- 28 Nisan 2023
- 553
- 259
- 33
- 30
Olsun canım hayırlısı olsun inşallah sağ Salim dünyaya gelsinBen hep yapay zekaya soruyorum rutinlerimizi biliyor ona göre yorum yapıyor hem de unutmuyor bir de tarif kitapları aldım canım daha biz ek gıdaya geçmedik gerçi kilo alımını biraz fazla bulmuştu 6.ayakadar bu şekilde devam edin dedi ama bilmiyorum bende biraz üzüldüm herkes başlıyor diye. Oturup başını da tutabiliyor ama doktorumuz öyle uygun gördü
Çok teşekkür ederim
Kızımın beklenen tarih 23 Aralıktı 20 Aralıkta doğdu şimdiki bebeğim için de beklenen 23 OcakHep beraber büyüsünler diye hayal kuruyordum hamileyken eşime de seneye yaza diğerini yapalım bir arada büyüsünler diye şaka yapıyordum gerçek oldu
Benim doktorumda 6.ayına kader sadece anne sütü içsin istedi canım belli ki doktorlar kendilerine göre bir yol çizmişler
Amin canım çok teşekkür ederim
aEvet bende o yüzden tadımlara başlamak çok istemiştim bir de galiba çevrede görünce yetersizlik hissi oluştu bilemedim.Püreler iyi geldi mi? Şuan 5 ay 14 günlük
Benim ki halen kafasını tutamıyor. Püreleri sevdi yiyor genellikle meyve ağırlıklı veriyorum sebzeye yemiyor zaten ama kabız oldu iki gün ara verdim. Kilosu iyi ise biraz ağzına koy bi çay kaşığıı tatsın bişe yapmaz ona. Ben tam 5 bitip 6ya giriş yapınca girince başladım beş buçukta pireye başladımEvet bende o yüzden tadımlara başlamak çok istemiştim bir de galiba çevrede görünce yetersizlik hissi oluştu bilemedim.Püreler iyi geldi mi? Şuan 5 ay 14 günlük
Amin canım teşekkür ederim daha çok küçük cuma 7 haftalık oluyorOlsun canım hayırlısı olsun inşallah sağ Salim dünyaya gelsinne kadarlık şuan
Önce sebze mi meyve mi vermiştin canım? Ara vermek iyi geldi mi?A
a
Benim ki halen kafasını tutamıyor. Püreleri sevdi yiyor genellikle meyve ağırlıklı veriyorum sebzeye yemiyor zaten ama kabız oldu iki gün ara verdim. Kilosu iyi ise biraz ağzına koy bi çay kaşığıı tatsın bişe yapmaz ona. Ben tam 5 bitip 6ya giriş yapınca girince başladım beş buçukta pireye başladım
Sebze olarak kabak verdim gerisi meyve olarak ilerledim sebze yemiyor çünkü. Evet ara verdim ama zeytinyağı masaj biraz fitil vs yaptı kakasını boşaltınca tekrar devam ettimAmin canım teşekkür ederim daha çok küçük cuma 7 haftalık oluyor
Önce sebze mi meyve mi vermiştin canım? Ara vermek iyi geldi mi?
