Evet canım ankaradayım. Alabilirim adınıkac kilo olarak degil de sanirim bebegin ayda hızlı kilo almasına gore değerlendiriyorlar. erken sünneti öneren de var yaptırmayın diyen de. işinin ehli bir doktorla gorusmek gerek . Ankaradaysaniz oglumu sunnet eden doktoru önerebilirim. fikir almak için on muayene olabilirsiniz.
Acı ve şişlik var mı canım? Benim bebek ememediğinde göğüslerim şişti, aşırı ağrı ve sıcaklık vardı canım. Ben de bugün 9. Günümdeyim, şuan emebildiği için sıcaklık geçtiMerhaba kızlar sizleride soruya boğuyorum ancak biz bugün 9 günlük olduk göğüslerinde yanma yaşayan var mı ya alev çıkıyor sanki yanıyor neden böyle oluyor anlamadım bir fikri olan var mı
Yok cnm digil zaten benide emmiyor fazla bugun dogru duzgun emmedi mama iciyorGöğsün yaramı canımbelki senden kaynaklıdır
uçlarında sızlama var sonra yanıyor bebekte emiyor aslında ama çözemiyorumAcı ve şişlik var mı canım? Benim bebek ememediğinde göğüslerim şişti, aşırı ağrı ve sıcaklık vardı canım. Ben de bugün 9. Günümdeyim, şuan emebildiği için sıcaklık geçti
Ememediğinde naptın kuzu ya? Benimki yeni yeni emmeye başladı ama silikon uçla alıyor sadece ucum yok. Süt sağmaktan tansiyonum düşüyor 1 saat sürüyor sağmak, çekim gücü mü düşüktür nedir.Acı ve şişlik var mı canım? Benim bebek ememediğinde göğüslerim şişti, aşırı ağrı ve sıcaklık vardı canım. Ben de bugün 9. Günümdeyim, şuan emebildiği için sıcaklık geçti
Bunda sanırım 6 ay kadar yatıyorlar sonrasında nasıl olacakÇok pardon evet buydu https://amzn.eu/d/fHDTIeN
Hatta bir tane de salona uygun fiyatlı bir şey alsak mı diyoruzdediğim gibi bence ufak olmaıs lazım ilk aylar için. Reflü ayarı falan da iyi biz çok memnunuz
Kilo alan bebeğime göre konuşuyorum, evet doyuyor. Ben çok nadir diğer memeye geçiyorum. 15 dk bi meme 15 dk diğer meme diyorlar da birincide süt sarhoşluğuna geçiyor genelde benimkiKızlar bebo tek memeden doyabiliyo mudur sizce?
Ne kadar emiyor peki tekiniKilo alan bebeğime göre konuşuyorum, evet doyuyor. Ben çok nadir diğer memeye geçiyorum. 15 dk bi meme 15 dk diğer meme diyorlar da birincide süt sarhoşluğuna geçiyor genelde benimki
Ondan sonra park yatak alınabilir ama ben pek tercih etmiyorum dediğim gibi, yazlık vs oraya alabilirim. 6 aydan sonra şu tarz bir şey bakarım sanırım, bugaboo da küçük bir park yatak gibi. 1-1.5 yaşına kadar idare eder :) bir de devamlı oda oda gezdirmek gerekmez sanırım o süreçten sonra.Bunda sanırım 6 ay kadar yatıyorlar sonrasında nasıl olacak
Yavrum bence benimki doyuyor, ağzından akmaya başlıyor artık ve tamamen uykuya geçiyor. 20-20 değiştir diyolla da imkansız bence, bir de sağdığında ortalama ne kadar çıkıyor o da bir kıstas olabilir sanırım, ben de aç mı tok mu diye çıldırıyorum bütün gün. Atıyorum sağdığında 35 cc çıkıyorsa bebe daha çok emiyormuş, ortalama bir hesap yapılabilir.Kızlar bebo tek memeden doyabiliyo mudur sizce?
Ya sağdığıma göre hesaplarsak doyuyodur ama o kadarını aktif emiyo mudur ki, yutkunuyor falan ama bilmiyorum. Uyuyor emdikten sonra bu bi doyma kriteri midir artık sarılık düştüğüne göre acaba?Yavrum bence benimki doyuyor, ağzından akmaya başlıyor artık ve tamamen uykuya geçiyor. 20-20 değiştir diyolla da imkansız bence, bir de sağdığında ortalama ne kadar çıkıyor o da bir kıstas olabilir sanırım, ben de aç mı tok mu diye çıldırıyorum bütün gün. Atıyorum sağdığında 35 cc çıkıyorsa bebe daha çok emiyormuş, ortalama bir hesap yapılabilir.
Ya hala annemler yanımda olduğundan mıdır nedir ben çok zorlanmıyorum çok şükür. Beni zorlayan ilk günden beri kendi ağrılarımdı. Şu anda da memeleri halletsek diğerleri büyük oranda geçti gibi. O düzelince başka bir yerde başka bir şey çıkmazsa inşallahKızlar nasıl gidiyor annelik
Ben bu kadar yorucu olduğunu bilmiyordum doğum yaptıktan sonra söyledi herkes, uykusuz geceler, yorgun günler .. diye
10-15 dk falan. Ama meme doluyken. Süt o kadar yoksa biraz daha fazla emiyorNe kadar emiyor peki tekini
hemşireler çenesini ayağını uyar devam etsin emmeye demişlerdi uykuya geçtiğinde ben öyle uyarınca devam ediyor emmeye. Ne zaman ki tamamen bırakıyor ben de öyle uykuya geçmesine izin veriyorum . Bazen erken dalıyorlar . Memeden kendisi çekilip baygın hale geçince doyduğuna kanaat getiriyorum ben de . Yoksa sık sık uyanır. Ama iyice doyunca baya uyuyorYa sağdığıma göre hesaplarsak doyuyodur ama o kadarını aktif emiyo mudur ki, yutkunuyor falan ama bilmiyorum. Uyuyor emdikten sonra bu bi doyma kriteri midir artık sarılık düştüğüne göre acaba?
Maşallah maşallah böyle devam etsin inşallah. Ben çok korkar oldum güzel olan bir şeyde hemen nazar değecek diye o yüzden ilk lafım maşallah demek oluyorYa hala annemler yanımda olduğundan mıdır nedir ben çok zorlanmıyorum çok şükür. Beni zorlayan ilk günden beri kendi ağrılarımdı. Şu anda da memeleri halletsek diğerleri büyük oranda geçti gibi. O düzelince başka bir yerde başka bir şey çıkmazsa inşallah
En çok neyde zorlanıyorsun?
Ben de laf ettim ama kv siz uyuyun diyor gece, ağladığında arada pışpış yapıyor falan ben de rahat sayılırım püüYa hala annemler yanımda olduğundan mıdır nedir ben çok zorlanmıyorum çok şükür. Beni zorlayan ilk günden beri kendi ağrılarımdı. Şu anda da memeleri halletsek diğerleri büyük oranda geçti gibi. O düzelince başka bir yerde başka bir şey çıkmazsa inşallah
En çok neyde zorlanıyorsun?
Dr . Erkan Özturk. bebekleri emzirtip normal uykudayken yapıyor. arkwdssim ogkunu bebekken yaptırdı. biz de o memnun olunca 9 yyasinda oglumu ona yaptirdik. cok sukur cok guzel gecti. Arastirin bir isterseniz. ücretsiz on muayeneye gidebiliyorsunuz❤Evet canım ankaradayım. Alabilirim adını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?