2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Olsun canım hayırlısı olsun inşallah sağ Salim dünyaya gelsin ne kadarlık şuan

A
Evet bende o yüzden tadımlara başlamak çok istemiştim bir de galiba çevrede görünce yetersizlik hissi oluştu bilemedim.Püreler iyi geldi mi? Şuan 5 ay 14 günlük
a
Evet bende o yüzden tadımlara başlamak çok istemiştim bir de galiba çevrede görünce yetersizlik hissi oluştu bilemedim.Püreler iyi geldi mi? Şuan 5 ay 14 günlük
Benim ki halen kafasını tutamıyor. Püreleri sevdi yiyor genellikle meyve ağırlıklı veriyorum sebzeye yemiyor zaten ama kabız oldu iki gün ara verdim. Kilosu iyi ise biraz ağzına koy bi çay kaşığıı tatsın bişe yapmaz ona. Ben tam 5 bitip 6ya giriş yapınca girince başladım beş buçukta pireye başladım

Olsun canım hayırlısı olsun inşallah sağ Salim dünyaya gelsin ne kadarlık şuan
Amin canım teşekkür ederim daha çok küçük cuma 7 haftalık oluyor
Önce sebze mi meyve mi vermiştin canım? Ara vermek iyi geldi mi?
Bizim de 5 bitip 6ya girince başlamamızı istedi doktorumuz.Ben de şimdi yoğurt yapmaya çalışacağım bayram geçince,kitapları okur hazırlık yaparım diyorum ayın 20sinde kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor.Ek gıda için alışverişleri yaptım heyecanla bekliyorum

Sebze olarak kabak verdim gerisi meyve olarak ilerledim sebze yemiyor çünkü. Evet ara verdim ama zeytinyağı masaj biraz fitil vs yaptı kakasını boşaltınca tekrar devam ettim
Bende öyle başladım beş bitti altıya girdi başladım. Şuan altıyı bitirdi 7 ye giriş yaptı. Yedi buçuk gibi m

Belki zaman geçtikçe diğer sebzelere de alışır canım herkes her şeyi sevmiyor maalesef.O zaman benzer durumda olanlar da varmış ek gıda zor bir süreç acele etme diyenler de oluyor bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…