Bizim de 5 bitip 6ya girince başlamamızı istedi doktorumuz.Ben de şimdi yoğurt yapmaya çalışacağım bayram geçince,kitapları okur hazırlık yaparım diyorum ayın 20sinde kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor.Ek gıda için alışverişleri yaptım heyecanla bekliyorum
Belki zaman geçtikçe diğer sebzelere de alışır canım herkes her şeyi sevmiyor maalesef.O zaman benzer durumda olanlar da varmış ek gıda zor bir süreç acele etme diyenler de oluyor bilemiyorumSebze olarak kabak verdim gerisi meyve olarak ilerledim sebze yemiyor çünkü. Evet ara verdim ama zeytinyağı masaj biraz fitil vs yaptı kakasını boşaltınca tekrar devam ettim
Bende öyle başladım beş bitti altıya girdi başladım. Şuan altıyı bitirdi 7 ye giriş yaptı. Yedi buçuk gibi m
Benim hâlâ devm ediyor dökülmeye banyo yaptım zmn kel kalcam sanıyorum herseferindeSaçları halen dökülen var mı. Ne zaman durur acaba
Merhaba.Sizin bir yorumunuzda asilama yaptirdiginizi okudum.Kime yaptirmistiniz?Saçları halen dökülen var mı. Ne zaman durur acaba
Valla benimde hala dökülüyor. Her seferinde oluk oluk saç. Artık taramaya korkar oldumSaçları halen dökülen var mı. Ne zaman durur acaba
Benim bebeğim hiç çıkarmadı doktora götürsem mi bilmiyorum. Zayıf bi bebek ne yapsam bi türlü ciddi bi kilo artışı olmadı ondan dolayı mı bilmiyorumMerhaba kızlar
Bebeklerin dişleri ne durumda. Bizimki 4 . Ayda iki tane alttan çıkarttı. Şuan 6 ay 28 günlük alt yandan geliyor. Bunun bir önemi var mı bilginiz var mı ? Genelde alt 2 taneden sonra üstten beklenir yandan görünce şaşırdım
Yok yok tedirgin olma her bebek farklı 1 yaşa kadar çıkarmaması normal diye biliyorum. Hem geç çıkarması daha iyi küçükken çok çok huysuz oluyorlarBenim bebeğim hiç çıkarmadı doktora götürsem mi bilmiyorum. Zayıf bi bebek ne yapsam bi türlü ciddi bi kilo artışı olmadı ondan dolayı mı bilmiyorum
Evet ama sebebi önemli zayıf ve vitaminsiz diye mi acaba doktora götüreceğim olmazsa.Yok yok tedirgin olma her bebek farklı 1 yaşa kadar çıkarmaması normal diye biliyorum. Hem geç çıkarması daha iyi küçükken çok çok huysuz oluyorlar
Benim ki de daha dün çıkarmaya başladı 8 aya bir hafta kala yani d vitamini önemli bunun için kalsiyum falan düzenli olarak veriyorsan 1 yaşına kadar çıkar birde aile genetiğide etkin eğer anne yada baba geç çıkardıysa o da etkiliyorEvet ama sebebi önemli zayıf ve vitaminsiz diye mi acaba doktora götüreceğim olmazsa.
Vitamin olarak d vitamini ve demiri ilacı veriyorum yeterli sanırım ama iştahı pek yok ekstra vitamin vereceğim onaBenim ki de daha dün çıkarmaya başladı 8 aya bir hafta kala yani d vitamini önemli bunun için kalsiyum falan düzenli olarak veriyorsan 1 yaşına kadar çıkar birde aile genetiğide etkin eğer anne yada baba geç çıkardıysa o da etkiliyor
Demir ne kullanıyorsun normalde iştahı açar aslında birde ben artık yediğimiz yemeklerden veriyorum öyle yok karışımlar lapalar falan bizimki sevmedi hiç bende artık saldım azıcık tuz katıyorum onunkine oda tad versin diye ayırıyorum onun yemeğini öyle o şekilde güzel yemeye başladıVitamin o
Vitamin olarak d vitamini ve demiri ilacı veriyorum yeterli sanırım ama iştahı pek yok ekstra vitamin vereceğim ona
Benimde başıma geldi maalesef. Kürtaj gibi bir işlem yaptılar bayıltarak yaptıkları için hiçbir ağrı sızı hissetmedim işlemden sonra 1 hafta kadar daha hafif kanamam oldu sonra bitti tamamen korkacak hiçbir şey yok çok geçmiş olsun50 gun oldu dogm yapali kanamam devam ediyor diye dr gittim.bebegin eşinden parca kalmis bu boyle devamli kanatir alinmasi lazim dedi.kürtaj gibi bir islem dedi. Cokmu agrili oluyor dedim.biraz olur tabi ama oyle cok dayaniomicak gibi degil dedi.yarin gel dedi. Korkuyorum cok.basina gelen duyan bilen varmi bu durumu
Benim kız bu aralar çok huysuz ataktasınız diyor yapay zeka bilemedim ondan mı uyutamıyorum gece uykusuna geçemiyor 21.30 gibi uyanıyor 23.00a kadar uyumuyor senin bebeğin nasıl canımmKızlarr napıyorsunuzz aklıma geldinizz bebeleriniz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?