişeleniyorum. Gerçi biz dışarı da çıkmaya başladık sakin cafelere ya da arkadaşlarımıza da gidiyoruz ama akşamları serum fizyolojik sıkıyorum. Bol bol emziriyorum. Böyle böyle hasta olmadan bagisikliklari güçlenecek insallahya benim de büyük oğlum bebek geldiğinden beri hasta. içten içe kıskandı mı n oldu bilmiyorum. bi ton kustu bu akşam. öksürük de var. antibiyotik verdi doktor. ben de bebeğe geçerse diye çok korkuyorum
ya benim de büyük oğlum bebek geldiğinden beri hasta. içten içe kıskandı mı n oldu bilmiyorum. bi ton kustu bu akşam. öksürük de var. antibiyotik verdi doktor. ben de bebeğe geçerse diye çok korkuyorum
Burnunu hergun temizliyodum zaten ama kacamadik hastaliktan çok huzursuz tikaliydi şimdi yine temizledim sabahı zor bekliyorum şuanda kendi doktorumuza gitmek içinOglunuza cok gecmis olsun. Buyukleri uzak tutsak bile biz kendimizi büyüklerden uzak tutamayacagimiz icin bizim tasimamiz da ihtimal dahilinde. Süt korur lafı burada olsun ise yariyordur inşallah yoksa ben de çok endişeleniyorum. Gerçi biz dışarı da çıkmaya başladık sakin cafelere ya da arkadaşlarımıza da gidiyoruz ama akşamları serum fizyolojik sıkıyorum. Bol bol emziriyorum. Böyle böyle hasta olmadan bagisikliklari güçlenecek insallah
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . aklında kalacağına kucağında olsun Mercan hanımBen de geliyorum aranıza, plesenta previa yüzünden riske atmadı doktor, plesenta ayrılabilir ama 40.haftaya kadar sorun olmayabilir riske atmayalım dedi. Öğlene doğru doğuma giriyorum kızlar, yay burcu oluyor benimki deçok hazırlıksızım eşimle annem eşyalarımı toparlayacak duş vs alacağım
İnşallah işer yarar sen de dinlenirsin biraz. Dinlenmeden geçmiyor ilk zamanlar. Bizim 4 gün yoğun bakımda kaldığı için ben çocuğu aldığımda biraz toparlamıştım.ayni yasadiklarimi anlatmissin, gece aynisini yasiyorum, emzir gaz kaka yataga koy hemen uyansin yine emzir gaz kaka saatler geciyor ben tukeniyorum sabaha yakin uykuya daliyorum onda da iste anneme diyorum sen uyan gerekirse mama ver. ben mama almadim hala eve, hastanenin verdigi minik 50cclik siseler var onlar bitene kadar kullanırım, ben de sezaryen surecini atlatirim en azindan, daha 5 gun olacak dogali..
gunduz de ayni dongu aslinda ama benim uykum yok diye daha sabirliyim bir de gunduz babybjorn de yatiriyorum en alt seviyesinde yatak gibi orda daha uzun uyuyor sanki icine hafif gomulunce ve dar alan olunca uyuyor. buyuk oglum da oyleydi babybjornde rahat uyuyor bebeklerin istedigi sıkıstırilmak ve azcikta gomulerek yatmak aslinda tam ana kucagi gibi hissediyorlar. aksam besikleri duz olunca uykulari kisaliyor. ben de besigin icine soyle birsey aldim resimdeki gibi ona yatiriyorum,boslukta kalan yere de birseyler koyup iyice sıkıstirdim bu gece insallah ise yarar
Ben de geliyorum aranıza, plesenta previa yüzünden riske atmadı doktor, plesenta ayrılabilir ama 40.haftaya kadar sorun olmayabilir riske atmayalım dedi. Öğlene doğru doğuma giriyorum kızlar, yay burcu oluyor benimki deçok hazırlıksızım eşimle annem eşyalarımı toparlayacak duş vs alacağım
Mercoo geliyorBen de geliyorum aranıza, plesenta previa yüzünden riske atmadı doktor, plesenta ayrılabilir ama 40.haftaya kadar sorun olmayabilir riske atmayalım dedi. Öğlene doğru doğuma giriyorum kızlar, yay burcu oluyor benimki deçok hazırlıksızım eşimle annem eşyalarımı toparlayacak duş vs alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?