2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Oluyo oluyo canım benim de arada azcik azcik lekenmeler oluyo kirkimiz cikiyo yani

Burda da bir arkadaş önermişti clikinid diye masaj yağı var dün onu sürdüm ilk defa rahat uyudu bebem geceleri kullanmayı düşünüyorum onu bende birde anne için bitki çayları var gaza iyi gelen ondan alabilirsiniz doktordan gaz damlası dicem ama daha çok erken bir aydan önce çok önermiyorlar

Kaç kiloda öneriliyor canım? Benim doktorum 1 aydan sonra yaptırın dedi ama bilemedim
kac kilo olarak degil de sanirim bebegin ayda hızlı kilo almasına gore değerlendiriyorlar. erken sünneti öneren de var yaptırmayın diyen de. işinin ehli bir doktorla gorusmek gerek . Ankaradaysaniz oglumu sunnet eden doktoru önerebilirim. fikir almak için on muayene olabilirsiniz.

Bende öyle 20. Günümdü sanırım bitti sandım ped de takmadım iki gün olmayınca sonra bir anda boşalırcasına gelmişti baya batmıştı yani bana da olmuştu demekki normal

Fotoğraf eklediniz sanırım ama görünmüyor bana da park yatak hem hantal geliyor hem de şık da durmuyor

Anladim demekki baslangicta 1 numara daha mantikli. Cok tesekkur ederim

Derinlik ayarları var ama görüntü olarak estetik değil bi de çadır gibi kumaşı pek hoşuma gitmedi benim de

Evet görmüştüm bunu seçeneklerde vardı teşekkürler

Fotoğraf eklediniz sanırım ama görünmüyor bana da park yatak hem hantal geliyor hem de şık da durmuyor
Çok pardon evet buydu https://amzn.eu/d/fHDTIeN
Hatta bir tane de salona uygun fiyatlı bir şey alsak mı diyoruz dediğim gibi bence ufak olmaıs lazım ilk aylar için. Reflü ayarı falan da iyi biz çok memnunuz

Ankaradayım canım çok teşekkürler bakayım
Bebek dikey pozisyondayken mi sıkıyoruz peki? Bebek bu işe ne diyor? Benimki bir şeyler der gibi hissettim
Ben yatıyorken sıkıyorum ama benimki hapşırmıyor. Dikeyken de deneyeyim belki o zaman hapşırır ama nasıl gidecek gerilere dikeyken orayı bilmiyorum

Çok teşekkürler bugün sipariş verdim onu da
umarım iyi gelir

Ben yatıyorken sıkıyorum ama benimki hapşırmıyor. Dikeyken de deneyeyim belki o zaman hapşırır ama nasıl gidecek gerilere dikeyken orayı bilmiyorum
Haklısın dikey sıkınca akıp gidecek Yatarken sıktık biz de dediğin gibi hapşırmadı ama biz abartmadan aspiratörle çektik. Hepsi gelmese de bir rahatlama oldu. Çok teşekkürler canım

Merhaba kızlar sizleride soruya boğuyorum ancak biz bugün 9 günlük olduk göğüslerinde yanma yaşayan var mı ya alev çıkıyor sanki yanıyor neden böyle oluyor anlamadım bir fikri olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…