2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Bende park yatak ve ana kucağı diye gsçen şöyle minik bi beşik var, park yatakta asla yatıramadık bunda uyuyor sabah akşam. Park yatak küçük vücutlarına fazla büyük ve güvensiz geliyor bence en azından bizimkinde öyle oldu

Sen Ankara'dasın değil mi Orange?

bu entryde bahsedilen emzirme danışmanı

Ben kızımda kendisine ulaşmıştım. Kızım 25 günlüktü o zaman Ankara'da değildi kendisi ama arkadaşı yardımcı olmustu eve gelmişti. Onun adını hatırlayamadım. Burada bu şekilde link veriliyor mu ondan da emin olamadım ama ayrı bir başlıkta yazdığını da gördüm.

Ben bu ürünü kullanıyorum, kullandığım model tekerleksiz bu tekerlekli sanırım. Evinizin düzenine göre değişiyor biz salonda yaşıyoruz, sadece uyumak için yatak odasına gidiyoruz beşiği sabah yanımıza getiriyoruz gece yatak odasına alıyoruz. Park yatak ben çok sevmiyordum yenidoğanda işlevsel değil bence, fazla büyük ve hantal. Ama yatak odanız genişse park yatak alıp salona bu tarz sepet/anne yanı tarzında bir şey almak da mantıklı. Ben park yatak almadığım için ikilemdeydim tekrar yatak arayışına gireceğim için ama iyi ki almamışım, küçük olması anne babaya da iyi hissettiriyor koca yatakta minnacık bebek rahat olmaz gibi geliyor.

Bende wee baby pompalı olanından vardı. Doktora sordum kullanabilirsin dedi. Haricinde wee baby nin filtre değişimi gerektirmeyen aspiratörünü aldım. Yan döndürüp sf sıkıp sırta pat pat yaptığımız sıra onunla çekiyorum iki seferdir. Rahatladı çocuk gece falan hırlıyordu yoksa. Sadece 1ml sf neyi çıkaracak çekmedikten sonra. Yani doktor daha iyi bilir tabi de hastanede falan da çekiyorlar gayet. Ne gibi bir zararı olacak ki? Çoğu doktor da öneriyor ama bilemedim.

Saglikla gelsin bebeğiniz anne yani ahsap besikleri öneririm. 6 yıl önce kızımda almıştım 2 yaşına kadar kullandım. Şimdi oğlum için de kullanıyorum. Hemen odasına gecirmeyecekseniz 4 yasa kadar kullanılıyor. Sepet besikleri onermem görüntüsü çok tatlı ama çok kısa süre kullanılıyor. Bir de park yatak şans işi derinliğinde dolayı ya da etrafının kapalı oluşumu bilmem sevmeyen bebek cok, rahat eden ve seven de var aynı şekilde.

Park yatak çok devasa geldiği için, Kiwi cozy otomatik sallanan beşik aldık, daha portatif ve şık. Çok fonksiyonlu bir beşik. Bakabilirsiniz özelliklerine. İçine reflü yatağıyla yatırıyoruz bebiş ufak diye ama beşik kendi de reflü yatağı haline gelebiliyor. Biraz daha büyüyünce o şekilde kullanacağız inşallah. Biz memnun kaldık genel olarak. Sallamayı bazı kişiler istemiyor ama biz kullanıyoruz. Öyle minik minik sallıyor zaten hafif yani.

Evet ben 1 fis in 3 damla olduğunu bilmiyormusum işte

Ben ahşap anne yanı beşik aldım, sallanabilen, çok da memnunum kullanışlılık açısından, lakin oğlum özellikle geceleri beşikte uyumayı hiç sevmiyor. Biz 7/24 reflü yatağında yatırıyoruz 20 gündür. Beşiğe de koysam reflü yatağı ile koyuyorum. Yanımızda da yatsa reflü yatağıyla yatıyor. Salonda uyuyorken de onun üzerinde uyuyor. Bence en önemlisi iyi bir reflü yatağı almakmış özellikle ilk ay için ama sonra işler nasıl ilerler bilmiyorum. İsterseniz bebeği daha büyük olanlara da bir sorun.

Benim de etrafımdaki herkes emzik meraklısı ama bizim bebe almıyor

Biz de hemşire eşliğinde verdik orda daha çok ağlamasın diye. Onlar da rahat ediyorlar bence. Bizimki alışmış olarak hazır paket geldi

Herkese merhaba, bebişlerinizi sağlıkla büyütün inşallah kızım bugün 16 günlük oldu dünden beri asla uyumuyor ne kadar çıkarırsam çıkarayım gazı var. Ben kendi uykusuzluğunu dert etmiyorum ama onun büyümek için uyumaya ihtiyacı var. Bana bir öneriniz var mı? Yetersiz hissetmeye başladın ..

Benim oğlan reflücan oldu gaz bitmeden reflüsü çıktı bir de benim de dış Dikişlerim kapanmış iç daha değil 24. Günden sevgiler ☺ siz nasılsınız

Merhaba, kiraz çekirdeği kemeri deneyebilirsiniz. Bizde o biraz işe yaradı gibi, onun dışında gaz damlaları var. Doktorunuza sorup kullanabilirsiniz belki. Bir de hamak çok işe yarıyor diyor kullananlar, ben kullanmadım bilmiyorum. Maalesef 3 ayda bağırsaklar anca düzene giriyor, sabredicez.

kizlar bugun sezaryen olali 11 gun oldu ilk defa sitede yuruyuse ciktim 20 dk kadar. eve gelince regli gibi kanama oldu gunluk ped takmistim normal pede gectim. Aslinda durmustu kanamam tamamen 4-5 gun oluyor tamamen durali. simdi tekrar neden basladi anlamadim size de oldu mu boyle birsey? Yuruyus iyi gelmedi sanirim

Benimde bi kac gun hic olmadi sonrasinda adet gibi tekrar basladi 2-3 gun sonra tekrar azaldi

Beboyu sağdığı sütle besleyen var mı kızlar? Düzeni nasıl oluşturdunuz? perocuk35 yavrum sen de sadece sağıyordun galiba, mama veriyor musun nasıl şu an düzenin
Beybim ben çoğaldıktan sonra sağmayı ds mamayı da bıraktım şu an sürekli emiyor 3 saat uyuyor digerini emiyor. Mamayı tamamen kestim ben 1 haftadır hiç vermiyorum

Çok teşekkür ederim kiraz sapını deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…